HACCP oktatás
HACCP oktatóink helyszíni HACCP oktatást tartanak Budapesten és az ország bármelyik pontján.
A sikeresen vizsgázók hivatalos oklevelet kapnak. Nagyobb létszámnál nagyobb kedvezmény!
Hívjon bizalommal! Tel: 06-20 312 6892
Több mint 15 éves gyakorlati tudását kapják meg oktatóinktól a következő témákban:
- Élelmiszer-higiéniai és HACCP oktatás
- Munka és tűzvédelmi oktatás
- Allergén oktatás
A NÉBIH szempontjai az oktatás ellenőrzésekor
- Az oktatások dokumentáltságát minden évben ellenőrzi a NÉBIH.
- Az évenkénti képzést szorgalmazzák.
- A hatósági ellenőrzésnél megnézik volt-e megfelelő végzettségű oktató, (Élelmiszer higiéniai vagy HACCP oktatás esetén felső fokú szakirányú végzettség és HACCP végzettség is szükséges) számonkérés, névre szóló igazolás és oktatási tematika…
Ellenőrzéskor ha a vállalkozás nem tudja igazolni a dolgozók dokumentált képzését, azonnali kötelezésre és /vagy bírságra számíthat.
A helyszíni HACCP oktatás menete
Az általunk a helyszínen megtartott élelmiszer-higiéniai oktatásunk időtartama kb. 1,5 óra és számonkéréssel zárul. A tanfolyam végén a résztvevők tesztet írnak és a részvételről Oktatási jegyzőkönyv és oklevél kerül kiállításra.
Részvételi díj a létszámtól függ.
Helyszíni oktatás helyett kész anyagot szeretne?
Kész oktatási anyagunk előnyei:
- csak el kell olvastatni az anyagot a munkavállalóval
- egyszeri időráfordítással tudhatja le
- a teszteket a dolgozó megoldja, az oktatási naplókat aláírja
- egyszeri befektetést igényel
Online Higiéniai, HACCP oktatás
Online oktatásunk otthona kényelméből elérhető az ország bármely részéről! Hívjon bizalommal! Tel: 06-20 312 6892
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/004347
Önnek szól ez az alapképzésünk, ha
- Ön közétkeztető konyhán, tálalókonyhán dolgozó, szakképzett és szakképzetlen dolgozó (szakács, konyhalány, mosogató, pincér, felszolgáló, futár, stb.)
Miért van erre szüksége?
A 68/2007(VII:26.) FVM-EüM-SZMM együttes rendelet előírja ezt a képzést a munkába állást követő 1 hónapon belül, illetve éves tudásfrissítés formájában.
Milyen előnye származik Önnek, ha ezt az online képzést választja?
- Hatósági ellenőrzésnél igazolni tudja a HACCP és élelmiszerhigiéniai alapismereteket elsajátítását munkaköréhez
- Nem kell utazni közösségbe az anyag elsajátításához és a vizsgához. Akár otthona kényelmében is elvégezheti a tanfolyamot.
- Nem kell időponthoz igazodnia az on-line képzés elvégzéséhez.
- Akár 3 napon belül megfelelő tanúsítványt fog kapni.
Milyen dokumentációt kap Ön tőlünk a sikeres vizsgát követően?
- Névre szóló tanúsítványt az alapvizsga sikeres elvégzéséről az adott évre vonatkozóan.
- A vizsga során az Ön által kitöltött, kijavított tesztet.
Milyen témaköröket érint a HACCP és élelmiszerhigiéniai alapképzés?
Oktatási tematika (Rövid oktatási tematika közétkeztető)
Az online képzés technikai részletei:
- Vegye fel velünk a kapcsolatot a tanfolyam előfizetésével kapcsolatban!
- A díj befizetését követően megkapja a belépési linket az online video anyaghoz.
- Nézze végig a video anyagot!
- A tananyag elsajátítását a teszt kitöltésével fogja lezárni ( itt lehetősége nyílik visszanézni az oktatási anyagot, amennyiben szükséges)
- A tesztet a rendszer kijavítja, megmutatja Önnek és elküldi a központi irodánkba.
- A beérkező teszt és a megadott adatok alapján kiállítjuk Önnek az alapképzés elvégzését igazoló tanúsítványt és a kijavított tesztet.
- A dokumentációkat GLS futárral az Ön által megadott címre postázzuk.
A NÉBIH szempontjai az oktatás ellenőrzésekor
- Az oktatások dokumentáltságát minden évben ellenőrzi a NÉBIH.
- Az évenkénti képzést szorgalmazzák.
- A hatósági ellenőrzésnél megnézik volt-e megfelelő végzettségű oktató,(Élelmiszer higiéniai vagy HACCP oktatás esetén felső fokú szakirányú végzettség és HACCP végzettség is szükséges) számonkérés, névre szóló igazolás és oktatási tematika…
Ellenőrzéskor ha a vállalkozás nem tudja igazolni a dolgozók dokumentált képzését, azonnali kötelezésre és /vagy bírságra számíthat.
Mit kell tennie?
Hívjon bizalommal! Tel: 06-20 312 6892
Egyeztetés követően küldjük Önnek az online tanfolyamhoz a belépési linket!
A sikeres vizsgát követően három munkanapon belül küldjük Önnek az alábbiakat GLS futárral:
- számlát
- névre szóló tanúsítványt az alapkézésről
- a kijavított tesztet
20+ év iparági tapasztalat
Országos lefedettség
Hatóságilag elfogadott dokumentáció
Komplex mérnöki háttér

Kapcsolat
Kérjen ingyenes konzultációt még ma!
Az összes kötelező laborvizsgálatunkért, mint a víz, legionella, felület higiéniai vizsgálat stb. is ők a felelősek, illetve a saját fejlesztésű HACCP digitális önellenőrzési rendszerüket is használjuk, ami nagyban segíti a munkánk átláthatóságát.
Kiemelném a rugalmasságukat, a gyors reakcióidőt, és azt, hogy mindig emberi hangon kommunikáltak, nem szakkifejezésekkel dobálózva. Mindenkinek ajánlom őket, aki szereti, ha a dolgok rendben vannak a háttérben is.”

SZÁNTAI Rita
Category Manager
Accor HotelServices Magyarország Kft.
A közös munka minden alkalommal gördülékenyen, átláthatóan és pontosan zajlik, legyen szó HACCP-rendszerünk felülvizsgálatáról, oktatásokról vagy munkavédelmi ellenőrzésekről.
Külön értékeljük, hogy komplex rendszereinket is átfogó szemlélettel kezelik, miközben a gyakorlati megvalósíthatóságra is nagy hangsúlyt fektetnek. Ez nemcsak megkönnyíti a vezetői döntéshozatalt, hanem biztonságot is ad számunkra a mindennapi működés során.
Olyan hosszú távú, stabil szakmai partnert találtunk bennük, akikre bármikor számíthatunk – és akik hozzájárulnak ahhoz, hogy üzleteink minden pillanatban megfeleljenek a legszigorúbb higiéniai és munkaügyi elvárásoknak.”

Jacsó József Sándor
Területi vezető
Lipóti Pékség Kft.


















Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével
Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 826 63 04 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.


7 FŐ ÉLELMISZERMÉRNÖK - HACCP RENDSZERGAZDA, 2 FŐ MUNKAVÉDELMI TECHNIKUS, 1 FŐ TŰZVÉDELMI TECHNIKUS, IFS, GYAKORLOTT SZAKTANÁCSADÓK, OKTATÓK, KÖZEL 20 ÉV GYAKORLATI TAPASZTALATTAL
ELKÉSZÍTETT ÉS A HATÓSÁG ÁLTAL ELFOGADOTT DOKUMENTÁCIÓ TÖBB MINT 2200 ÜGYFÉLNEK 2025-BEN IS
(AKÁR) 24 ÓRÁN BELÜL SÜRGŐS IGÉNY ESETÉN, MAGYARORSZÁG BÁRMELYIK TELEPÜLÉSÉRE, GARANCIA VÁLLALÁSÁVAL, CÉGÜNKTŐL MEGKAPJA AZ ÖSSZES SZÜKSÉGES DOKUMENTÁCIÓT

2012 óta


Csapatunk

GOSZTONYI ZSUZSANNA
élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

FRÖHLICH LÁSZLÓ
ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető

TOKAJI ANDRÁS
szaktanácsadó, vezető oktató

NAGY GÁBOR
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

NAGY ÉVA
élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó

GAJDI KRISZTINA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

PALOTÁS ZOLTÁNNÉ, VIRÁG
munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

SZABÓ TÍMEA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

SÓS MÁTÉ
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

PAPP HAJNALKA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban
HACCP
Digitális HACCP
Üzletnyitás, tanácsadás
Munka és tűzvédelem
Legionella
Gyártmánylap / Anyaghányad

KOVÁCS Edit
áruforgalmi igazgató
COOP Szeged Zrt.
Lépjen velünk kapcsolatba

Hívjon, írjon bizalommal!
