Orvosi minőségbiztosítás

A 1997. évi CLIV. törvény az egészségügyről előírja az egészségügyi szolgáltatások minőségügyi rendszerének kialakítását.

Miért kell ezt elkészíteni?

A 1997. évi CLIV. törvény az egészségügyről előírja az egészségügyi szolgáltatások minőségügyi rendszerének kialakítását. „A minőségi rendszer

119. § (1) A minőségi rendszer célja az egészségügyi szolgáltatások minőségének biztosítása.

(2) Az (1) bekezdésben meghatározott cél elérése érdekében a minőségi rendszer magában foglalja a minőségi követelmények meghatározását, ezek teljesítésének ellenőrzését, értékelését, szükség szerint tanúsítását és a folyamatos minőségfejlesztést.

120. § Az egészségügyi szolgáltatások minőségét és minőségfejlesztését az egészségügyi szolgáltató minőségbiztosítási, minőségfejlesztési és ellenőrzési rendszere (a továbbiakban: belső minőségügyi rendszer), valamint a szakmai felügyeletet gyakorló szervezet minőségbiztosítási, minőségfejlesztési és ellenőrzési rendszere, továbbá a megfelelőség-tanúsítás (a továbbiakban: külső minőségi rendszer) biztosítja.”

A minőségügyi rendszer bevezetésének határideje már lejárt, de még nem ellenőrizték mindenhol!

Milyen elemekből áll az orvosi minőségirányítási rendszer?

  1. ISO alapú Szabvány (esetünkben: MSZ EN ISO 9001:2009 Minőségirányítási rendszerek. Követelmények)
  2. A szervezet tevékenységének sajátosságára vonatkozó a kiegészítések (esetünkben: Magyar Egészségügyi Ellátási Standardok –MEES Kézikönyv).
  3. A vállalkozáshoz kapcsolódó szakmai dokumentumok (mint a pénzügyi szabályzat, munkaügyi dokumentumok, munkavédelmi dokumentumok, kémiai kockázatbecslés, tűzvédelmi dokumentumok.)

Ezzel komplett módon szabályozásra kerülnek a szolgáltató általános (vezetési feladatok) és egészségügyi-speciális (betegellátási folyamatok) tevékenységei.

Ajánlatunk

Ajánlatunk az Ön számára az orvosi minőségirányítási dokumentáció
kialakítására, felkészítésére, bevezetésére:

  • Az Ön minőségirányítási dokumentációjának elkészítése az Ön praxisára ISO auditor végzettségű kollégáink által.
  • Az orvos szakmai tevékenységek pontosítása, kiegészítése, írásba foglalása az Ön szakmai támogatásával.
  • A vállalkozáshoz kapcsolódó, MEGLÉVŐ, szakmai dokumentumok (mint a pénzügyi szabályzat, munkaügyi dokumentumok, munkavédelmi dokumentumok, kémiai kockázatbecslés, tűzvédelmi dokumentumok.) integrálása a minőségirányítási rendszerbe ISO auditor végzettségű kollégáink által.
  • A kész dokumentáció (400 oldal) nyomtatása, lefűzése, aláírásra felkészítése.
    Mennyibe kerül az Iso felkészítés az Ön számára?

MEGRENDELÉS esetén a szerződéskötéssel folyamatba kerül a minőségügyi rendszer kialakítása, amit az ellenőrzéseknél is figyelembe vesznek!

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus/előadó, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció 2200 ügyfélnek 2018-ban

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, egy helyről megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, marketing szakközgazdász, gazdasági-operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szirovicza Edit

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szalainé Kiss Renáta

élelmiszermérnök, tanácsadó, irodavezető

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.