HACCP megoldások Budapesten 

Garanciával, akár 24 órán belül elkészítjük a HACCP dokumentumait

Hívjon bizalommal! +36-30-348-84-07

Telefonon történő ingyenes egyeztetés után Budapesti szakembereink helyszíni tanácsadás után rövid határidővel, garanciával elkészítik az összes működéshez szükséges dokumentumot ( HACCP, munkavédelem, tűzvédelem stb.)

Az elkészített, kinyomtatott és szakember által aláírt dokumentumokat futárszolgálattal már másnap a kezéhez kapja.

Sokszor kiválóra értékelte a Budapesti NÉBIH a mérnökeink által készített  HACCP kézikönyveket. 

A rendszeresen frissített HACCP dokumentáció megléte alapfeltétele annak, hogy elkerülje az esetleges hatósági bírságot.

Budapesti élelmiszer mérnök kollégáink a HACCP elékészítésén felül plusz hasznos tanácsokat adnak a működéshez, hatósági megfeleléshez, élelmiszer biztonsághoz stb. Budapesti üzletek, üzemek, vendéglátóhelyek indításakor engedélyezési alap dokumentum a meglévő HACCP.

A HACCP dokumentációnak tartalmaznia kell az Ön tevékenységére vonatkozó technológiai leírást, anyagmozgatási és technológiai rajzot.

A HACCP kialakítása során elkészítjük az egység takarítási tervét, amit kérnek Öntől a hatósági bejáráskor.

Budapesti helyszíni bejárás keretében átbeszéljük az adott termékkörre, technológiára, tevékenységre vonatkozó összes szabályt a HACCP tanácsadás során, így Ön felkészült lesz a hatósági ellenőrzéskor.

HACCP információk Budapestieknek

Elegendő lehet a régi HACCP dokumentáció frissítése, amikor átvett egy budapesti üzletet és az előző üzemeltető HACCP dokumentumát megkapta. Ezt a dokumentumot felül kell vizsgálni, és aktualizáljuk az új üzemeltetőre és termékkörre.

Szüksége van Önnek HACCP frissítésre, amennyiben hatósági ellenőrzése volt és ezt előírták Önnek vagy Új technológiai fejlesztést eszközölt vagy új terméket fejlesztett!

Általában az új termékek nem szerepelnek a meglévő HACCP kézikönyvben!

Átalakította az egységét és erre a területre nem történt szabályozás!

Az 5 évnél régebbi dokumentumok már elavultak. Felülvizsgálat esetén a régi dokumentum is használatban marad! Ez hátrányt jelent egy idő után, mert sem Ön , sem a budapesti hatóság nem fogja átlátni a HACCP szabályozást.

 

A HACCP megfelelő szinten való elkészítése megköveteli a következőket:
  1. Alapvető élelmiszer-higiéniai, technológiai ismereteket
  2. A tevékenység és a készített, értékesített élelmiszerek ismeretét
  3. A hatályos jogszabályokban (67/2007. (VII. 10.) GKM-EüM-FVM-SZMM együttes rendelet a vendéglátás, közétkeztetésről, 852/2004/EK rendelet az élelmiszer higiéniáról, a 2008. évi XLVI. törvényt az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről, a 68/2007. (VII. 26.) FVM-EüM-SZMM együttes rendelet az egyes élelmiszer-higiéniai feltételekről, valamint a Magyar élelmiszerkönyv 2-1/1969. sz. irányelve a HACCP-ről) jártasságot
  4. Az üzemeléssel kapcsolatos általános szabályozások (például: takarítási-fertőtlenítési útmutató) elkészítését, stb, stb..

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus/előadó, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció 2200 ügyfélnek 2018-ban

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, egy helyről megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, marketing szakközgazdász, gazdasági-operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szirovicza Edit

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szalainé Kiss Renáta

élelmiszermérnök, tanácsadó, irodavezető

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.