Kémiai kockázatbecslés

Készítésére kötelezik a vállalkozását amennyiben Ön üzletet nyit/nyitott és takarít, mosogat, kezet mos, fertőtlenít…(felhasználó!

  • vegyi árut forgalmaz (ennek az engedélynek a kiadásához már kérik Öntől…)
  • új telephelyet létesít, ahol felhasznál vagy forgalmaz kémiai biztonsági kockázat alá eső vegyi árut.
  • Tevékenysége során (pl. gyártás) felhasznál kémiai biztonsági kockázat alá eső vegyi árut.
  • Amennyiben a munkavédelmi dokumentációi és a kémiai kockázatbecslése már 3 éves. 

Az alábbi 2000. évi. XXV. Törvény 19 § és a 25/2000. (IX. 30.) EüM- SzCsM együttes rendelet 5. §-ában foglaltak alapján a kémiai kockázatbecslés elkészítése minden munkahelyen kötelező. Az elemzések tartalmi követelményeit a 44/2000 (XII. 27. ) EüM rendelet 3. számú melléklete és a 1272/2008/EK rendelet szabja meg.

A kémiai kockázatbecslést csak munkavédelmi szakember készítheti!

Ha az alábbi piktogramokat látja az Ön által használt szereken, akkor kötelező a kémiai biztonsági dokumentáció, amelyet az ÁNTSZ ellenőriz a helyszínen az indulástól számított 1 hónapon belül.

Változott a veszélyes vegyi anyagok piktogramjaira vonatkozó előírás, illetve az R és S mondatok helyet a gyártók már H és P mondatokat alkalmaznak a címkéken és a Biztonsági adatlapokon is!

A REACH rendelet helyett a CLP szabályozás lépett hatályba a veszélyes anyagok jelölésével kapcsolatban.

Új piktogramok.

Régi piktogramok

(már csak a régi csomagolású terméken látható)

Ne feledkezzen meg a biztonsági adatlapokról sem, szüksége lesz rá!

10 olyan szakképzett munkatársunkból választhat, akit egy 15 éves gyakorlattal rendelkező szakmai vezető irányít, kedvező hatósági kapcsolatokkal.

Szakszerűen, gyorsan ( akár telefonon keresztül) kiváló ár-érték arányban elkészítjük vállalkozásának Kémiai kockázatbecslési dokumentációját Magyarország bármely településéről.

HÍVJA fel közvetlenül bármelyik megadott telefonszámot és részletes ingyenes tájékoztatás után akár azonnal elkészítjük a kémiai kockázatbecslési dokumentációt!

A Kémiai biztonságra irányuló Hatósági ellenőrzések az utóbbi időben megnövekedtek!

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus/előadó, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció 2200 ügyfélnek 2018-ban

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, egy helyről megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, marketing szakközgazdász, gazdasági-operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szirovicza Edit

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szalainé Kiss Renáta

élelmiszermérnök, tanácsadó, irodavezető

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.