Budapesten szeretne üzletet nyitni?

Segítünk Önnek eligazodni az engedélyezésben!

Üzletnyitáshoz teljeskörű szakértői segítséget nyújtunk, kérjen ajánlatot! Tájékozódjon a dokumentációs és egyéb kötelezettségeiről!  Az első kérdéseire ingyenesen válaszolunk. Tegye fel őket bátran! 

Telefonon azonnali segítséget kap tőlünk, HÍVJON: +36-30-348-8407

Mire van szüksége a megfeleltetéshez? 

Budapesti vendéglátó egység példája alapján mutatjuk be a folyamatot!

  • Alapfeltétel az épület érintésvédelmi és tűzvédelmi megfeleltetése.

Technológiai kialakítás a vendéglátóhely esetén

  • Kétfázisú fehér mosogató, kézmosó (vendég edényekhez) vagy eldobható edények használata
  • Zöldség előkészítő (kétfázisú mosogató, kézmosó) külön leválasztva vagy konyhakész zöldséghasználata
  • Húselőkészítő (kétmedencés mosogató, kézmosó) vagy konyhakész hús használata
  • Konyha vagy látványkonyha: (főző, sütő berendezések, munkaasztalok, feltéthűtők, előkészített alapanyag hűtő, stb.)
  • Raktározás: rekeszes, hűtős, polcos tárolás (bontott italok, tejtermékek, alapanyagok szakosított tárolása)

Vendégtér lehetőségek

  • Belépős ( Nem szükséges vendég WC )
  • Vendég teres (Vendég WC is kell általában):
    • Állófogyasztás esetén: nem kötelező
    • Helyben fogyasztás 10 főig: 1 db
    • Helyben fogyasztás 10 fő felett: külön férfi-női

Személyzeti helyiségek

  • Tusoló 5 fő felett főző tevékenységnél
  • Öltöző szekrény minden esetben
  • Személyzeti WC előtérrel, kézmosóval
  • Takarítási vízvételi hely

Dokumentációs és engedély követelmények

Regisztrációs kérelem az illetékes önkormányzathoz, amely tartalmazza 

  • Termékkör megjelölését
  • Nyitva tartás megjelölését
  • Külön engedély kérelmet amennyiben szükséges
  • Nyitás időpontját

Bejelentkezés a Járási kormányhivatalhoz (élelmiszerlánc biztonság)

A kérelem befogadása után 30 napon belüli hatósági visszaellenőrzés is várható, amihez már szüksége lesz az általunk elkészített szakmai dokumentumokra!

Hívjon kérdéseivel, hogy segítsünk elindulni a folyamatban! Telefonon azonnali segítséget kap tőlünk, egy próbát megér az ingyenes szakmai segítség,

HÍVJON: +36-30-348-8407

Milyen dokumentációs feladatok várnak Önre a nyitás előtt?

Ezeknek jó része szaktevékenységet igényel, gyakorlat nélkül időpocsékolás hozzáfogni! Ön intézze az üzletet, mi elvégezzük a dokumentációt!

  • Külön engedély kérelem dokumentáció elkészítése (gyakorlatot és szakmaiságot igényel)
  • Az egységre szabott HACCP rendszer kialakítása (szakembereink elkészítik Önnek garanciával!)
  • Kémiai kockázatbecslés dokumentáció (szakembereink elkészítik Önnek garanciával!)
  • A tisztítószerek Népegészségügyi bejelentése (gyakorlatot és szakmaiságot igényel)
  • Munkavédelmi kockázatbecslés (szakembereink elkészítik Önnek garanciával!) 1 fő munkavállalótól
  • Alkalmazott esetén ezen felül:
    • Munka- és tűzvédelmi oktatások szervezése, megtartása
    • Higiéniai és HACCP oktatások megtartása
    • Egyéni védőeszköz szabályzat elkészítése (szakembereink elkészítik Önnek garanciával!)
    • Orvosi vizsgálatok rendje szabályzat elkészítése(szakembereink elkészítik Önnek garanciával!)
  • Anyaghányad nyilvántartás készítése előállított termékenként (gyakorlatot és szakmaiságot igényel)

Miért mi vagyunk a jó választás Önnek?

  • 10 gyakorlott és  szakképzett élelmiszer biztonsági mérnök ( 2 munkatársunk közvetlenül Budapest mellett él !) közül választhat,
  • szakmai vezetőnk 15 éves élelmiszer biztonsági és üzletnyitási tanácsadói gyakorlattal rendelkezik
  • A hatósági kapcsolataink jók
  • Áraink nagyon kedvezőek
  • gyorsan, pontosan és garanciával dolgozunk!

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal

eddig elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció több mint 2100 ügyfélnek 2019-ben is

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, cégünktől megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, közgazdász,  tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps  operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Szirovicza Edit

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.