Mikor frisíttette utoljára a Főzőkonyha HACCP rendszerét?
Manapság minden közétkeztetéssel is foglalkozó főzőkonyhánál kiemelt jelentőségű, hogy megfeleljen az élelmiszerbiztonsági szabályoknak, mivel az általa készített étel nagy tömegekhez jut el!
A konyha élelmiszerbiztonságának meghatározó alappillére egy megfelelő
- jól működő
- a jelenlegi jogszabályoknak megfelelő
- gyakorlatias
- a konyha folyamatait átfogó
- a helyi adottságokat szabályozó HACCP rendszer!
Van lehetőség a megfelelő HACCP szabályozásra, a jelenlegi javítására, vagy új szabályozás elkészítésére, de ez gyakorlott szakemberek segítségével könnyebb!
Fogadja el segítségünket, gyakorlatias szaktudásunkat! Nézze meg mit végzünk el a HACCP felülvizsgálat során!
Telefonon azonnali segítséget kap tőlünk, egy próbát megér az ingyenes szakmai segítség, HÍVJON: +36-30-348-8407
A Hatóság által lefolytatott közétkezetői auditok általános tapasztalatai:
- A HACCP dokumentációk elavultak, többek között azért, mert régi kézikönyveket használnak, illetve az utóbbi években sűrűn változott a konyhákat üzemeltető társaságok „személye” és ezen változásokat nem követte le a HACCP dokumentációk hozzáigazítása
- Nem volt külső felülvizsgálat a HACCP kézikönyvben!
- A meglévő HACCP-k működtetése sokszor nem vág egybe a jelenleg elvárt gyakorlattal pl: új ellenőrzési naplók használata vált kötelezővé
- Egy másik fő hiba, a kötelező dolgozói oktatások dokumentációjának hiánya az ellenőrzéskor
- Előfordul, hogy a tálalókonyhának nincs HACCP rendszere, csak naplói! Ez a jelenlegi szabályozásnak már nem felel meg!
Megoldási javaslataink:
- Közétkeztetésben gyakorlott szaktanácsadó kollégáink segítségével Önök átbeszélik az adott termékkörre, technológiára, tevékenységre vonatkozó összes szabályt, így a HACCP tanácsadás után Önök megfelelően tájékozottak lesznek.
- Aktualizáljuk a meglévő elavult HACCP dokumentációt, ha szükséges akkor új HACCP kézikönyvet készítünk kedvezményes áron!
- Megtartjuk a kötelező dolgozói oktatásokat, amely után asikeres vizsgázók erről hivatalos tanúsítványt kapnak.
- Segítjük Önöket egy következő eredményes hatósági auditra való felkészülésben!
- Kérdéseiket mindig készséggel megválaszoljuk!
Előzze meg a kellemetlenségeket, kérje szakértelmünket !
Telefonon azonnali segítséget kap tőlünk, egy próbát megér az ingyenes szakmai segítség, HÍVJON: +36-30-348-8407
8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus, 1 fő tűzvédelmi technikus, IFS, Globalgap auditorok, gyakorlott oktatók, Közel 20 év gyakorlati tapasztalattal
elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció több mint 2200 ügyfélnek 2022-ben is
(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, cégünktől megkapja az összes szükséges dokumentációt
Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével
Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 826 63 04 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.
Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban
A HACCP Tanácsadó Kft. csapata
Gosztonyi Zsuzsanna
élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető
Fröhlich László
ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető
Tokaji András
szaktanácsadó, vezető oktató
Nagy Gábor
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor
Nagy Éva
élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó
Kassai Zsolt
szaktanácsadó, munkavédelmi technikus
Szilágyi Péter
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi előadó
Gajdi Krisztina
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Borbíró Cintia
tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor, Globalgap auditor
Palotás Zoltánné, Virág
munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs
Szabó Tímea
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Küldetésünk
Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.