Teljesítmény = Motiváció  X  Képesség !

          60 %           =      60 %          X        100 %

A munkavállalók elbocsátásának vagy a dolgozók felmondásának oka 80 % -ban az alkalmazott alul motiváltságára vezethető vissza!  (Nemzetkozi felmérés alapján!)

Motivációs térkép segítségével feltárjuk a dolgozók 9 különböző motivátor faktorát, a motivációs faktorok súlyozását, valamint a pillanatyi elégedettségi szintet a faktorokon belül.

 

A 9 motivátorfaktor

A Motivációs térképkészítés menete:

Az ügyfél kitölt két különböző tartalmú tesztet, amit a kitöltés után elküld a kitöltési tájékoztatóban megadott módon. A rendszer visszaküld  egy 14-15 oldalas dokumentumot a tesztek feldolgozása után, amelyben részletesen leírja a motivátorok sorrendjét, súlyozását, valamint a kitöltő személy elégedettségi szintjeit a különböző motivációs faktorokban.

Ezt követően egy visszacsatoló beszélgetés keretében a motivációs tréner átbeszéli az ügyféllel a mért adatokat, feltárja az összefüggéseket és javaslatokat tesz a motivációs faktorok elégedettségi eredményeinek emelésére.

Javasolt legkésőbb 1 év múlva visszamérni a motivációs szinteket, mert így kapnak teljes képet, hogy  milyen eredményeket hoztak  az időközben megtett változtatások.

A belső motiváció  a belülről jövő tűz. Hosszú távon működik és öngerjesztő pozitív folyamat

A külső motiváció nagy eséllyel csak rövid ideig fog égni és hosszú távon belső konfliktust eredményez, aminek káros egészségügyi  hatásai is lehetnek

Mi a cég feladata a motiválásban?

  • Világos irányt szab, megadja az értékeket 
  • Tudja, hogy mi motiválja a dolgozót
  • Biztosítja a feltételeket a motiváció fenntartásához
  • Monitorozza a motivációkat és karbantartja a feltételeket

Tükröm, tükröm mond meg nékem…..

A Motivációs térképet Európa nyugati részén dolgozták ki.   Ma már a világ több országában hasznáják rendszeresen a cégek a működési hatékonyság növelése érdekében.

Évtizedes kutatómunka után oktatók, pszihológusok, mentáltrénerek együttes munkája révén hozták létre a motivációs faktorokat felmérő teszteket, ami mögé felsorakozott a mai modern technika is.

A Motivációs térkép  diagnosztizálja a „beteget”, a tréner és a „páciens” pedig közösen kitalálja a gyógymódot is !

Pályázaton nyertes cégeknek kiváló és hasznos lehetőség kötelezettségeik teljesítésére!

Tel: +36-30-826-63-04               e-mail:  info@haccpszakerto.hu

Egy cégvezető véleménye aki már tesztelte munkatársait:

” A Motivációs térképek elkészítése és elemzése után átalakítottuk a cégen belül a premizálást, néhány kolléga más munkakörbe került, két kolléga pedig már nem dolgozik nálunk. Egy év múlva visszamértük a motivációs szinteket, amelynek eredménye alapján mindenki motiváltabbá és elégedettebbé vált,nem beszélve arról, hogy  cégszinten pedig azóta sokkal hatékonyabban és gazdaságosabban működtünk….”

Füredi László  ügyvezető

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus, 1 fő tűzvédelmi technikus, IFS, Globalgap auditorok, gyakorlott oktatók, Közel 20 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció több mint 2200 ügyfélnek 2022-ben is

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, cégünktől megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 826 63 04 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, közgazdász,  tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps  operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi előadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor, Globalgap auditor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Szabó Tímea

élelmiszermérnök,  szaktanácsadó

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.