Közétkeztetői HACCP

Minden élelmiszerrel foglalkozó közétkeztetői konyhánál fokozottan ellenőrzi a hatóság a HACCP dokumentációt, amelyet mindig az adott konyhára, az adott körülményekre vonatkoztatva kell elkészíteni.

A Hatóság által lefolytatott közétkezetői auditok általános tapasztalatai:

  • A HACCP dokumentációk elavultak, többek között azért, mert régi kézikönyveket használnak, illetve az utóbbi években sűrűn változott a konyhákat üzemeltető társaságok „személye” és ezen változásokat nem követte le a HACCP dokumentációk hozzáigazítása
  • A meglévő HACCP-k működtetése sokszor nem vág egybe a jelenleg elvárt gyakorlattal pl: új ellenőrzési naplók használata vált kötelezővé
  • Egy másik fő hiba, a kötelező dolgozói oktatások dokumentációjának hiánya az ellenőrzéskor

Megoldási javaslataink:

  • Gyakorlott élelmiszeripar mérnök kollégáink segítségével Önök átbeszélik az adott termékkörre, technológiára, tevékenységre vonatkozó összes szabályt, így a HACCP tanácsadás után Önök megfelelően tájékozottak lesznek
  • Aktualizáljuk a meglévő esetleg elavult HACCP dokumentációt
  • Megtartjuk a kötelező dolgozói oktatásokat
  • Segítjük Önöket egy következő eredményes hatósági auditra való felkészülésben

Előzze meg a kellemetlenségeket, kérje szakértelmünket !

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus/előadó, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció 2200 ügyfélnek 2018-ban

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, egy helyről megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, marketing szakközgazdász, gazdasági-operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szirovicza Edit

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szalainé Kiss Renáta

élelmiszermérnök, tanácsadó, irodavezető

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.