BRC szabvány

A BRC szabvány 1998 óta létezik és nyújt biztonságot az élelmiszeripari kiskereskedőknek, valamint fogyasztóknak.

Mit kell tudni a BRC-ről?

A BRC szabvány 1998 óta létezik és nyújt biztonságot az élelmiszeripari kiskereskedõknek, valamint fogyasztóknak. Elsősorban saját márkás termékek gyártóitól várják el a kiskereskedekmi láncok a HACCP hét alapelvének alkalmazása mellett a környezetirányítási és minõségbiztosítási rendszerelemek alkalmazását is. A BRC szabvány átfogó hatásköre kiterjed a minõségre, a higiéniára és a termékbiztonságra!

A szabványt azért fejlesztették ki, hogy az „adott kereskedõ márkájával ellátott élelmiszereket forgalmazó vállalatok ellenõrzésére kidolgozott egységes irányelvekkel segítséget nyújtson a kereskedõknek törvényes kötelezettségeik betartásához és a fogyasztók védelméhez”.

A Szabvány értelmében kötelező:

  • a HACCP alkalmazása
  • dokumentált minőségirányítási rendszer
  • az üzemi környezeti elõírások, termékek, folyamat és alkalmazottak ellenőrzése

Felkészítés

A sikeres tanúsításhoz elengedhetetlen, hogy megfelelő felkészítőt válasszon. A fenti kötelező pontokon túl fontos, hogy a vállalkozásnak legyen egy jól működő HACCP rendszere! Valamint a szabvány szerinti követelményrendszerek teljesüljenek!

A tanúsítás

A BRC szabvány megfelel / nem felel meg kritériumokat használ

Kétféle vizsgálati tanúsítvány állítható ki: alap-, és emelt szintű.

HACCP Szakértő telefonos applikáció - az élelmiszeres vállalkozások információs kalauza

8 fő élelmiszermérnök - HACCP rendszergazda, 2 fő munkavédelmi technikus, 1 fő tűzvédelmi technikus, IFS, Globalgap auditorok, gyakorlott oktatók, Közel 20 év gyakorlati tapasztalattal

elkészített és a hatóság által elfogadott dokumentáció több mint 2200 ügyfélnek 2022-ben is

(akár) 24 órán belül sürgős igény esetén, Magyarország bármelyik településére, garancia vállalásával, cégünktől megkapja az összes szükséges dokumentációt

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 826 63 04 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

A HACCP Tanácsadó Kft. csapata

Gosztonyi Zsuzsanna

élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

Fröhlich László

ügyvezető-tulajdonos, közgazdász,  tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps  operatív vezető

Tokaji András

szaktanácsadó, vezető oktató

Nagy Gábor

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

Nagy Éva

élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó

Kassai Zsolt

szaktanácsadó, munkavédelmi technikus

Szilágyi Péter

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, tűzvédelmi előadó

Gajdi Krisztina

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Borbíró Cintia

tanácsadó, élelmiszermérnök, gyártmánylap koordinátor, Globalgap auditor

Palotás Zoltánné, Virág

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

Szabó Tímea

élelmiszermérnök,  szaktanácsadó

Küldetésünk

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.