Orvosi minőségbiztosítás

A 1997. évi CLIV. törvény az egészségügyről előírja az egészségügyi szolgáltatások minőségügyi rendszerének kialakítását.

Miért kell ezt elkészíteni?

A 1997. évi CLIV. törvény az egészségügyről előírja az egészségügyi szolgáltatások minőségügyi rendszerének kialakítását. „A minőségi rendszer

119. § (1) A minőségi rendszer célja az egészségügyi szolgáltatások minőségének biztosítása.

(2) Az (1) bekezdésben meghatározott cél elérése érdekében a minőségi rendszer magában foglalja a minőségi követelmények meghatározását, ezek teljesítésének ellenőrzését, értékelését, szükség szerint tanúsítását és a folyamatos minőségfejlesztést.

120. § Az egészségügyi szolgáltatások minőségét és minőségfejlesztését az egészségügyi szolgáltató minőségbiztosítási, minőségfejlesztési és ellenőrzési rendszere (a továbbiakban: belső minőségügyi rendszer), valamint a szakmai felügyeletet gyakorló szervezet minőségbiztosítási, minőségfejlesztési és ellenőrzési rendszere, továbbá a megfelelőség-tanúsítás (a továbbiakban: külső minőségi rendszer) biztosítja.”

A minőségügyi rendszer bevezetésének határideje már lejárt, de még nem ellenőrizték mindenhol!

Milyen elemekből áll az orvosi minőségirányítási rendszer?

  1. ISO alapú Szabvány (esetünkben: MSZ EN ISO 9001:2009 Minőségirányítási rendszerek. Követelmények)
  2. A szervezet tevékenységének sajátosságára vonatkozó a kiegészítések (esetünkben: Magyar Egészségügyi Ellátási Standardok –MEES Kézikönyv).
  3. A vállalkozáshoz kapcsolódó szakmai dokumentumok (mint a pénzügyi szabályzat, munkaügyi dokumentumok, munkavédelmi dokumentumok, kémiai kockázatbecslés, tűzvédelmi dokumentumok.)

Ezzel komplett módon szabályozásra kerülnek a szolgáltató általános (vezetési feladatok) és egészségügyi-speciális (betegellátási folyamatok) tevékenységei.

Ajánlatunk

Ajánlatunk az Ön számára az orvosi minőségirányítási dokumentáció
kialakítására, felkészítésére, bevezetésére:

  • Az Ön minőségirányítási dokumentációjának elkészítése az Ön praxisára ISO auditor végzettségű kollégáink által.
  • Az orvos szakmai tevékenységek pontosítása, kiegészítése, írásba foglalása az Ön szakmai támogatásával.
  • A vállalkozáshoz kapcsolódó, MEGLÉVŐ, szakmai dokumentumok (mint a pénzügyi szabályzat, munkaügyi dokumentumok, munkavédelmi dokumentumok, kémiai kockázatbecslés, tűzvédelmi dokumentumok.) integrálása a minőségirányítási rendszerbe ISO auditor végzettségű kollégáink által.
  • A kész dokumentáció (400 oldal) nyomtatása, lefűzése, aláírásra felkészítése.
    Mennyibe kerül az Iso felkészítés az Ön számára?

MEGRENDELÉS esetén a szerződéskötéssel folyamatba kerül a minőségügyi rendszer kialakítása, amit az ellenőrzéseknél is figyelembe vesznek!

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus, 1 fő tűzvédelmi technikus, IFS, Globalgap auditorok, gyakorlott oktatók, Közel 20 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció több mint 2200 ügyfélnek 2022-ben is

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, cégünktől megkapja az összes szükséges dokumentációt

HACCP Szakértő telefonos applikáció - az élelmiszeres vállalkozások információs kalauza

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 826 63 04 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, közgazdász,  tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps  operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi előadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor, Globalgap auditor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Szabó Tímea

élelmiszermérnök,  szaktanácsadó

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.