ISO 22000
Mit kell tudni az ISO 22000-es szabványról?
Versenyelőny a tanúsított minőségirányítási rendszer
A vállalkozásoknak elengedhetetlen egyre magasabb szintű termék- és szolgáltatási színvonalra törekedniük a jelenlegi piaci környezetben, mert ez alapvető feltétele a versenyben maradásnak nemcsak a jelen, hanem a jövőt illetően is.
Szeretne Ön is bekerülni egy nagyvállalat beszállítói közé?
Pályázaton indulni?
Az elvárások egyre magasabbak, viszont tervszerű fejlesztéssel megvalósítható.
A megnövekedett vevői elvárások teljesítéséhez elengedhetetlen a tökéletes minőségre törekvés és a folyamatos fejlesztés, ami maga után vonja, hogy egyre több vállalkozásnak lesz szüksége minőségirányítási rendszerre.
ISO 22000 élelmiszerbiztonság irányítási rendszer
Ma Magyarországon minden élelmiszerrel foglalkozó vállalkozásnak rendelkezni kell HACCP rendszerrel. A HACCP rendszer működtetése kötelező, de minőségirányítási szabályozás nélkül nem tanúsítható.
Az ISO 22000 élelmiszerbiztonság irányítási rendszert az élelmiszeripr számára alakították ki és a többi irányítási rendszerekhez hasonlóan tanúsítható.
Az ISO 22000 rendszert előnyei
- A HACCP rendszer nem mindig elegendő a vevők bizalmának elnyeréséhez
- Nemzetközi szinten elfogadott
- Tanúsíthatóvá teszi a HACCP-t, ami pályázatokhoz fontos lehet.
- Tartalmazza az ISO 9001 szabvány követelményeinek legfontosabb részét, és tartalmazza a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszert.
ISO 22000 rendszer kiépítés, tanácsadás
Tanácsadó munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek az élelmiszerbiztonság területén és részt vettek számos minőségirányítási rendszer felkészítésében is.
Ha ön is többet szeretne a HACCP alap rendszernél, Kérjen tájékoztatást.
8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal
eddig elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció több mint 2100 ügyfélnek 2019-ben is
(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, cégünktől megkapja az összes szükséges dokumentációt
Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével
Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.
Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban
A HACCP Tanácsadó Kft. csapata
Gosztonyi Zsuzsanna
ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető
Fröhlich László
ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető
Tokaji András
szaktanácsadó, vezető oktató
Nagy Gábor
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor
Nagy Éva
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Szirovicza Edit
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus
Kassai Zsolt
szaktanácsadó, munkavédelmi technikus
Szilágyi Péter
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Gajdi Krisztina
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Borbíró Cintia
tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor
Palotás Zoltánné, Virág
munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs
Küldetésünk
Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.