Garanciával készítünk HACCP-t

Magyarország bármely településén

  • Sürgős esetben akár 24 órán belül elkészítjük  HACCP kézikönyvét
  • 8 fő HACCP-s szakmérnök  sok éves tudásából, tapasztalatából ( HACCP, Kialakítási tanácsadás, Munkavédelem,  stb.) profitálhat először telefonon, utána a helyszínen
  • egyszerű HACCP Naplókat és előzetes tanácsokat ingyen kap

Tel:+36-30-348-84-07

További előnyök az Ön számára

  • Nem kell külön-külön cégeket keresnie a különböző szakterületekre, mert minden szükséges dokumnetációt ( HACCP, Munkavédelem, Tűzvédelem, Oktatások stb.) komplexen megkap kedvező áron cégünktől
  • A Hatóságok ellenőrzéskor dícsérik HACCP munkáink minőségét
  • Időt és pénzt takarít meg, ha már a kialakításnál megkérdezi tanácsadóinkat
  • Helyszíni tanácsadásunk egy olyan plusz, amivel nem csak kötelező HACCP dokumentumot kap, hanem nélkülözhetetlen tanácsokat is a hatósági megfeleléshez.

A helyszíni találkozó fontossága

Helyszíni bejáráskor ismerjük meg legjobban az Ön terveit, forgalmazni kívánt termékkörét,  a működési helyszínt, amihez feltárjuk az összes szükséges feltételt, és átbeszéljük az ide vonatkozó szabályokat. A helyszíni bejárás során elvégzett felmérés jelenik meg az általunk elkészített HACCP dokumentumokban. 

Minden élelmiszerrel foglakozó vállalkozásnak rendelkeznie kell érvényes HACCP-vel

  • Üzletek, üzemek, vendéglátóhelyek indításakor engedélyezési alap dokumentum a HACCP.
  • A HACCP dokumentációink tartalmazzák a vállalkozás tevékenységére vonatkozó technológiai leírást, az adott kialakításra vonatkozó anyagmozgatási és technológiai rajzot.
  • A HACCP kialakítása során elkészítjük az egység tisztítási, fertőtlenítési, mosogatási, takarítási tervét, amit kérnek Öntől a hatósági bejáráskor.
  • A HACCP tanácsadás során átbeszéljük az adott termékkörre, technológiára, tevékenységre vonatkozó összes szabályt, így Ön tájékozott lesz a hatósági ellenőrzéskor.

Új HACCP-re vagy a meglévő frissítésére van szüksége, ha

  • Új egységet nyit vagy hatósági ellenőrzése volt és ezt előírták Önnek.
  • Új technológiát vezetett be
  • Új terméket fejlesztett és az új termékek nem szerepelnek a meglévő HACCP kézikönyvben!
  • Átalakította az egységét és erre a területre nem történt szabályozás!
  • Van HACCP-s tanácsadója, de jobbat szeretne.

Az 5 évnél régebbi HACCP dokumentumok már elavultak. Felülvizsgálat esetén a régi dokumentum is használatban marad! Ez hátrányt jelent egy idő után, mert sem Ön , sem a hatóság nem fogja átlátni a HACCP szabályozást. Ilyenkor kötelezni fogják a HACCP egységes szerkezetbe foglalására….. (ilyenkor újat kell készítenünk Önnek!)

A HACCP megköveteli a következőket:

  1. Alapvető élelmiszer-higiéniai, technológiai ismereteket
  2. A tevékenység és a készített, értékesített élelmiszerek ismeretét
  3. A hatályos jogszabályokban (67/2007. (VII. 10.) GKM-EüM-FVM-SZMM együttes rendelet a vendéglátás, közétkeztetésről, 852/2004/EK rendelet az élelmiszer higiéniáról, a 2008. évi XLVI. törvényt az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről, a 68/2007. (VII. 26.) FVM-EüM-SZMM együttes rendelet az egyes élelmiszer-higiéniai feltételekről, valamint a Magyar élelmiszerkönyv 2-1/1969. sz. irányelve a HACCP-ről) megfogalmazott követelmények betartását.
  4. Az üzemeléssel kapcsolatos általános szabályozások (például: takarítási-fertőtlenítési útmutató) elkészítését, stb, stb..

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus/előadó, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció 2200 ügyfélnek 2018-ban

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, egy helyről megkapja az összes szükséges dokumentációt

A HACCP Tanácsadó Kft. szerződött gyakorlati képzőhelye a Szegedi Tudományegyetem Élelmiszermérnöki Karának

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, marketing szakközgazdász, gazdasági-operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szirovicza Edit

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szalainé Kiss Renáta

élelmiszermérnök, tanácsadó, irodavezető

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.