HACCP aktualizálásra van szüksége?

HACCP felülvizsgálat garanciával az ország bármely pontján

Akár 24 órán belül felülvizsgáljuk és frissítjük  meglévő HACCP kézikönyvét. 8 fős tapasztalt, élelmiszermérnök csapatunk rendelkezésére áll Önnek, hogy segíthessük hatósági megfelelését. 

Telefonon azonnali segítséget kap tőlünk, egy próbát megér az ingyenes szakmai segítség, HÍVJON: +36-30-348-8407

Mikor kéri a Hatóság a  HACCP dokumentáció felülvizsgálatát?

  1. Hatósági ellenőrzése volt és ezt előírták Önnek, mert lejárt, elavult, nem aktuális a HACCP kézikönyve.
  2. Technológiai fejlesztést végzett, aminek élelmiszerbiztonsági szabályozása nincs benne a HACCP dokumentumban.
  3. Ön átalakította az egységét az elmúlt időszakban, de az új kialakításról nem készült anyagmozgatási és személyforgalmi terv.
  4.  Ön átvette az egységet egy másik vállalkozótól, akinek volt HACCP-je, de nem az Ön vállalkozására szól.
  5. Lejárt a HACCP működését igazoló tanúsítványa, HACCP felülvizsgálatot követően aktualzált HACCP és új HACCP tanúsítvány kerül kiadásra.

Azért dolgozunk, hogy segítsük vállalkozását felkészülni a hatósági ellenőrzésekre! 

Elvégezzük HACCP-jének felülvizsgálatát, hogy felkészült legyen a hatósági ellenőrzésre. Felülvizsgáljuk/ megfeleltetjük HACCP kézikönyvét a HACCP hatósági -jogszabályi előírásnak megfelelően.

Hívjon bizalommal:  Tel: +36-30-348-8407

 

Hogyan történik a HACCP dokumentáció felülvizsgálata?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk Önnek megfeleltetni a HACCP dokumentációját! Komplex Szolgáltatást Nyújtunk!

A hatósági kifogásokat átnézzük és elvégezzük a dokumentáció korszerűsítését.

  1. Helyszíni bejárással feltárjuk a jelenlegi, aktuális termékkört, technológiát, kialakítást.
  2. Átnézzük a jelenlegi HACCP kézikönyvet, hogy az milyen szabályozást tartalmaz. Megbeszéljük a változásokat.
  3. A megbeszéltek alapján módosítjuk, aktualizáljuk HACCP Eljárásait, Kézikönyvét, Utasításait. Gyakorlatiasabbá tesszük HACCP naplóit.
  4. Tanúsítjuk HACCP rendszere megfelelő működését oklevéllel.
  5. A helyszíni bejáráskor feltárjuk az egységében jelenleg fennálló élelmiszer-biztonsági és higiéniai hiányosságokat. A megfelelési szabályokat átbeszéljük, költséghatékony megoldást találunk ki közösen.
  6. Igény esetén megtartjuk dolgozói HACCP oktatását, amit rendszeresen ellenőriz a hatóság!

Az általunk kiadott dokumentációk:

  • HACCP felülvizsgálati dokumentáció, ami tartalmazhat módosított utasításokat, frissített jogszabályokat, kisebb technológiai kiegészítéseket, módosított naplókat, HACCP audit jegyzőkönyvet, üzemeltető vagy felelős személy változást. Az eredeti dokumentáció továbbra is használatban marad.
  • HACCP működési tanúsítvány az egységre és tevékenységre szólóan. Érvényessége  1 év, vagy 2 év. Az érvényességi idő csak a változatlan állapotok mellett alkalmazható.

 FONTOS Megjegyzés:

HACCP felülvizsgálat azoknál a meglévő HACCP dokumentációknál lehetséges, amelyek

  • szakmailag megfelelőek
  • 10 évnél nem régebbiek
  • technológiában kiterjednek minden folyamatra

Amennyiben az Ön dokumentációja nem felel meg ezen kritériumoknak, akkor a helyszíni bejárás után új HACCP kézikönyv kerül kiadásra!

 

A HACCP Tanácsadó Kft. szerződött gyakorlati képzőhelye a Szegedi Tudományegyetem Élelmiszermérnöki Karának

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal

eddig elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció több mint 2100 ügyfélnek 2019-ben is

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, cégünktől megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, közgazdász,  tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps  operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szirovicza Edit

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.