Globalgap szabvány

A Globalgap szabvány éve óta létezik és nyújt biztonságot az élelmiszeripari kiskereskedőknek, valamint a termelőknek.

Mit kell tudni a Globalgap-ről?

A BRC szabvány évek óta létezik és nyújt biztonságot az élelmiszeripari kiskereskedõknek, hálózatokank, valamint minőségi szempontból a fogyasztóknak. A mezőgazdasági termelőktől várják el a kiskereskedekmi láncok a Globalgap szabvány bevezetését és  a környezetirányítási és minõségbiztosítási rendszerelemek folyamatos alkalmazását. A Globalgap szabvány átfogó hatásköre kiterjed a termesztésre, a termesztés környezetére, a termékek minõségére, a személyi és környezeti higiéniára és a termékbiztonságra!

A szabványt azért fejlesztették ki, hogy a   kereskedõ ki tudja választani a sok termelő közül azt, aki képes ennek a minőségnek megfelelni, továbbá garantálni tudja ‘,hogy a mezőgazdasági termék minősége ellenőrzött, magas követelménynek megfelelő. Ezeket a minőségi megfeleléseket külső auditokkal ellenőrzik és tanúsítják.

A Szabvány értelmében kötelező:

  • Termékre jellemző előfeltételek biztosítása
  • Termékre jellemző kockázatelemzés
  • anyagmérleg
  • a HACCP alkalmazása
  • dokumentált minőségirányítási rendszer
  • az üzemi környezeti elõírások, termékek, folyamat és alkalmazottak ellenőrzése
  • stb.

Felkészítés

A sikeres tanúsításhoz elengedhetetlen, hogy megfelelő felkészítőt válasszon. A fenti kötelező pontokon túl fontos, hogy a vállalkozásnak legyen egy jól működő HACCP rendszere! Valamint a szabvány szerinti követelményrendszerek teljesüljenek!

A tanúsítás

A Globalgap szabvány megfelel / nem felel meg kritériumokat használ

A GG szám fenntartása érdekében rendszeresen auditáltatni kell a rendszert

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus, 1 fő tűzvédelmi technikus, IFS, Globalgap auditorok, gyakorlott oktatók, Közel 20 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció több mint 2200 ügyfélnek 2022-ben is

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, cégünktől megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, közgazdász,  tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps  operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.