Üzlet Kialakítási Tanácsadás

Tapasztaljuk, hogy a hely kiválasztása csak a saját vendéglátós vagy kereskedelmi egység megvalósításának első lépése, sajnos a komoly feladat csak ezután következik…

Még nincs meg az üzlethelyiség?

Sokszor még a megfelelő üzlethelyiség kiválasztása is gondot okoz!

Tegye fel kérdéseit és megmondjuk Önnek, milyen kialakítású üzlethelyiséget keressen a választott tevékenységhez:

Már megvan az üzlethelyiség?

Az üzlethelyiség kiválasztása után minden üzemeltető szembesül ezekkel a kérdésekkel:

  1. Milyen jogszabályok vonatkoznak rám, minek kell eleget tennem?
  2. Hogyan kell kialakítanom a helyet, hogy megkapjam a Hatóságok hozzájárulását a működéshez?
  3. Ki tud nekem teljes körű felvilágosítást adni?

A megoldás: Helyszíni kialakítási tanácsadás!

Mi történik a helyszíni kialakítási tanácsadás során?

  1. Megtekintjük a helyszínt és az adottságait
  2. Átbeszéljük a lehetséges kialakítási módokat
  3. Javaslatokat teszünk a legoptimálisabb kialakításra és erről anyagmozgatási és technológiai rajzot készítünk
  4. Átbeszéljük az adott helyen forgalmazható, készíthető termékkört
  5. Javaslatokat teszünk a technológiai és szakosítási feltételek kialakítására
  6. Igény esetén elkészítjük az engedélyezéshez szükséges tervdokumentációt
  7. Igény esetén hatósági egyeztetést vállalunk a helyszín átalakítását megelőzően.
  8. Igény esetén elkészítjük a külön engedélyhez szükséges dokumentációkat.
  9. A hatósági visszaellenőrzéshez elkészítjük az adottságokhoz, helyszínhez és termékekhez kialakított HACCP szabályzatot!
  10. A nyitást követően elkészítjük Önnek a munkavédelmi dokumentációkat!
  11. A nyitást követően elkészítjük Önnek a kémiai biztonsághoz tartozó kémiai kockázatbecslést.
  12. A dolgozóknak megtartjuk a higiéniai, haccp, élelmiszerbiztonsági, valamint a munka és tűzvédelmi oktatásokat!

Mire kap választ a helyszínen?

  1. Milyen termékeket forgalmazhat az adott helyszínen
  2. Hogyan kell kialakítani a helyiség-kapcsolatokat az adott termék körhöz.
  3. Milyen vegyszereket használjon
  4. Hogyan kell a szakosított tárolást biztosítania a megfeleléshez
  5. A technológia során mire kell odafigyelni
  6. A dolgozóknak milyen szakképzettség szükséges
  7. A működéshez milyen dokumentációk szükségesek
  8. Hogyan kell az engedélyezést lefolytatni lépésről-lépésre
  9. Milyen tájékoztatási kötelezettsége van a fogyasztók felé
  10. Hogyan kell biztosítania a nyomonkövetést
  11. ÉS MÉG RENGETEG KÉRDÉS, ami Önben felmerül!

Egy kürtöskalácsos története

“Tudtam, hogy kürtöskalácsost akarok nyitni, de nem tudtam, hogyan is induljak.. Először letöltöttem erről az oldalról a büfékocsi indítás feltételeit, majd feltettem néhány kérdést a fórumon!

Szerencsére telefonszámot is adtam, így még aznap felhívott egy kedves tanácsadó hölgy és lépésről-lépésre átbeszéltünk mindent!

  • Kiválasztottam a büfékocsit, majd megbeszéltünk egy helyszíni találkozót!
  • Ekkor átbeszéltük a kialakítást, gépeket, mosogatót, előkészítőt, stb… egyszóval mindent!
  • Ekkor éreztem először, hogy már nem vagyok elveszett, mert van egy cég, aki segít engem lépésről-lépésre!
  • Majd 1 hét múlva elkészült a tervdokumentáció, amit megmutattam az élelmiszerlánc felügyeletnek, akik elfogadták a kialakítást, amit a tanácsadó javasolt!
  • 2 hét múlva a visszaellenőrzés előtt a tanácsadó a helyszínen átadta nekem a HACCP szabályzatot és átnézte a munkavédelmi feltételeket.
  • Megtörtént a hatósági visszaellenőrzés: MINDENT RENDBEN TALÁLTAK!!!
  • 2 hét múlva megtartotta az oktatást a tanácsadó a dolgozóimnak és átadta a munkavédelmi dokumentációkat!

ÖRÜLÖK, HOGY EZT AZ UTAT VÁLASZTOTTAM és a HACCP Tanácsadó Kft.-vel dolgozhatok!”

Márki Laura, Budapest

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus/előadó, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció 2200 ügyfélnek 2018-ban

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, egy helyről megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, marketing szakközgazdász, gazdasági-operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szirovicza Edit

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szalainé Kiss Renáta

élelmiszermérnök, tanácsadó, irodavezető

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.