HACCP naplók

Mik is azok a HACCP naplók? takarítási napló, hűtő napló, szeletelési napló, tálalási napló, napi ellenőrzési lap, gyártási napló, anyaghányad nyilvántartás, sütési napló, nyomomkövetési napló stb.

HACCP nyomtatványok, naplók

A HACCP rendszer alkalmazása során a megállapított kritikus élelmiszerbiztonsági pontokon rendszeresen feljegyzéseket kell készíteni, amivel megakadályozza, hogy az élelmiszer biztonsága veszélybe kerüljön. EZEK A FELJEGYZÉSEK A HACCP NAPLÓK! 

Mit tartalmaz egy HACCP dokumentáció?

Egy HACCP rendszer kialakítása során az alábbi dokumentumokra van szükség, amit minden esetben HACCP szakember készít el megfelelően:

  • HACCP Kézikönyv az adott egységre, adott technológiára, adott vállalkozásra, aktuális felelős személyre, aktuális jogszabályokra kialakítva
  • Aktuális Termékleírás
  • Aktuális Folyamatábra
  • Veszélyelemzés
  • Élelmiszerbiztonsági kritikus pontok meghatározása
  • Élelmiszerbiztonsági szabályozás meghatározása
  • Az adott technológiára és környezetre szóló személyi, környezeti higiénia leszabályozása
  • Az adott technológiára szóló takarítási terv, takarítási, mosogatási utasítás felállítása az egységben használt tisztítószerekre kialakítva
  • Az adott technológiához a hulladék kezelés, rovar, rágcsálóírtás írásba foglalása
  • Élelmiszerbiztonsági kritikus pontokhoz tartozó kontroll felállítása, a HACCP nyomtatványok, HACCP naplók kialakítása

Ha Önnél a HACCP kézikönyv minden része aktuális (2 évnél nem régebbi!), akkor minden rendben van….

Mi történik az űrlap kitöltése után?

  1. Egy köszönő e-mailt küldünk Önnek, ahonnét le tudja tölteni a hasznos segédletet.
  2. Rövid időn belül felhívjuk Önt az Önnek szükséges napló egyeztetéséhez
  3. Elküldjük Önnek a kért naplót.

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus/előadó, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció 2200 ügyfélnek 2018-ban

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, egy helyről megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, marketing szakközgazdász, gazdasági-operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szirovicza Edit

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szalainé Kiss Renáta

élelmiszermérnök, tanácsadó, irodavezető

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.