Munka- és tűzvédelem

A jogszabályoknak való megfelelés minden vállalkozás- és így az Ön kiemelt törekvése is kell, hogy legyen a munkavédelem területén is. Ezen a területen ez csak külső szakmai segítséggel történhet. (Speciális végzettséget igényel a dokumentációk elkészítése.)

Milyen munkavédelmi dokumentációk szükségesek egy vállalkozásnál?

  • Munkahelyi kockázatbecslés (1 alkalmazottól)
  • Kémiai kockázatbecslés (veszélyes vegyszereke használata esetén)
  • Egyéni Védőeszköz Szabályzat (1 alkalmazottól)
  • Orvosi Vizsgálatok Rendje Szabályzat (1 alkalmazottól)
  • Egységes és Átfogó Megelőzési Stratégia (1 alkalmazottól)
  • Legionella kockázatelemzés (meleg víz tárolás, felhasználás esetén…)
  • Biológiai kockázatbecslés (állattartó telepek, beteg emberekkel, beteg állatokkal való munkavégzés során…)
  • Munkavédelmi Szabályzat (választható)
  • Munkavédelmi oktatás (1 alkalmazottól)
  • Optikai kockázatbecslés (sugárzó fénynek kitett munkavégzés esetén…)
  • Pszichoszomatikus kockázatbecslés (emberekkel szembeni stresszes helyzetek elemzése)f

Milyen Tűzvédelmi dokumentációk szükségesek egy vállalkozásnál?.

  • Tűzvédelmi Szabályzat (5 fő létszámtól, 50 fő befogadóképességtől)
  • Kiürítés számítás (50 fő befogadóképességtől)
  • Menekülési terv (szállás szolgáltatás esetén)
  • Tűzvédelmi oktatás (1 alkalmazottól)

Hogyan tudunk segíteni Önnek?

  • Bízza ránk Munka és Tűzvédelmi dokumentációját, hogy szakmai tanácsaink révén tudja meg, hogy Önnél mire kell odafigyelni, mivel tudja elkerülni a problémákat.
  • Megmondjuk Önnek, hogy milyen hiányosságok vannak az egységében, mit hogyan, milyen határidőre kell megoldani.
  • Szakmai tanácsadásunk révén tudja, hogy mit kell csinálnia így mérsékelheti a hatósági büntetés esélyét.
  • Hozzáértő beavatkozásunkat követően nem kérnek Öntől a hatóságok Munkavédelmi dokumentáció bemutatást 1 hetes határidővel a megyeszékhelyen a dokumentáció hiánya miatt.
  • Munkánkra garanciát vállalunk, hatósági reklamáció esetén az adott időszakban ingyenesen elvégezzük a kért módosítást.
  • Tanácsadásunk elsősorban az élelmiszeres szakmára, a kereskedelemre és az irodákra specifikus, így Ön a megfelelő gépeket, vegyszereket fogja használni és nem dob ki az ablakon feleslegesen pénzt a próbálkozásokra.
  • Ugye megnyugtató lesz Önnek is, ha végre lesz valaki, akitől rendszeresen kérdezhet, és biztos válaszokhoz juthat telefonon, információkat kaphat e-mailben, hírlevelekben?

Válasszon minket bátran, hiszen mi az Ön oldalán állunk, de problémáira bármikor kérhetünk segítséget hatósági partnereinktől is!!

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus/előadó, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció 2200 ügyfélnek 2018-ban

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, egy helyről megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, marketing szakközgazdász, gazdasági-operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szirovicza Edit

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szalainé Kiss Renáta

élelmiszermérnök, tanácsadó, irodavezető

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.