Gyártmánylap – Gyártmánylap CD

Gyártmánylap készítése kötelező minden élelmiszert gyártó üzemnek, valamint csomagolt élelmiszer terméket előállító, viszonteladói tevékenységet folytató vállalkozásnak.

Mivel folyamatosan változik a gyártmánylap és jelölési rendelet, valamint alkalmazni kell az új jelölési rendszert a tápérték adatokat, és az allergénekről szóló tájékoztatás is, ezért javasoljuk a meglévő gyártmánylapok legalább évenkénti aktualizálását.

A gyártott és csomagolt élelmiszerek gyártmánylapjainak kb. 95 % -t tápérték számítással kell elkészíteni, elenyésző a kivételek száma.

A gyártmánylapok megfelelő elkészítése magas szintű szaktudást és sok időt felemésztő munka.

Gyártmánylapjaink jó minőségét bizonyítja, egy hatósági ellenőrzéskor Csongrád megyei NÉBIH egyik vezetője elismerte, hogy a HACCP Tanácsadó Kft. gyártmánylapjai többet tartalmaznak mint a kötelező elemek. (pl. + segítő jogszabályi gyűjtemény)

Érdemes bennünket megkeresnie, és szakértői csapatunk részletesen tájékoztatja és igény esetén elkészíti a gyártmánylapjait vagy kész Gyártmánylap CD-t tud ajánlani Önnek.

Kész megoldást kínálunk Önnek, CD-n ha van Cukrász, Kenyér és péksütemény, valamint Húskészítmény gyártó üzeme.

A Gyártmánylap CD-k tartalma, jellemzői

  • Az adott szakma gyártmányaira általánosan kialakított gyártmánylapok gyűjteménye.
  • Az új Élelmiszerkönyvi előírások szerint készült.
  • Az új, kötelező formába rakott.
  • Az Ön cégére és gyártó üzem telephelyére nevesített.
  • Szerkeszthető formátumú, így minimális módosítással pontosítható, bővíthető, szűkíthető.
  • Allergén kiemelést tartalmaz
  • Transzzsírsav megjelölést tartalmaz
  • Tápérték adatokat tartalmaz

A Gyártmánylap CD-k előnyei

  1. Módosítás nélkül is megfelelő.
  2. Számítógépére másolva rövid idő alatt tudja azokat a módosításokat elvégezni, ami a termékkínálat pontosítása miatt szükséges lehet.
  3. Minimális a módosítás igénye: A termékekhez használt összetevők listáját, az Ön gyártmányának a tömegét és a címketervet kell módosítani a pontos illesztéshez.
  4. Szakmai segítséget adunk a további módosításokhoz.

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus/előadó, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció 2200 ügyfélnek 2018-ban

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, egy helyről megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, marketing szakközgazdász, gazdasági-operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szirovicza Edit

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szalainé Kiss Renáta

élelmiszermérnök, tanácsadó, irodavezető

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.