Online Higiéniai, HACCP oktatás

Online oktatásunk otthona kényelméből elérhető az ország bármely részéről! Hívjon bizalommal! Tel: 06-20 312 6892

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/004347

Önnek szól ez az alapképzésünk, ha

  • Ön közétkeztető konyhán, tálalókonyhán  dolgozó, szakképzett és szakképzetlen dolgozó (szakács, konyhalány, mosogató, pincér, felszolgáló, futár, stb.)

Miért van erre szüksége?

A 68/2007(VII:26.) FVM-EüM-SZMM együttes rendelet előírja ezt a képzést a munkába állást követő 1 hónapon belül, illetve éves tudásfrissítés formájában.

Milyen előnye származik Önnek, ha ezt az online képzést választja?

  • Hatósági ellenőrzésnél igazolni tudja a HACCP és élelmiszerhigiéniai alapismereteket elsajátítását munkaköréhez
  • Nem kell utazni közösségbe az anyag elsajátításához és a vizsgához. Akár otthona kényelmében is elvégezheti a tanfolyamot.
  • Nem kell időponthoz igazodnia az on-line képzés elvégzéséhez.
  • Akár 3 napon belül megfelelő tanúsítványt fog kapni.

Milyen dokumentációt kap Ön tőlünk a sikeres vizsgát követően?

  • Névre szóló tanúsítványt az alapvizsga sikeres elvégzéséről az adott évre vonatkozóan.
  • A vizsga során az Ön által kitöltött, kijavított tesztet.

Milyen témaköröket érint a HACCP és élelmiszerhigiéniai alapképzés?

Az online képzés technikai részletei:

  • Vegye fel velünk a kapcsolatot a tanfolyam előfizetésével kapcsolatban!
  • A díj befizetését követően megkapja a belépési linket az online video anyaghoz.
  • Nézze végig a video anyagot!
  • A tananyag elsajátítását a teszt kitöltésével fogja lezárni ( itt lehetősége nyílik visszanézni az oktatási anyagot, amennyiben szükséges)
  • A tesztet a rendszer kijavítja, megmutatja Önnek és elküldi a központi irodánkba.
  • A beérkező teszt és a megadott adatok alapján kiállítjuk Önnek az alapképzés elvégzését igazoló tanúsítványt és a kijavított tesztet.
  • A dokumentációkat GLS futárral az Ön által megadott címre postázzuk.

A NÉBIH szempontjai az oktatás ellenőrzésekor

  • Az oktatások dokumentáltságát minden évben ellenőrzi a NÉBIH.
  • Az évenkénti képzést szorgalmazzák.
  • A hatósági ellenőrzésnél megnézik volt-e megfelelő végzettségű oktató, (Élelmiszer higiéniai vagy HACCP oktatás esetén felső fokú szakirányú végzettség és HACCP végzettség is szükséges) számonkérés, névre szóló igazolás és oktatási tematika…

Ellenőrzéskor ha a vállalkozás nem tudja igazolni a dolgozók dokumentált képzését, azonnali kötelezésre és /vagy bírságra számíthat.

Mit kell tennie? 

Hívjon bizalommal! Tel: 06-20 312 6892

Egyeztetés követően küldjük Önnek az online tanfolyamhoz a belépési linket!

A sikeres vizsgát követően három munkanapon belül küldjük Önnek az alábbiakat GLS futárral:

  • számlát
  • névre szóló tanúsítványt az alapkézésről
  • a kijavított tesztet

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal

eddig elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció több mint 2100 ügyfélnek 2019-ben is

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, cégünktől megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, közgazdász,  tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps  operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szirovicza Edit

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.