Szakértői tanácsadás

Olyan egyedi projektmunka, amelynél a megrendelő kérésére és elvárásai szerint végzünk szakértői munkát.

Példa 1.

Szeged Város Önkormányzata megbízott bennünket, hogy első lépésként mérjük fel a gondozásukban lévő, iskolák és óvodák jelenleg nem működő közétkeztetési meleg konyháinak a meglévő állapotát. Az állapotfelmérés után készítettünk egy szakmai iránymutatást is, hogy mit és hogyan kellene megváltoztatni, felújítani abban az esetben ha újra működtetni kívánnák külön-külön a konyhákat.

Példa 2.

Üzemeltetésre adott ki konyhát, büfét, éttermet ,( Arconic Köfém ), de az alvállalkozó tevékenységét szeretné auditálni, hogy biztos lehessen a szolgáltatás hatósági megfelelésében. Az Ön elvárásai alapján átvizsgáljuk az alvállalkozó szolgáltatási tevékenységét.

Példa 3.

Fővállalkozó ( Coop Szeged )megbízott bennünket egy általa bérbe adott kereskedelmi egységének élelmiszer biztonsági tevékenységének szakmai átvilágításával, amelynek eredménye után lehetővé vált a bérlet visszavétele a fővállalkozó részére.

Példa 4.

Üzemépítése előtt szakmai konzultáció kérése, technológia és élelmiszer biztonsági szempontok legoptimálisabb kialakítása céljából. ( Paprika üzem Szeged-Szőreg)

A HACCP Tanácsadó kft.-nél

Többek között azért esett a választás a HACCP Tanácsadó kft.-re megbízóink részéről, mert csak a HACCP Tanácsadó Kft.-él találtak elegendő, megfelelő tudású szakember létszámot!

  • 8 fős élelmiszermérnöki csapat tudása, tapasztalata összegződik
  • külön vannak munka és tűzvédelmi szakemberek
  • Garanciavállalás a munkánkra
  • Azonnali, országos kapacitás
  • Több mint 15 éves tapasztalattal bíró szakmai vezető irányítja a szakmai munkát
  • Komplex szolgáltatásokkal egyszerűsítjük a különféle feladatok megoldását
  • És még sok egyéb…

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus/előadó, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció 2200 ügyfélnek 2018-ban

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, egy helyről megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, marketing szakközgazdász, gazdasági-operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szirovicza Edit

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szalainé Kiss Renáta

élelmiszermérnök, tanácsadó, irodavezető

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.