Hogyan tudná javítani a konyha minőségvezérelt közétkeztetésben kapott minősítését ?

A NÉBIH szakemberei országosan végeznek konyhaminősítéseket, aminek az eredményei nem mindig kedvezőek! Van lehetőség a javításra, de ez gyakorlott szakemberek segítségével könnyebb!

Fogadja el segítségünket, gyakorlatias szaktudásunkat! Nézze meg mit végzünk el a HACCP felülvizsgálat során!

Telefonon azonnali segítséget kap tőlünk, egy próbát megér az ingyenes szakmai segítség, HÍVJON: +36-30-348-8407

A Hatóság által lefolytatott közétkezetői auditok általános tapasztalatai:

  • A HACCP dokumentációk elavultak, többek között azért, mert régi kézikönyveket használnak, illetve az utóbbi években sűrűn változott a konyhákat üzemeltető társaságok „személye” és ezen változásokat nem követte le a HACCP dokumentációk hozzáigazítása
  • Nem volt külső felülvizsgálat a HACCP kézikönyvben!
  • A meglévő HACCP-k működtetése sokszor nem vág egybe a jelenleg elvárt gyakorlattal pl: új ellenőrzési naplók használata vált kötelezővé
  • Egy másik fő hiba, a kötelező dolgozói oktatások dokumentációjának hiánya az ellenőrzéskor
  • Előfordul, hogy a tálalókonyhának nincs HACCP rendszere, csak naplói! Ez a jelenlegi szabályozásnak már nem felel meg!

Megoldási javaslataink:

  • Közétkeztetésben gyakorlott szaktanácsadó kollégáink segítségével Önök átbeszélik az adott termékkörre, technológiára, tevékenységre vonatkozó összes szabályt, így a HACCP tanácsadás után Önök megfelelően tájékozottak lesznek.
  • Aktualizáljuk a meglévő elavult HACCP dokumentációt, ha szükséges akkor új HACCP kézikönyvet készítünk kedvezményes áron!
  • Megtartjuk a kötelező dolgozói oktatásokat, amely után asikeres vizsgázók erről hivatalos tanúsítványt kapnak.
  • Segítjük Önöket egy következő eredményes hatósági auditra való felkészülésben!
  • Kérdéseiket mindig készséggel megválaszoljuk!

Előzze meg a kellemetlenségeket, kérje szakértelmünket !

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus, 1 fő tűzvédelmi technikus, IFS, Globalgap auditorok, gyakorlott oktatók, Közel 20 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció több mint 2200 ügyfélnek 2022-ben is

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, cégünktől megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 826 63 04 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, közgazdász,  tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps  operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi előadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor, Globalgap auditor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Szabó Tímea

élelmiszermérnök,  szaktanácsadó

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.