Munkavédelmi kockázatelemzés

Elkészítése terheli Önt, amikor felvesz egy alkalmazottat. A munkavédelmi törvény kötelezi Önt, hogy munkáltatóként gondoskodjon a munkavállalója biztonságos munkavégzéséről.

Minden munkahelynek megvannak a sajátosságai munkavédelmi szempontból is. Nincs egységes dokumentációs séma, mert a gépek, berendezések, az épület szerkezeti kialakítása, a munkakörökhöz tartozó munkavégzési körülmények mindenhol eltérők.

Ezen tényezők együttes elemzése a munkahelyi kockázatelemzés.

A munkavédelmi kockázatelemzést csak munkavédelmi szakember készítheti el!

Amennyiben csak családtag/ alkalmi munkás dolgozik akkor is kell ilyen elemzés, mert az is egyfajta munkaviszony!

Meglévő, de 3 évnél régebbi a dokumentáció esetén kötelező új kockázatbecslés készítése, egyébként évente javasolt felülvizsgálni a változások, balesetek tükrében.

Szakképzett, nagy gyakorlattal bíró kollégáink a helyszínen elkészítik a felmérést, majd ezt követően normál esetben 1-2 hét alatt készül el a dokumentáció, de igény szerint elkészítjük néhány napon belül. Az élelmiszeripari vállalkozásoknak komplex szolgáltatás keretein belül szoktuk megoldani a munkavédelmi anyagot, más profilban működő egységeknek általában a kémiai kockázatelemzéssel együtt adjuk át a papírokat.

Munkánkra garanciát vállalunk!

A Munkavédelmi Felügyelőség ellenőrzi normál ellenőrzés keretében, vagy külső bejelentés alapján a dokumentáció meglétét.

Érdemes megemlíteni, ha az elemzés nincs meg és/vagy hiányosak a munkavédelmi feltételek, akkor a Munkavédelmi Felügyelőség akár 100.000,- Ft-ra büntetheti Önt!

Töltse ki az alábbi űrlapot, és kollégáink visszahívják Önt.

HACCP Szakértő telefonos applikáció - az élelmiszeres vállalkozások információs kalauza

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus, 1 fő tűzvédelmi technikus, IFS, Globalgap auditorok, gyakorlott oktatók, Közel 20 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció több mint 2200 ügyfélnek 2022-ben is

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, cégünktől megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 826 63 04 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, közgazdász,  tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps  operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi előadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor, Globalgap auditor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Szabó Tímea

élelmiszermérnök,  szaktanácsadó

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.