Gyártmánylap / Anyaghányad / Egyéb termékek

Fő szolgáltatásaink mellett sokféle egyéb területen tudjuk Partnereinket segíteni.

Vendéglátókat, közétkeztetőket ki tudjuk szolgálni az alábbiakkal:

  • anyaghányad nyilvántartás készítés
  • anyaghányad standard cd-k biztosítása (büfé termékek, pizzák-saláták, éttermi ételek, közétkeztető ételek)
  • Tápértékszámítás
  • Tápérték program biztosítása bérleti formában
  • dolgozói oktatások
  • oktatási anyagok
  • élelmiszer-higiéniai feliratok biztosítása

Élelmiszeripari gyártókat tudjuk még segíteni az alábbiakkal: 

  • gyártmánylap készítés, átdolgozás
  • gyártánylap standard cd-k biztosítása (sütőipar, cukrászat, húskészítmények, albán pékáruk)
  • Tápértékszámítás
  • Tápérték program biztosítása bérleti formában
  • dolgozói oktatások
  • oktatási anyagok
  • élelmiszer-higiéniai feliratok biztosítása

Élelmiszer kereskedők részére további szolgáltatásaink:

  • dolgozói és vezetői oktatások
  • oktatási anyagok
  • élelmiszer-higiéniai feliratok biztosítása

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus, 1 fő tűzvédelmi technikus, IFS, Globalgap auditorok, gyakorlott oktatók, Közel 20 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció több mint 2200 ügyfélnek 2022-ben is

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, cégünktől megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 826 63 04 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, közgazdász,  tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps  operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi előadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor, Globalgap auditor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Szabó Tímea

élelmiszermérnök,  szaktanácsadó

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.