ISO 22000

Mit kell tudni az ISO 22000-es szabványról?

Versenyelőny a tanúsított minőségirányítási rendszer

A vállalkozásoknak elengedhetetlen egyre magasabb szintű termék- és szolgáltatási színvonalra törekedniük a jelenlegi piaci környezetben, mert ez alapvető feltétele a versenyben maradásnak nemcsak a jelen, hanem a jövőt illetően is.

Szeretne Ön is bekerülni egy nagyvállalat beszállítói közé?

Pályázaton indulni?

Az elvárások egyre magasabbak, viszont tervszerű fejlesztéssel megvalósítható.

A megnövekedett vevői elvárások teljesítéséhez elengedhetetlen a tökéletes minőségre törekvés és a folyamatos fejlesztés, ami maga után vonja, hogy egyre több vállalkozásnak lesz szüksége minőségirányítási rendszerre.

ISO 22000 élelmiszerbiztonság irányítási rendszer

Ma Magyarországon minden élelmiszerrel foglalkozó vállalkozásnak rendelkezni kell HACCP rendszerrel. A HACCP rendszer működtetése kötelező, de minőségirányítási szabályozás nélkül nem tanúsítható.

Az ISO 22000 élelmiszerbiztonság irányítási rendszert az élelmiszeripr számára alakították ki és a többi irányítási rendszerekhez hasonlóan tanúsítható.

Az ISO 22000 rendszert előnyei

  • A HACCP rendszer nem mindig elegendő a vevők bizalmának elnyeréséhez
  • Nemzetközi szinten elfogadott
  • Tanúsíthatóvá teszi a HACCP-t, ami pályázatokhoz fontos lehet.
  • Tartalmazza az ISO 9001 szabvány követelményeinek legfontosabb részét, és tartalmazza a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszert.

ISO 22000 rendszer kiépítés, tanácsadás

Tanácsadó munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek az élelmiszerbiztonság területén és részt vettek számos minőségirányítási rendszer felkészítésében is.

Ha ön is többet szeretne a HACCP alap rendszernél, Kérjen tájékoztatást.

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus/előadó, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció 2200 ügyfélnek 2018-ban

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, egy helyről megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, marketing szakközgazdász, gazdasági-operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szirovicza Edit

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szalainé Kiss Renáta

élelmiszermérnök, tanácsadó, irodavezető

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.