Mikor frissítette tálalókonyhája HACCP rendszerét?

Tálalókonyháknál gyakran tapasztaljuk, hogy nem rendelkeznek megfelelő élelmiszerbiztonsági szabályozással! Elavult a HACCP rendszer, nincs külön dokumentáció, nincs megfelelő szabályozás!

A NÉBIH szakemberei országosan végeznek konyhaminősítéseket a tálalókonyhákon is, de az eredmények sokszor nem kedvezőek!

Az eredmények javítása érdekében kérje és Fogadja el segítségünket, gyakorlatias szaktudásunkat! Nézze meg mit végzünk el a HACCP felülvizsgálat során!

Telefonon azonnali segítséget kap tőlünk, egy próbát megér az ingyenes szakmai segítség, HÍVJON: +36-30-348-8407

A Hatóság által lefolytatott közétkezetői auditok általános tapasztalatai:

  • A HACCP dokumentációk elavultak, többek között azért, mert régi kézikönyveket használnak, illetve az utóbbi években sűrűn változott a konyhákat üzemeltető társaságok „személye” és ezen változásokat nem követte le a HACCP dokumentációk hozzáigazítása
  • Nem volt külső felülvizsgálat a HACCP kézikönyvben!
  • A meglévő HACCP-k működtetése sokszor nem vág egybe a jelenleg elvárt gyakorlattal pl: új ellenőrzési naplók használata vált kötelezővé
  • Egy másik fő hiba, a kötelező dolgozói oktatások dokumentációjának hiánya az ellenőrzéskor
  • Előfordul, hogy a tálalókonyhának nincs HACCP rendszere, csak naplói! Ez a jelenlegi szabályozásnak már nem felel meg!

Megoldási javaslataink:

  • Közétkeztetésben gyakorlott szaktanácsadó kollégáink segítségével Önök átbeszélik az adott termékkörre, technológiára, tevékenységre vonatkozó összes szabályt, így a HACCP tanácsadás után Önök megfelelően tájékozottak lesznek.
  • Aktualizáljuk a meglévő elavult HACCP dokumentációt, ha szükséges akkor új HACCP kézikönyvet készítünk kedvezményes áron!
  • Megtartjuk a kötelező dolgozói oktatásokat, amely után asikeres vizsgázók erről hivatalos tanúsítványt kapnak.
  • Segítjük Önöket egy következő eredményes hatósági auditra való felkészülésben!
  • Kérdéseiket mindig készséggel megválaszoljuk!

Előzze meg a kellemetlenségeket, kérje szakértelmünket !

Telefonon azonnali segítséget kap tőlünk, egy próbát megér az ingyenes szakmai segítség, HÍVJON: +36-30-348-8407

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal

eddig elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció több mint 2100 ügyfélnek 2019-ben is

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, cégünktől megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, közgazdász,  tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps  operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szirovicza Edit

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.