Üzletnyitás
Üzletnyitás feltételei, üzletnyitási kérdések. A kereskedelmi/vendéglátó egységek engedélyezését, bejelentését a mindenkori aktuális rendelet szabályozza.
Üzletnyitás jogszabályai:
Egy új üzlet megnyitását a területileg illetékes önkormányzatnál kell elindítani, ezt célszerű online, az Ügyfélkapun keresztül.
A jegyző nyilvántartásba veszi az üzletet és kiadja a nyilvántartási számot.
Bizonyos esetekben működési engedélyt kell kérni, ilyen pl. a kémiai biztonságról szóló törvény alá tartozó termékek (vegyi áru) forgalmazása is.
Minden esetben FELIR regisztrációt kell kérni a NÉBIH-től.
Mozgó kereskedelmi egységet szeretne? (meglévő fix üzlethelyiség a feltétele)
A normál kereskedelmi tevékenység egy speciális változata a mozgó kereskedelem.
A hagyományos kereskedelemi tevékenységhez képest, itt, számos egyéb feltételnek kell megfelelnie, melyekkel kapcsolatban keresse szakembereinket.
Mozgó vendéglátásban gondolkozik? (meglévő bázistelephely a feltétele)
A normál vendéglátói tevékenység egy speciális változata a mozgó vendéglátás.
A hagyományos vendéglátói tevékenységhez képest, itt is számos egyéb feltételnek kell megfelelnie, melyekkel kapcsolatban keresse szakembereinket.
Élelmiszer előállító üzeme engedélyezése
Üzemek létesítése esetén bővebb tervdokumentációra lesz szüksége!
Amennyiben növényi üzemről beszélünk, akkor beküld egy regisztráció kérelmet és a FELÍR kérelmet a létesítmény telephelye szerint illetékes Járási Hivatalhoz.
Engedélyköteles, az állati eredetű alapanyagokat feldolgozó- üzem, mely engedélyt szintén a létesítmény telephelye szerint illetékes Járási Hivatal adja meg.
20+ év iparági tapasztalat
Országos lefedettség
Hatóságilag elfogadott dokumentáció
Komplex mérnöki háttér

Kapcsolat
Kérjen ingyenes konzultációt még ma!
Az összes kötelező laborvizsgálatunkért, mint a víz, legionella, felület higiéniai vizsgálat stb. is ők a felelősek, illetve a saját fejlesztésű HACCP digitális önellenőrzési rendszerüket is használjuk, ami nagyban segíti a munkánk átláthatóságát.
Kiemelném a rugalmasságukat, a gyors reakcióidőt, és azt, hogy mindig emberi hangon kommunikáltak, nem szakkifejezésekkel dobálózva. Mindenkinek ajánlom őket, aki szereti, ha a dolgok rendben vannak a háttérben is.”

SZÁNTAI Rita
Category Manager
Accor HotelServices Magyarország Kft.


















Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével
Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 826 63 04 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.


7 FŐ ÉLELMISZERMÉRNÖK - HACCP RENDSZERGAZDA, 2 FŐ MUNKAVÉDELMI TECHNIKUS, 1 FŐ TŰZVÉDELMI TECHNIKUS, IFS, GYAKORLOTT SZAKTANÁCSADÓK, OKTATÓK, KÖZEL 20 ÉV GYAKORLATI TAPASZTALATTAL
ELKÉSZÍTETT ÉS A HATÓSÁG ÁLTAL ELFOGADOTT DOKUMENTÁCIÓ TÖBB MINT 2200 ÜGYFÉLNEK 2025-BEN IS
(AKÁR) 24 ÓRÁN BELÜL SÜRGŐS IGÉNY ESETÉN, MAGYARORSZÁG BÁRMELYIK TELEPÜLÉSÉRE, GARANCIA VÁLLALÁSÁVAL, CÉGÜNKTŐL MEGKAPJA AZ ÖSSZES SZÜKSÉGES DOKUMENTÁCIÓT

2012 óta


Csapatunk

GOSZTONYI ZSUZSANNA
élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

FRÖHLICH LÁSZLÓ
ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető

TOKAJI ANDRÁS
szaktanácsadó, vezető oktató

NAGY GÁBOR
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

NAGY ÉVA
élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó

GAJDI KRISZTINA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

PALOTÁS ZOLTÁNNÉ, VIRÁG
munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

SZABÓ TÍMEA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

SÓS MÁTÉ
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

PAPP HAJNALKA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban
HACCP
Digitális HACCP
Üzletnyitás, tanácsadás
Munka és tűzvédelem
Legionella
Gyártmánylap / Anyaghányad

KOVÁCS Edit
áruforgalmi igazgató
COOP Szeged Zrt.
Lépjen velünk kapcsolatba

Hívjon, írjon bizalommal!
