HACCP oktatás

HACCP oktatóink helyszíni HACCP oktatást tartanak Budapesten és az ország bármelyik pontján. A sikeresen vizsgázók hivatalos oklevelet kapnak.  Nagyobb létszámnál nagyobb kedvezmény! Hívjon bizalommal! Tel: 06-20 312 6892

Több mint 15 éves gyakorlati tudását kapják meg oktatóinktól a következő témákban:

  • Élelmiszer-higiéniai és HACCP oktatás
  • Munka és tűzvédelmi oktatás
  • Allergén oktatás

A NÉBIH szempontjai az oktatás ellenőrzésekor

  • Az oktatások dokumentáltságát minden évben ellenőrzi a NÉBIH.
  • Az évenkénti képzést szorgalmazzák.
  • A hatósági ellenőrzésnél megnézik volt-e megfelelő végzettségű oktató, (Élelmiszer higiéniai vagy HACCP oktatás esetén felső fokú szakirányú végzettség és HACCP végzettség is szükséges) számonkérés, névre szóló igazolás és oktatási tematika…

Ellenőrzéskor ha a vállalkozás nem tudja igazolni a dolgozók dokumentált képzését, azonnali kötelezésre és /vagy bírságra számíthat.

A helyszíni HACCP oktatás menete

Az általunk a helyszínen megtartott élelmiszer-higiéniai oktatásunk időtartama kb. 1,5 óra és számonkéréssel zárul.

A tanfolyam végén a résztvevők tesztet írnak és a részvételről Oktatási jegyzőkönyv és oklevél kerül kiállításra.

Részvételi díj a létszámtól függ.

Helyszíni oktatás helyett kész anyagot szeretne?

Kész oktatási anyagunk előnyei:

  • csak el kell olvastatni az anyagot a munkavállalóval
  • egyszeri időráfordítással tudhatja le
  • a teszteket a dolgozó megoldja, az oktatási naplókat aláírja
  • egyszeri befektetést igényel

 

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus/előadó, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció 2200 ügyfélnek 2018-ban

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, egy helyről megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, marketing szakközgazdász, gazdasági-operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szirovicza Edit

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szalainé Kiss Renáta

élelmiszermérnök, tanácsadó, irodavezető

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.