HACCP kézikönyv készítés akár 1 nap alatt 

A HACCP egy kötelező élelmiszer biztonsági szabályzat, amelyet a NÉBIH  rendszeresen ellenőriz.

A HACCP kötelezően  kiterjed minden élelmiszerrel foglalkozó vállalkozásra és tevékenységre. A HACCP-t csak megfelelő tudású szakember készítheti. 8 fős gyakorlott élelmiszermérnök csapatunk garanciával készíti el Önnek.

  1. Üzletek, üzemek, vendéglátóhelyek indításakor engedélyezési alap dokumentum a HACCP.
  2. A HACCP dokumentáció tartalmazza az Ön tevékenységére vonatkozó technológiai leírást.
  3. A HACCP szabályzat tartalmazza az adott kialakításra vonatkozó anyagmozgatási és technológiai rajzot.
  4. A HACCP kialakítása során elkészítjük az egység takarítási tervét, amit kérnek Öntől a hatósági bejáráskor.
  5. A HACCP tanácsadás során átbeszéljük az adott termékkörre, technológiára, tevékenységre vonatkozó összes szabályt, így Ön tájékozott lesz a hatósági ellenőrzéskor.

A HACCP Tanácsadó kft. élelmiszer biztonsági mérnökei elkészítik a HACCP dokumentumokat, úgy hogy a hatósági ellenőrzés feltételeinek megfeleljen. Sok éves gyakorlati tapasztalattal, korrekt hatósági kapcsolatokkal, gyorsan dolgozunk.

Új HACCP rendszer legyen vagy a régi is elég?

Új egység nyitásakor mindig új dokumentáció szükséges, ezt nem érdemes megspórolni kisebb egységnél sem, mert a működéshez, hatósági megfeleléshez szükséges tanácsokkal látjuk el az induló vállalkozásokat. Ha helyszíni bejárással ismerjük meg az Ön terveit, forgalmazni kívánt termékkörét, akkor feltárjuk az ehhez szükséges összes feltételt, átbeszéljük a szabályokat. Ön a tanácsainkat követően felkészült lesz a hatósági bejárásra. Nem volt még olyan ügyfelünk, aki ezt a felkészítést ne tartotta volna hatalmas segítségnek.

A helyszíni bejárás során elvégezzük a HACCP dokumentáció alapjainak felmérését is, gyakorlatlan tanácsadó csak a felmérést végzi el Önnél, de nem látja el Önt tanácsokkal…..

HACCP rendszer aktualizálása, frissítése

Ezt a dokumentumot felül tudjuk vizsgálni, aktualizáljuk az új üzemeltetőre és termékkörre. Általában az 5 évnél régebbi dokumentumok már elavultak ilyenkor javasolt új HACCP rendszert kidolgozni.

Felülvizsgálat esetén a régi dokumentum is használatban marad! Ez problémát okozhat egy idő után, mert sem Ön , sem a hatóság nem fogja átlátni a HACCP szabályozást. Ilyenkor kötelezni fogják a HACCP egységes szerkezetbe foglalására….. (ilyenkor újat kell készítenünk Önnek!)

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus/előadó, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció 2200 ügyfélnek 2018-ban

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, egy helyről megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, marketing szakközgazdász, gazdasági-operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szirovicza Edit

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szalainé Kiss Renáta

élelmiszermérnök, tanácsadó, irodavezető

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.