Büfékocsi nyitása

Mozgó büfékocsi nyitási ismeretek

A mozgó büfékocsik egyedi ételválasztéka, kialakítása miatt csak vázlatokat biztosíthatunk, melyek nem elegendőek az engedélyezéshez. Az dokumentációt minden esetben minősített szakembernek kell készítenie, ezért a teendőkért kérje szaktanácsadóink segítségét!

Kialakítási követelmények mozgó büfékocsi esetén

Végzettség:

  • Egytálételek készítése esetén: szakács Büfé termékeknél: vendéglátó eladó

Mozgó büfékocsi egység

  • Mozgó egység megfeleltetése, Tevékenység regisztráció
  • érintésvédelem, tűzvédelem

Technológiai kialakítás:

  • kétfázisú mosogató (vendég edényekhez) vagy eldobós edények, kézmosó
  • Zöldség előkészítő: (kétfázisú mosogató, kézmosó) vagy konyhakész zöldség (bázistelephelyen is lehet!)
  • Húselőkészítő: Két medencés mosogató, kézmosó vagy konyhakész hús (bázistelephelyen is lehet!)
  • Mozgó konyha: Főző, sütő berendezések, munkaasztalok, feltét hűtők, előkészített alapanyag hűtők (esetleg tésztázó rész)

Raktározás: rekeszes, hűtős, polcos tárolás (napi mennyiség a kocsin, a többi a bázistelephelyen!)

Személyzeti helyiségek

  • a mozgó járművön (öltöző szekrény, WC előtérrel, kézmosóval)
  • vagy a bázis telephelyen (öltöző szekrény, WC előtérrel, kézmosóval)
  • takarítási vízvételi hely: Bázis telephelyen

Vízvételi hely tartályos vízhez: bázistelephelyen

Mozgó Büfékocsi engedélyek, dokumentáció

Kérelem az Önkormányzathoz:

  • termékkör megjelölés
  • nyitva tartás megjelölés
  • Regisztráció kiadása
  • külön engedély kérelem a hatósághoz
  • Nyitás után 30 napon belüli hatósági visszaellenőrzés lesz

Dokumentációs feladatok

  • Külön engedély kérelem dokumentáció elkészítése (hívjon hozzá szakembert!)
  • egységre szabott HACCP (hívjon hozzá szakembert!)
  • Kémiai kockázatbecslés dokumentáció szakember általi elkészítése, ÁNTSZ bejelentése a tisztítószereknek
  • Munkavédelmi kockázatbecslés dokumentáció szakember általi elkészítése 1 fő munkavállalótól
  • alkalmazott esetén:
  • Munka és tűzvédelmi oktatások megtartása
  • Higiéniai és HACCP oktatások megtartása
  • Egyéni védőeszköz szabályzat elkészítése szakember által
  • Orvosi vizsgálatok rendje szabályzat elkészítése szakember által
  • anyaghányad nyilvántartás készítése előállított termékenként.

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus/előadó, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció 2200 ügyfélnek 2018-ban

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, egy helyről megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, marketing szakközgazdász, gazdasági-operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szirovicza Edit

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szalainé Kiss Renáta

élelmiszermérnök, tanácsadó, irodavezető

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.