HACCP felülvizsgálat

HACCP felülvizsgálat szükséges a 854/2004/ EK rendelet és a 62/2011-es vendéglátós rendelet, valamint a Magyar Élelmiszerkönyv HACCP szabályozása alapján!

Mikor kérik a HACCP dokumentáció felülvizsgálatát?

  1. Hatósági ellenőrzése volt és ezt előírták Önnek.
  2. Önnek sikerült technológiai fejlesztést eszközölni vagy terméket fejleszteni!
  3. Önnek sikerült átalakítania az egységét az elmúlt időszakban!
  4. Átvette Ön az egységet egy másik vállalkozótól.
  5. Lejárt a HACCP működését igazoló tanúsítványa.

Cégünk gyakorlott élelmiszermérnökei rövid határidővel átvizsgálják, szükség esetén módosítják a HACCP dokumentumait, hogy megfeleljen a hatósági ellenőrzéskor

Mit végzünk el a HACCP felülvizsgálatkor?

  1. Módosítjuk, aktualizáljuk HACCP Eljárásait, Kézikönyvét, Utasításait.
  2. Gyakorlatiasabbá tesszük HACCP naplóit.
  3. Tanúsítjuk HACCP rendszere megfelelő működését oklevéllel.
  4. Feltárjuk az egységében jelenleg fennálló élelmiszer-biztonsági és higiéniai hiányosságokat.
  5. Javaslatokat teszünk a felmerülő problémák megoldására!
  6. Igény esetén megtartjuk dolgozói HACCP rendszeres oktatását!
  7. Ellátjuk Önt hasznos tanácsokkal!

Időt, pénzt, nyugalmat nyer, ugyanúgy, mint az a kb. 2000 ügyfelünk, akik megbíznak bennünk minden évben.

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus/előadó, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció 2200 ügyfélnek 2018-ban

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, egy helyről megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, marketing szakközgazdász, gazdasági-operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szirovicza Edit

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szalainé Kiss Renáta

élelmiszermérnök, tanácsadó, irodavezető

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.