Orvosi Vizsgálatok Rendje Szabályzat

Az orvosi vizsgálatok rendjét a 33/1998. (VI.24 ) NM rendelet alapján minden élelmiszerrel foglalkozó munkahelyen el kell készíteni.

Mi is ez a szabályzat?

A rendelet szerint a munkáltatónak írásban kell meghatároznia:

a) a munkaköri alkalmassági vizsgálatok rendjét, valamint a vizsgálatokkal kapcsolatos feladatait;

b) azokat a munkaköröket, amelyekben a fokozott megterhelések miatt bizonyos személyek nem foglalkoztathatók.

Mit tartalmaz ez a szabályzat?

A rendelet meghatározza és a szabályzatban leírjuk:

  • annak vizsgálati rendjét, hogy egy meghatározott munkakörben és munkahelyen végzett tevékenység által okozott megterhelés a vizsgált személy számára milyen igénybevételt jelent és annak képes-e megfelelni.
  • a szakma elsajátításának megkezdésétmegelőző, illetőleg a képzés és az átképzés időszakos, az alkalmasság véleményezése érdekében végzett orvosi vizsgálat rendjét,
  • annak megállapítási rendjét, hogy a járványügyi szempontból kiemelt munkaterületen munkát végző személy fertőző megbetegedése mások egészségét nem veszélyezteti,
  • az alkalmasság elbírálásában közreműködő egészségügyi szervek, a munkáltató és a dolgozó feladatait.

Ki készíthet ilyen szabályzatot?

A szabályozás kidolgozása munkabiztonsági és munka-egészségügyi szaktevékenységnek minősül, így csak munkavédelmi szakember végezheti el Önöknél is ezt a feladatot és a foglalkozás-egészségügyi orvos véleményét és aláírását is ki kell kérni.

Önnek nincs ilyen szabályzata, de van alkalmazottja?

Előzze meg az ellenőrzést és készíttesse el velünk ezt a szabályzatot!

Cégünk a HACCP Tanácsadó Kft. vállalja az Ön egységei számára az Orvosi vizsgálatok szabályzat szakszerű elkészítését az Ön által megnevezett tevékenységre a fenti rendeletek alapján.

Hozzon egy jó döntést, hogy a jövőben legyen egy megbízható segítő partnere!

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus/előadó, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció 2200 ügyfélnek 2018-ban

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, egy helyről megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, marketing szakközgazdász, gazdasági-operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szirovicza Edit

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szalainé Kiss Renáta

élelmiszermérnök, tanácsadó, irodavezető

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.