Online Higiéniai, HACCP oktatás
Online oktatásunk otthona kényelméből elérhető az ország bármely részéről! Hívjon bizalommal! Tel: 06-20 312 6892
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/004347
Önnek szól ez az alapképzésünk, ha
- Ön közétkeztető konyhán, tálalókonyhán dolgozó, szakképzett és szakképzetlen dolgozó (szakács, konyhalány, mosogató, pincér, felszolgáló, futár, stb.)
Miért van erre szüksége?
A 68/2007(VII:26.) FVM-EüM-SZMM együttes rendelet előírja ezt a képzést a munkába állást követő 1 hónapon belül, illetve éves tudásfrissítés formájában.
Milyen előnye származik Önnek, ha ezt az online képzést választja?
- Hatósági ellenőrzésnél igazolni tudja a HACCP és élelmiszerhigiéniai alapismereteket elsajátítását munkaköréhez
- Nem kell utazni közösségbe az anyag elsajátításához és a vizsgához. Akár otthona kényelmében is elvégezheti a tanfolyamot.
- Nem kell időponthoz igazodnia az on-line képzés elvégzéséhez.
- Akár 3 napon belül megfelelő tanúsítványt fog kapni.
Milyen dokumentációt kap Ön tőlünk a sikeres vizsgát követően?
- Névre szóló tanúsítványt az alapvizsga sikeres elvégzéséről az adott évre vonatkozóan.
- A vizsga során az Ön által kitöltött, kijavított tesztet.
Milyen témaköröket érint a HACCP és élelmiszerhigiéniai alapképzés?
- Oktatási tematika (Rövid oktatási tematika közétkeztető)
Az online képzés technikai részletei:
- Vegye fel velünk a kapcsolatot a tanfolyam előfizetésével kapcsolatban!
- A díj befizetését követően megkapja a belépési linket az online video anyaghoz.
- Nézze végig a video anyagot!
- A tananyag elsajátítását a teszt kitöltésével fogja lezárni ( itt lehetősége nyílik visszanézni az oktatási anyagot, amennyiben szükséges)
- A tesztet a rendszer kijavítja, megmutatja Önnek és elküldi a központi irodánkba.
- A beérkező teszt és a megadott adatok alapján kiállítjuk Önnek az alapképzés elvégzését igazoló tanúsítványt és a kijavított tesztet.
- A dokumentációkat GLS futárral az Ön által megadott címre postázzuk.
A NÉBIH szempontjai az oktatás ellenőrzésekor
- Az oktatások dokumentáltságát minden évben ellenőrzi a NÉBIH.
- Az évenkénti képzést szorgalmazzák.
- A hatósági ellenőrzésnél megnézik volt-e megfelelő végzettségű oktató, (Élelmiszer higiéniai vagy HACCP oktatás esetén felső fokú szakirányú végzettség és HACCP végzettség is szükséges) számonkérés, névre szóló igazolás és oktatási tematika…
Ellenőrzéskor ha a vállalkozás nem tudja igazolni a dolgozók dokumentált képzését, azonnali kötelezésre és /vagy bírságra számíthat.
Mit kell tennie?
Hívjon bizalommal! Tel: 06-20 312 6892
Egyeztetés követően küldjük Önnek az online tanfolyamhoz a belépési linket!
A sikeres vizsgát követően három munkanapon belül küldjük Önnek az alábbiakat GLS futárral:
- számlát
- névre szóló tanúsítványt az alapkézésről
- a kijavított tesztet
8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus, 1 fő tűzvédelmi technikus, IFS, Globalgap auditorok, gyakorlott oktatók, Közel 20 év gyakorlati tapasztalattal
elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció több mint 2200 ügyfélnek 2022-ben is
(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, cégünktől megkapja az összes szükséges dokumentációt
Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével
Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 826 63 04 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.
Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban
A HACCP Tanácsadó Kft. csapata
Gosztonyi Zsuzsanna
élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető
Fröhlich László
ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető
Tokaji András
szaktanácsadó, vezető oktató
Nagy Gábor
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor
Nagy Éva
élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó
Kassai Zsolt
szaktanácsadó, munkavédelmi technikus
Szilágyi Péter
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi előadó
Gajdi Krisztina
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Borbíró Cintia
tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor, Globalgap auditor
Palotás Zoltánné, Virág
munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs
Szabó Tímea
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Küldetésünk
Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.