IFS
International Featured Standard rövidítése amelynek IFS Food verzióját készítjük megrendelőinknek. Eredetileg a saját név (saját márkás) termékek élelmiszerbiztonsági hátterének kialakítására jött létre, ugyanakkor mára általánossá vált az általános beszállítói feltételek között.
A fő hangsúly a szabvány KO pontjain van, ahol az esetleges nem megfelelősége a tanúsítás sikertelenségét vonhatja maga után.
A KO pontok:
- Irányítás és elkötelezettség (1.2.1)
- CCP felügyeleti rendszer (2.3.9.1)
- Személyi higiénia (3.2.2)
- Vevővel egyeztetett követelmények (4.1.3)
- Alapanyag specifikációk (4.2.1.3)
- Idegen anyag kockázat csökkentés (4.12.1)
- Nyomonkövetés(4.18.1)
- Belső auditok (5.1.1)
- Termékvisszatartás, termékvisszahívás, incidensek eljárásai (5.9.1)
- Helyesbítő intézkedések (5.11.3)
Tanúsítás
A tanúsító audit időtartama függ a tevékenység összetettségétől, a telephelyek számától, a termékfajták körétől.
Az első sikeres IFS tanúsítást igazoló tanúsítvány 12 hónapig érvényes.
Minden 2. vagy a 3. auditnak nem bejelentettnek kell lennie, mert 3 év alatt, a 3 auditból 1 nem bejelentett kell legyen.
A felkészítés vagy a tanúsítás díjának és az audit napok számának meghatározásában döntő a tevékenység összetettsége, bonyolultsága, a termékfajták köre, a telephelyek száma, a gyártósorok száma.
Az IFS szabvány szerinti termékgyártás
Az élelmiszerkereskedelmi cégek beszállítójuktól elvárják annak igazolását, hogy különös figyelmet fordítsanak az élelmiszerbiztonsági kérdésekre (HACCP, higiénia és minõségirányítás). Az értékesítési láncok megkövetelik azoktól az élelmiszer beszállítóiktól is az IFS tanúsítvány közeljövõben történõ megszerzését, akik még nem rendelkeznek vele.
IFS/Beszállítói audit
Minőségirányítási rendszerek nagymértékű piacszerzési lehetőséget biztosítanak vállalkozása számára!
A kereskedelmi láncokhoz történő beszállításhoz kemény feltételeknek kell megfelelni. Szeretne Ön is beszállítóvá válni?
Válassza a tudást és a tapasztaltunkat!
Nagy gyakorlatunk van az élelmiszer szakterületen, így gyorsan és sikeresen készítjük fel cégét a kiválasztott minőségirányítási rendszerre!
Sikeresen felkészítjük az Auditra és segítünk megfelelő Auditor céget is találni.
Mikor hasznosíthatja a segítségünket?
- Beszállítói auditra történő felkészítés. (pl. lidl, tesco, auchan)
- IFS tanúsító és felügyeleti auditra történő felkészítés
- Partnereink felkérésére nem bejelentett vagy bejelentett belső auditok lebonyolítása, audit riport elkészítése, javaslat a rendszer fejlesztésére
- ÉBÍR rendszer elkészítése
20+ év iparági tapasztalat
Országos lefedettség
Hatóságilag elfogadott dokumentáció
Komplex mérnöki háttér
Kapcsolat
Kérjen ingyenes konzultációt még ma!
Az összes kötelező laborvizsgálatunkért, mint a víz, legionella, felület higiéniai vizsgálat stb. is ők a felelősek, illetve a saját fejlesztésű HACCP digitális önellenőrzési rendszerüket is használjuk, ami nagyban segíti a munkánk átláthatóságát.
Kiemelném a rugalmasságukat, a gyors reakcióidőt, és azt, hogy mindig emberi hangon kommunikáltak, nem szakkifejezésekkel dobálózva. Mindenkinek ajánlom őket, aki szereti, ha a dolgok rendben vannak a háttérben is.”
SZÁNTAI Rita
Category Manager
Accor HotelServices Magyarország Kft.![]()
Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével
Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 vagy a +36 30 826 63 04 telefonszámok bármelyikén.
7 FŐ ÉLELMISZERMÉRNÖK - HACCP RENDSZERGAZDA, 2 FŐ MUNKAVÉDELMI TECHNIKUS, 1 FŐ TŰZVÉDELMI TECHNIKUS, IFS, GYAKORLOTT SZAKTANÁCSADÓK, OKTATÓK, KÖZEL 20 ÉV GYAKORLATI TAPASZTALATTAL
ELKÉSZÍTETT ÉS A HATÓSÁG ÁLTAL ELFOGADOTT DOKUMENTÁCIÓ TÖBB MINT 2200 ÜGYFÉLNEK 2025-BEN IS
(AKÁR) 72 ÓRÁN BELÜL SÜRGŐS IGÉNY ESETÉN, MAGYARORSZÁG BÁRMELYIK TELEPÜLÉSÉRE, GARANCIA VÁLLALÁSÁVAL, CÉGÜNKTŐL MEGKAPJA AZ ÖSSZES SZÜKSÉGES DOKUMENTÁCIÓT
2012 óta
Ne hagyja, hogy az élelmiszerbiztonsági megfelelőség terhe akadályozza vállalkozása sikerét! Ahelyett, hogy heteket töltene a bonyolult jogszabályok értelmezésével, válassza a szakértő megoldást, és felejtse el a bírságok miatti aggodalmat. Szolgáltatásainkkal garantáltan naprakész, precíz és a hatóságok által elfogadott rendszert kap, amely valódi biztonságot és nyugalmat teremt konyhájában, üzletében, üzemében stb. Kattintson most, és kérjen árajánlatot, hogy a HACCP és az egyéb kötelező élelmiszerbiztonsági dokumentációi ne kötelező rossz, hanem üzleti előny legyen!
Csapatunk
GOSZTONYI ZSUZSANNA
élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető
FRÖHLICH LÁSZLÓ
ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető
TOKAJI ANDRÁS
szaktanácsadó, vezető oktató
NAGY GÁBOR
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor
NAGY ÉVA
élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó
GAJDI KRISZTINA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
PALOTÁS ZOLTÁNNÉ, VIRÁG
munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs
SZABÓ TÍMEA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
SÓS MÁTÉ
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
PAPP HAJNALKA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban
HACCP
Digitális HACCP
Üzletnyitás, tanácsadás
Munka és tűzvédelem
Legionella
Gyártmánylap / Anyaghányad
KOVÁCS Edit
áruforgalmi igazgató
COOP Szeged Zrt.![]()
Lépjen velünk kapcsolatba
Hívjon, írjon bizalommal!



