Árak

Reálisan gondolkodó emberek általában az alapján döntenek vásárláskor, hogy megéri vagy nem éri meg nekik a kínált termék vagy szolgáltatás minősége a kifizetett összeget!

Mit érdemes tudnia?

  • Telefonon történő tájékoztatásunk mindig INGYENES!
  • Egyedi, olyan komplex szaktudást kap, amelyet az országban nem is remélhet más cégtől egy helyen.
  • Saját alkalmazottakkal dolgozunk. 8 fő élelmiszeripari mérnök, 2 fő Munkavédelmi technikus, 1 fő Minőségirányítási szakember, 1 fő tűzvédelmi technikus, akik rendelkeznek több éves gyakorlati tapasztalattal!
  • Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk!
  • A hatóságok ismerik munkáinkat, ritkán kérnek módosítást benne.
  • Akár másnapra is készítünk dokumentációt.
  • Folyamatosan fejlesztjük tudásunkat, követjük a jogszabályi változásokat!

Érvényes árjegyzék 2019.

Kedvezményes csomag áraink

Az árak a mérettől, állapottól és a technológia bonyolultságától függően változhatnak!

Üzletnyitáshoz-működéshez szükséges dokumentumok:

1.) Üzletnyitás-HACCP dokumentumok

  • Kialakítási tanácsadás
  • A hatósághoz beadandó dokumentumok (ügyintézés nélkül)
  • HACCP Terv, HACCP dokumentáció, HACCP frissítés
  • Dohányzási szabályzat (Ajándék!)

2.) Oktatási Dokumentumok

  • Munkavédelmi oktatás
  • Tűzvédelmi oktatás
  • HACCP, élelmiszer-higiéniai oktatás
  • Allergén oktatás

3.) Munkavédelmi dokumentumok

  • Kémiai kockázatbecslés
  • Munkavédelmi kockázatelemzés
  • Egyéni védőeszköz szabályzat
  • Orvosi vizsgálatok rendje szabályzat
  • Egységes és átfogó megelőzési stratégia

4.) Tűzvédelmi dokumentumok

  • Tűzvédelmi szabályzat
  • Kiürítés számítás
  • Menekülési terv készítés

Komplett csomagok

Egy technológiás egységeknél.

Egyszerű kereskedelmi egységek

  • 100 Ft-os bolt, pékáru üzlet
  • zöldséges
  • Csomagolt élelmiszer forgalmazás

 

Egyszerű vendéglátó egységek

  • Cukrászda, fagyizó
  • Kávézó, Pub
  • Lángossütő, kürtöskalácsos

Az árak a mérettől, állapottól és a technológia bonyolultságától függően változhatnak!

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus/előadó, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció 2200 ügyfélnek 2018-ban

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, egy helyről megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, marketing szakközgazdász, gazdasági-operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szirovicza Edit

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szalainé Kiss Renáta

élelmiszermérnök, tanácsadó, irodavezető

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.