Egységes és átfogó megelőzési stratégia
Mi is az Egységes és Átfogó Megelőzési Stratégia
A munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény 54. § (1) g. pontja alapján az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés követelményeinek a munkáltató területén és működési körén belüli megvalósítása érdekében – a jogszabályok és a szabványok keretein belül- az alábbi egységes és átfogó stratégiát alakítjuk ki.
Hatálya kiterjed a munkáltató munkafolyamataira, a technológiáira, a munkaszervezésére, a munkafeltételekre, a szociális kapcsolatokra és a munkakörnyezeti tényezők hatására;
Személyi hatálya kiterjed a vállalkozásnál munkaviszonyban álló munkavállalókra és a munkavégzés hatókörében tartózkodókra.
Hogyan történik a szabályozás elkészítése?
Minden munkáltatónak el kell készítenie ezt az átfogó keretszabályozást.
Munkavédelmi szaktevékenységgel rendelkező szakember végezheti el ezt a tevékenységet. Felkérés alapján készítjük el Önnek.
Ehhez nekünk jó pár feltételt fel kell tárnunk, amihez az alábbi lépéseket végezzük el:
- Információgyűjtés, szerződéskötés.
- A Megrendelő egységének telefonos vagy helyszíni módon való felmérése, javaslattétel.
- A technológiai folyamatok, gépek, berendezések, munkakörök áttekintése.
- A kockázatelemzés dokumentáció elkészítése, átadása.
8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal
eddig elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció több mint 2100 ügyfélnek 2019-ben is
(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, cégünktől megkapja az összes szükséges dokumentációt
Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével
Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.
Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban
A HACCP Tanácsadó Kft. csapata
Gosztonyi Zsuzsanna
ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető
Fröhlich László
ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető
Tokaji András
szaktanácsadó, vezető oktató
Nagy Gábor
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor
Nagy Éva
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Szirovicza Edit
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus
Kassai Zsolt
szaktanácsadó, munkavédelmi technikus
Szilágyi Péter
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Gajdi Krisztina
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Borbíró Cintia
tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor
Palotás Zoltánné, Virág
munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs
Küldetésünk
Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.