ISO 9001

ISO 9001 Minőségirányítási rendszer

Az ISO 9001 szabvány, minőségirányítási rendszer, nemzetközileg elfogadott és ismert követelmény rendszer. A tanúsítvány megszerzésével és fenntartásával erősíti a vevő bizalmát, piac és versenyképességét.

A minőségirányítási rendszer felkészítése során áttekintésre kerül a vállalkozás minden folyamata és szabályozás alá kerül a szervezet is!

Miért jelent előnyt egy ISO 9001 tanúsítvány?

  • Sok szakterületen az Állam, vagy az Unió kötelezővé teszi az ISO 9001 tanúsítvány meglétét. Ilyenek pl.: a gépjármű vizsgáztatás, a tűzoltó készülék karbantartás, stb.
  • Az állam, az Európai Unió projektjeire akkor lehet nagyobb eséllyel pályázni, ha van a pályázó cégnek ISO 9001 rendszere!
  • Sok közbeszerzési pályázat követelményeinek része a tanúsított minőségirányítási rendszer!

További előnyök

Az ISO-val rendelkező cég:

  • Működése szabályozottabbá válik, így hatékonysága nő.
  • A minőségirányítással a belső folyamatok átláthatóbbá válnak.
  • az alkalmazottak feladatai és munkái nyomonkövethetővé, átláthatóbbá válik, a felelősségek egyértelműen tisztázottak.
  • A minőségirányítás részeként mérésre kerül a vevőelégedettség, amely így csökkenti a selejtet, a hibás szolgáltatás arányát.
  • A tanúsítvánnyal rendelkező cég értéke növekszik.
  • A vevők bizalma erősödik.
  • Nemzetközi és hazai piacon a kínált termék vagy szolgáltatás elfogadottabbá válik a cég tanúsítványa révén.

Szeretne felkészülni az Iso 9001 tanúsításra?

Kérjen ajánlatot, hogy Önt is hozzásegítsük ezekhez az előnyökhöz!

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus/előadó, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció 2200 ügyfélnek 2018-ban

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, egy helyről megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, marketing szakközgazdász, gazdasági-operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szirovicza Edit

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szalainé Kiss Renáta

élelmiszermérnök, tanácsadó, irodavezető

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.