Tanácsadás

Mikor kérheti szakértő tanácsainkat?

  1. Van egy komoly élelmiszerrel kapcsolatos elképzelése, amit szeretne megvalósítani. Az indulás/beruházás előtt minden feltétellel szembesülni szeretne. Feltárjuk Önnek ezeket.
  2. Üzlethelyiséget keres az elképzelt tevékenységhez, de nem ismeri a pontos feltételeket, hogy mi a minimum követelmény
  3. Ön rendelkezik épülettel, van elképzelése, de nem ismeri a kialakítási követelményeket. Pontos megoldást jelent Önnek Kialakítási tanácsadásunk.
  4. Üzemeltetésre ad ki konyhát, büfét, éttermet , de az alvállalkozó tevékenységét szeretné auditálni, hogy biztos lehessen a szolgáltatás hatósági megfelelésében. Az Ön elvárásai alapján átvizsgáljuk az alvállalkozó szolgáltatási tevékenységét.
  5. Élelmiszerrel kapcsolatos vállalkozást működtet és szüksége van tanácsra, dokumentáció frissítésre, dolgozói oktatásra, dokumentációra

Speciális szolgáltatásaink:

  • Éttermi higiéniai audit
  • Üzem higiéniai audit
  • Szakértői tanácsadás
  • Kialakítási tanácsadás vendégl.- kereskedő/ alkalom
  • Kialakítási tanácsadás üzem/ alkalom
  • Tervdokumentáció
  • Technológiai leírás
  • Különengedély dokumentáció
  • Önellenőrzési terv
  • Mintavételi terv
  • Nyomonkövetés
  • Intézkedési terv készítés
  • Vészhelyzeti terv (havaria)
  • Takarítási protokoll

HACCP Tanácsadás /rendszerkialakítás/ rendszer audit

  • GHP/egyszerűsített HACCP (kocsma, zöldség)
  • HACCP Kereskedelem (kisbolt)
  • HACCP Kereskedelem (ABC hús nélkül
  • HACCP Kereskedelem (szupermarket
  • HACCP Kereskedelem (nagyker
  • HACCP kiépítés ( zöldséges, kocsma, 100 Ft bolt, fagyizó, pékbolt)
  • HACCP kiépítés (büfé
  • HACCP kiépítés ( étterem
  • HACCP kiépítés cukrászda
  • HACCP Tálalókonyha
  • HACCP Főzőkonyha ( 100 adag
  • HACCP Főzőkonyha ( 300 adag
  • HACCP Főzőkonyha ( 500 adag
  • HACCP Főzőkonyha ( 800-1000 adag
  • HACCP Főzőkonyha ( 10000-1500 adag
  • HACCP 1-3 fős üzem (szik víz, tészta, zöldség daraboló, őstermelői)
  • HACCP Növényi üzem, pékség , cukr.
  • HACCP Állati eredetű üzem (1-3 féle késztermék)
  • HACCP Állati eredetű üzem (bonyolult termékkategóriától és technológiától függően (3 termékcsoport felett)
  • GHP/egyszerűsített HACCP (kocsma, zöldség)

Gyártmánylapok / cd-k

  • Gyártmánylap( 1-5 db)/db
  • Gyártmánylap(5-15 db)/db
  • Gyártmánylap(16-30 db)/db
  • Gyártmánylap(31-50 db)/db
  • Gyártmánylap(51-80 db)/db
  • Gyártmánylap CD sütő 80 termék
  • Gyártmánylap CD sütő 80 termék tápértékszámítással
  • Gyártmánylap CD cukrász 100 termék
  • Gyártmánylap CD cukrász 100 termék tápértékszámítással
  • Gyártmánylap CD húskészítmény 50 termék
  • Gyártmánylap CD húskészítmény 50 termék tápértékszámítással
  • Címketanácsadás

Anyaghányad

  • Anyaghányad/db
  • Anyaghányad CD/db étterem
  • Anyaghányad CD/db étterem tápértékszámítással
  • Anyaghányad CD/db büfé
  • Anyaghányad CD/db büfé tápértékszámítással
  • Anyaghányad CD/db közétkeztető
  • Anyaghányad CD/db közétkeztető tápértékszámítással

Tápértékszámítás

  • Tápérték számítás egyedi/db
  • Tápérték számító program turbó csomag/1 hónap bérlés
  • Tápérték számító program normál csomag/6 hónap bérlés
  • Tápérték számító program Pató Pál csomag/12 hónap bérlés

ISO/IFS/Beszállítói audit

  • ISO 9001 Rendszer felkészítése
  • ISO 22 000 Rendszer felkészítés
  • Beszállítói audit felkészítése
  • IFS felkészítés
  • Beszállítói audit levezetése, részvétel az auditon
  • ÉBÍR rendszer elkészítése
  • Éves belső ISO audit lebonyolítása

Higiéniai oktatás:

  • 1 fő, 2-5 fő, 6-10 fő, 10 fő felett

Allergén oktatás

  • 1 fő, 2-5 fő, 6-10 fő, 10 fő felett

Munka / Tűzvédelmi oktatás

  • Csak jegyzőkönyv, oktatás 1-6 fő esetén, 7 főtől

Oktatási anyagok

  • HACCP és higiéniai oktatási anyag
  • Munka és tűzvédelmi oktatási anyag
  • HACCP+ Munka-tűzvédelmi oktatási anyag
  • Allergén oktatási anyag

Tűzvédelem

  • Tűzvédelmi szabályzat ( 5 fő foglalkoztatott esetén már kell ) Telephelyszám függvénye ( Művészeti, oktatási, eü. Intézmények min. 300 Fő egy tűzszakaszban van. (Disco, ker. szálláshelyek, vendéglátóhely min. 50 fő egyidőben egy helyen
  • Tűzriadó terv (szobaszám és emeletek függvénye)
  • Menekülési terv készítés
  • Kiürítés gyakorlása/ alkalom

Tűzvédelem

  • Munkavédelemi kockázatelemzés
  • Egszerű egység (kisbolt, büfé 1 személyes egységek )
  • Bonyolult egység ( 3 kül. munkakörtől
  • Veszélyes üzem ( pl.bőripar, építőipar
  • Munkavédelemi felülvizsgálat
  • Munkavédelmi szabályzat ( javasolt)
  • Egységes átfogó megelőzési stratégia
  • Munkavédelmi felügyelet ( baleset kivizsgáglás nélkül )
  • Kémiai kockázatelemzés
  • Biológiai kockázatelemzés
  • Orvosi vizsgálatok rendje
  • Egyéni védőeszköz szab.
  • Működési szabályzat készítése
  • Legionella kockázatelemzés

Egyéb szolgáltatások

  • Higiéniai feliratok/db
  • Söröző, borozó, kávézó, cukrászda csomag:(7 db)
  • Büfés csomag:(18 db)
  • Vendéglátós csomag:(30 db)
  • Kereskedő csomag:(21 db)
  • Az ÁNTSZ által kiadott kötelező dohányzást tiltó tábla
  • Kis Komplex dokumentációk (HACCP+MV+KK+Evsz+Ovsz+oktatási jegyzőkönyv)

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus/előadó, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció 2200 ügyfélnek 2018-ban

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, egy helyről megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, marketing szakközgazdász, gazdasági-operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szirovicza Edit

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szalainé Kiss Renáta

élelmiszermérnök, tanácsadó, irodavezető

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.