Minőségirányítási rendszerek
Amelyeket a köznyelveben gyakran minőség biztosításnak szoktak nevezni.
Kemény feltételeknek kell megfelelni annak, aki beszállítója szeretne lenni az élelmiszereket forgalmazó nagy kereskedelmi láncoknak. Auditált minőségirányítási rendszerrel kell rendelkeznie a beszállítóknak.
Kollégáink nagy gyakorlattal rendelkeznek van az élelmiszer szakterületen, így gyorsan és sikeresen készítjük fel cégét a kiválasztott minőségirányítási rendszer auditjára! Szükség esetén javasolunk auditor céget is, akivel több sikeres projektben vettünk részt.
Mi ez és kinek szükséges?
IFS: Élelmiszeripari termék előállítóknak gyakran szükséges, ha kereskedelmi láncokhoz akarnak beszállítani. A HACCP-t magában foglaló széleskörű élelmiszer biztonsági irányítási rendszer.
BRC: Angolszász rendszer, elsősorban saját márkás termék gyártóktól követelik meg a kereskedelmi láncok.
ISO 22000: Élelmiszeripari vállalkozásoknak jelent magasabb minőségi besorolást, amivel könnyebbé válik a beszállítás. Együtt tartalmazza a HACCP-t és az ISO 9001-s szabványrendszert.
ISO 9001: Magasabb minőségi besorolást jelentő minőségirányítási rendszer, amely bármely területen tevékenykedő vállalkozás számára megszerezhető.
GLOBALGAP: Zöldség-Gyümölcs termesztők, és élelmiszeripari alaptermék előállítóknak nélkülözhetetlen, ha multinacionális kereskedelmi láncokhoz akarnak beszállítani.
8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus, 1 fő tűzvédelmi technikus, gyakorlott oktatók, több mint 15 év gyakorlati tapasztalattal
eddig elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció több mint 2100 ügyfélnek 2019-ben is
(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, cégünktől megkapja az összes szükséges dokumentációt
Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével
Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 20 312 6892 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.
Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban
A HACCP Tanácsadó Kft. csapata
Gosztonyi Zsuzsanna
ügyvezető-tulajdonos, élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető
Fröhlich László
ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető
Tokaji András
szaktanácsadó, vezető oktató
Nagy Gábor
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor
Nagy Éva
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Szirovicza Edit
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi technikus
Kassai Zsolt
szaktanácsadó, munkavédelmi technikus
Szilágyi Péter
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Gajdi Krisztina
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Borbíró Cintia
tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor
Palotás Zoltánné, Virág
munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs
Küldetésünk
Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.