Minőségirányítási rendszerek

Amelyeket a köznyelveben gyakran minőség biztosításnak szoktak nevezni.

Kemény feltételeknek kell megfelelni annak, aki beszállítója szeretne lenni az élelmiszereket forgalmazó nagy kereskedelmi láncoknak. Auditált minőségirányítási rendszerrel kell rendelkeznie a beszállítóknak.

Kollégáink nagy gyakorlattal rendelkeznek van az élelmiszer szakterületen, így gyorsan és sikeresen készítjük fel cégét a kiválasztott minőségirányítási rendszer auditjára! Szükség esetén javasolunk auditor céget is, akivel több sikeres projektben vettünk részt.

Mi ez és kinek szükséges?

IFS: Élelmiszeripari termék előállítóknak gyakran szükséges, ha kereskedelmi láncokhoz akarnak beszállítani. A HACCP-t magában foglaló széleskörű élelmiszer biztonsági irányítási rendszer.

BRC: Angolszász rendszer, elsősorban saját márkás termék gyártóktól követelik meg a kereskedelmi láncok.

ISO 22000: Élelmiszeripari vállalkozásoknak jelent magasabb minőségi besorolást, amivel könnyebbé válik a beszállítás. Együtt tartalmazza a HACCP-t és az ISO 9001-s szabványrendszert.

ISO 9001: Magasabb minőségi besorolást jelentő minőségirányítási rendszer, amely bármely területen tevékenykedő vállalkozás számára megszerezhető.

GLOBALGAP: Zöldség-Gyümölcs termesztők, és élelmiszeripari alaptermék előállítóknak nélkülözhetetlen, ha multinacionális kereskedelmi láncokhoz akarnak beszállítani.

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus, 1 fő tűzvédelmi technikus, IFS, Globalgap auditorok, gyakorlott oktatók, Közel 20 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció több mint 2200 ügyfélnek 2022-ben is

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, cégünktől megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, közgazdász,  tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps  operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.