ISO/IFS/Beszállítói audit

Minőségirányítási rendszerek nagymértékű piacszerzési lehetőséget biztosítanak vállalkozása számára!

A kereskedelmi láncokhoz történő beszállításhoz kemény feltételeknek kell megfelelni. Szeretne Ön is beszállítóvá válni?

Miért minket válasszon?

Nagy gyakorlatunk van az élelmiszer szakterületen, így gyorsan és sikeresen készítjük fel cégét a kiválasztott minőségirányítási rendszerre!

Sikeresen felkészítjük az Auditra és segítünk megfelelő Auditor céget is találni.

Mikor kérheti segítségünket?

  • ISO 9001 Rendszer felkészítése
  • ISO 22 000 Rendszer felkészítés
  • Beszállítói audit felkészítése
  • IFS felkészítés
  • Beszállítói audit levezetése, részvétel az auditon
  • ÉBÍR rendszer elkészítése
  • Éves belső ISO audit lebonyolítása

Bővebben a minőségirányítási rendszerekről

IFS: Élelmiszeripari termék előállítóknak gyakran szükséges, ha kereskedelmi láncokhoz akarnak beszállítani. A HACCP-t magában foglaló széleskörű élelmiszerbiztonsági irányítási rendszer.

BRC: Angolszász rendszer, elsősorban saját márkás termék gyártóktól követelik meg a kereskedelmi láncok.

ISO 22000: Élelmiszeripari vállalkozásoknak jelent magasabb minőségi besorolást, amivel könnyebbé válik a beszállítás. Együtt tartalmazza a HACCP-t és az ISO 9001-s szabványrendszert.

ISO 9001: Magasabb minőségi besorolást jelentő minőségirányítási rendszer, amely bármely területen tevékenykedő vállalkozás számára megszerezhető.

GLOBALGAP: Zöldség-Gyümölcs termesztők, és élelmiszeripari alaptermék előállítóknak nélkülözhetetlen, ha multinacionális kereskedelmi láncokhoz akarnak beszállítani.

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus/előadó, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció 2200 ügyfélnek 2018-ban

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, egy helyről megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, marketing szakközgazdász, gazdasági-operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szirovicza Edit

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szalainé Kiss Renáta

élelmiszermérnök, tanácsadó, irodavezető

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.