HACCP Kézikönyv Budapestre

HACCP kézikönyvét garanciával, akár 24 órán belül elkészítjük 
Javasoljuk az előzetes ingyenes telefonos konzultációt!
 HÍVJON: +36-30-348-8407

Budapest, Budapest, de csodás….. 

éneklik a régi népszerű slágerben.

Ez igaz, egészen addig, amíg a hatósági ellenőrök rendben találnak mindent az élelmiszeres vállalkozások rendszeres ellenőrzése során.

Ezen vállakozásoknak, rendelkezniük kell érvényes és szakszerű élelmiszerbiztonsági dokumnetációkkal pl.  HACCP- vel, ezen kívül a munka-tűzvédelem, legionella kockázatelemzés, különböző kötelező oktatások stb. megléte is górcső alá kerül az ellenőrzések alkalmával.

Ezek rendben, naprakészen megvannak Önnek?

A tapasztalatunk szerint:  Általában NEM !

Jobb megelőzni a bajt, mint utólag fejvesztve idegesen kapkodni!

 

Mi történik a helyszíni találkozás során?

  1. Helyszíni bejáráskor egyeztetjük a forgalmazni, készíteni kívánt termékkört az egység adottságaival.
  2. Feltárjuk tevékenységre vonatkozó jogszabályi előírásokat és javaslatokat teszünk a költséghatékony megfelelésre.
  3. Ha nem szükséges komolyabb átalakítás, akkor felmérjük az engedélyezéshez, működéshez szükséges dokumentációk (HACCP, különengedély, Munkavédelem, Tűzvédelem) alapjait, amit rugalmasan, rövid időn belül és jó áron elkészítünk Önnek.
  4. Komolyabb átalakítás esetén megrajzoljuk az általunk javasolt anyagmozgaási-technológiai elrendezési rajzot, amit Ön megmutat és véleményeztet a szakhatósággal. Hatósági jóváhagyással elkészíti az átalakítást és ezt követően ismételt bejárással végezzük el az engedélyhez szükséges  (HACCP, különengedély, stb) dokumentációk elkészítését
  5. A HACCP kézikönyv és további dokumentációk átadását követően is bármikor kérhet tőlünk segítséget telefonon vagy e-mailben.
  6. Dokumentációinkra garanciát vállalunk sok éves szakmai tapasztalatunk, jó hatósági kommunikációnk és felelősség biztosításunk alapján!

 

Mikor van szüksége Új HACCP-re? 

  • Új egységet nyit vagy hatósági ellenőrzése volt és ezt előírták Önnek.
  • Új technológiát vezetett be
  • Új terméket fejlesztett és az új termékek nem szerepelnek a meglévő HACCP kézikönyvben!
  • Átalakította az egységét és erre a területre nem történt szabályozás!
  • Van HACCP-s tanácsadója, de jobbat szeretne.

Az 5 évnél régebbi HACCP dokumentumok már elavultak. Felülvizsgálat esetén a régi dokumentum is használatban marad! Ez hátrányt jelent egy idő után, mert sem Ön ‘,sem a hatóság nem fogja átlátni a HACCP szabályozást. Ilyenkor kötelezni fogják a HACCP egységes szerkezetbe foglalására….. (ilyenkor újat kell készítenünk Önnek!)

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus, 1 fő tűzvédelmi technikus, IFS, Globalgap auditorok, gyakorlott oktatók, Közel 20 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció több mint 2200 ügyfélnek 2022-ben is

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, cégünktől megkapja az összes szükséges dokumentációt

A HACCP Tanácsadó Kft. szerződött gyakorlati képzőhelye a Szegedi Tudományegyetem Élelmiszermérnöki Karának

HACCP Szakértő telefonos applikáció - az élelmiszeres vállalkozások információs kalauza

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 826 63 04 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, közgazdász,  tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps  operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi előadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor, Globalgap auditor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Szabó Tímea

élelmiszermérnök,  szaktanácsadó

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.