Dolgozói oktatás

Kötelező minden alkalmazott számára! Az alábbi oktatási formák amelyeket meg kell tartani az élelmiszerrel kapcsolatos bármely szakterületen a (68/2007 (VII. 26.) FVM-EüM-SZMM együttes rendelet alapján)

  • Élelmiszer-higiéniai és HACCP oktatás
  • Munka és tűzvédelmi oktatás
  • Allergén oktatás
  • Az oktatások dokumentáltságát minden évben ellenőrzi a NÉBIH.
  • Az oktatások rendszerességét is ellenőrzik és az évenkénti képzést szorgalmazzák.
  • A hatósági ellenőrzésnél megnézik volt-e megfelelő végzettségű oktató, (Élelmiszer higiéniai vagy HACCP oktatás esetén felső fokú szakirányú végzettség és HACCP végzettség is szükséges) számonkérés, névre szóló igazolás és oktatási tematika…

Ellenőrzéskor ha a vállalkozás nem tudja igazolni a dolgozók dokumentált képzését, azonnali kötelezésre és /vagy bírságra számíthat.

Mit kell tudni a dolgozói oktatásról?

Gyakorlott szakembereink végzik az oktatásokat az ország bármely részén már 3 fő részvételével!

Az általunk a helyszínen megtartott élelmiszer-higiéniai oktatásunk időtartama kb. 1,5 óra és számonkéréssel zárul. A tanfolyam végén a résztvevők tesztet írnak és a részvételről Oktatási jegyzőkönyv és oklevél kerül kiállításra.

Részvételi díj a létszámtól függ.

Önnek van lehetősége kész oktatási anyag felhasználására is a helyszíni oktatás helyett!

Kész oktatási anyagunk előnyei:

  • csak el kell olvastatni az anyagot a munkavállalóval
  • egyszeri időráfordítással tudhatja le
  • a teszteket a dolgozó megoldja, az oktatási naplókat aláírja
  • egyszeri befektetést igényel

Az oktatási anyagunk értéke:

  • Higiéniai és HACCP oktatási anyag 30.000,- Ft + Áfa
  • Munka és Tűzvédelmi oktatási anyag 30.000,- Ft + Áfa
  • Kedvezményes ár egy csomagban: 50.000,- Ft + Áfa

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus/előadó, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció 2200 ügyfélnek 2018-ban

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, egy helyről megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, marketing szakközgazdász, gazdasági-operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szirovicza Edit

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szalainé Kiss Renáta

élelmiszermérnök, tanácsadó, irodavezető

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.