Munkavédelmi kockázatelemzés
Elkészítése terheli Önt, amikor felvesz egy alkalmazottat. A munkavédelmi törvény kötelezi Önt, hogy munkáltatóként gondoskodjon a munkavállalója biztonságos munkavégzéséről.
Minden munkahelynek megvannak a sajátosságai munkavédelmi szempontból is. Nincs egységes dokumentációs séma, mert a gépek, berendezések, az épület szerkezeti kialakítása, a munkakörökhöz tartozó munkavégzési körülmények mindenhol eltérők.
Ezen tényezők együttes elemzése a munkahelyi kockázatelemzés.
A munkavédelmi kockázatelemzést csak munkavédelmi szakember készítheti el!
Amennyiben csak családtag/ alkalmi munkás dolgozik akkor is kell ilyen elemzés, mert az is egyfajta munkaviszony!
Meglévő, de 3 évnél régebbi a dokumentáció esetén kötelező új kockázatbecslés készítése, egyébként évente javasolt felülvizsgálni a változások, balesetek tükrében.
Szakképzett, nagy gyakorlattal bíró kollégáink a helyszínen elkészítik a felmérést, majd ezt követően normál esetben 1-2 hét alatt készül el a dokumentáció, de igény szerint elkészítjük néhány napon belül. Az élelmiszeripari vállalkozásoknak komplex szolgáltatás keretein belül szoktuk megoldani a munkavédelmi anyagot, más profilban működő egységeknek általában a kémiai kockázatelemzéssel együtt adjuk át a papírokat.
Munkánkra garanciát vállalunk!
A Munkavédelmi Felügyelőség ellenőrzi normál ellenőrzés keretében, vagy külső bejelentés alapján a dokumentáció meglétét.
Érdemes megemlíteni, ha az elemzés nincs meg és/vagy hiányosak a munkavédelmi feltételek, akkor a Munkavédelmi Felügyelőség akár 100.000,- Ft-ra büntetheti Önt!
Töltse ki az alábbi űrlapot, és kollégáink visszahívják Önt.
8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal
eddig elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció több mint 2100 ügyfélnek 2019-ben is
(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, cégünktől megkapja az összes szükséges dokumentációt
Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével
Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.
Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban
A HACCP Tanácsadó Kft. csapata
Gosztonyi Zsuzsanna
ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető
Fröhlich László
ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető
Tokaji András
szaktanácsadó, vezető oktató
Nagy Gábor
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor
Nagy Éva
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Szirovicza Edit
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus
Kassai Zsolt
szaktanácsadó, munkavédelmi technikus
Szilágyi Péter
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Gajdi Krisztina
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Borbíró Cintia
tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor
Palotás Zoltánné, Virág
munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs
Küldetésünk
Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.