Egységes és átfogó megelőzési stratégia

Mi is az Egységes és Átfogó Megelőzési Stratégia

A munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény 54. § (1) g. pontja alapján az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés követelményeinek a munkáltató területén és működési körén belüli megvalósítása érdekében – a jogszabályok és a szabványok keretein belül- az alábbi egységes és átfogó stratégiát alakítjuk ki.

Hatálya kiterjed a munkáltató munkafolyamataira, a technológiáira, a munkaszervezésére, a munkafeltételekre, a szociális kapcsolatokra és a munkakörnyezeti tényezők hatására;

Személyi hatálya kiterjed a vállalkozásnál munkaviszonyban álló munkavállalókra és a munkavégzés hatókörében tartózkodókra.

Hogyan történik a szabályozás elkészítése?

Minden munkáltatónak el kell készítenie ezt az átfogó keretszabályozást.

Munkavédelmi szaktevékenységgel rendelkező szakember végezheti el ezt a tevékenységet. Felkérés alapján készítjük el Önnek.

Ehhez nekünk jó pár feltételt fel kell tárnunk, amihez az alábbi lépéseket végezzük el:

  • Információgyűjtés, szerződéskötés.
  • A Megrendelő egységének telefonos vagy helyszíni módon való felmérése, javaslattétel.
  • A technológiai folyamatok, gépek, berendezések, munkakörök áttekintése.
  • A kockázatelemzés dokumentáció elkészítése, átadása.

HACCP Szakértő telefonos applikáció - az élelmiszeres vállalkozások információs kalauza

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus, 1 fő tűzvédelmi technikus, IFS, Globalgap auditorok, gyakorlott oktatók, Közel 20 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció több mint 2200 ügyfélnek 2022-ben is

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, cégünktől megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 826 63 04 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, közgazdász,  tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps  operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi előadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor, Globalgap auditor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Szabó Tímea

élelmiszermérnök,  szaktanácsadó

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.