Orvosi Vizsgálatok Rendje Szabályzat
Az orvosi vizsgálatok rendjét a 33/1998. (VI.24 ) NM rendelet alapján minden élelmiszerrel foglalkozó munkahelyen el kell készíteni.
Mi is ez a szabályzat?
A rendelet szerint a munkáltatónak írásban kell meghatároznia:
a) a munkaköri alkalmassági vizsgálatok rendjét, valamint a vizsgálatokkal kapcsolatos feladatait;
b) azokat a munkaköröket, amelyekben a fokozott megterhelések miatt bizonyos személyek nem foglalkoztathatók.
Mit tartalmaz ez a szabályzat?
A rendelet meghatározza és a szabályzatban leírjuk:
- annak vizsgálati rendjét, hogy egy meghatározott munkakörben és munkahelyen végzett tevékenység által okozott megterhelés a vizsgált személy számára milyen igénybevételt jelent és annak képes-e megfelelni.
- a szakma elsajátításának megkezdésétmegelőző, illetőleg a képzés és az átképzés időszakos, az alkalmasság véleményezése érdekében végzett orvosi vizsgálat rendjét,
- annak megállapítási rendjét, hogy a járványügyi szempontból kiemelt munkaterületen munkát végző személy fertőző megbetegedése mások egészségét nem veszélyezteti,
- az alkalmasság elbírálásában közreműködő egészségügyi szervek, a munkáltató és a dolgozó feladatait.
Ki készíthet ilyen szabályzatot?
Önnek nincs ilyen szabályzata, de van alkalmazottja?
Előzze meg az ellenőrzést és készíttesse el velünk ezt a szabályzatot!
Cégünk a HACCP Tanácsadó Kft. vállalja az Ön egységei számára az Orvosi vizsgálatok szabályzat szakszerű elkészítését az Ön által megnevezett tevékenységre a fenti rendeletek alapján.
Hozzon egy jó döntést, hogy a jövőben legyen egy megbízható segítő partnere!
8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus, 1 fő tűzvédelmi technikus, IFS, Globalgap auditorok, gyakorlott oktatók, Közel 20 év gyakorlati tapasztalattal
elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció több mint 2200 ügyfélnek 2022-ben is
(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, cégünktől megkapja az összes szükséges dokumentációt
Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével
Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 826 63 04 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban
A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna
élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László
ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető

Tokaji András
szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva
élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó

Kassai Zsolt
szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi előadó

Gajdi Krisztina
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Borbíró Cintia
tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor, Globalgap auditor

Palotás Zoltánné, Virág
munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Szabó Tímea
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Küldetésünk
Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.