Önellenőrzési rendszer
Önellenőrzési rendszer
Az élelmiszer-vállalkozás működéséhez kapcsolódó, az élelmiszerek megfelelő minőségével, az élelmiszer-biztonsággal, az azonosíthatósággal, a nyomon követéssel és az élelmiszerek jelölésével kapcsolatos tevékenységére vonatkozóan kidolgozott követelményrendszer. Tartalmazza az igazoló eljárásokat, dokumentumokat, amik visszamenőleg is igazolják az önellenőrzési terv végrehajtását!
Kikre vonatkozik az előírás?
- Élelmiszeripari vállalkozásokra
- Élelmiszer kereskedelmi vállalkozásokra
- Vendéglátó vállalkozásokra
- Közétkeztető vállalkozásokra, konyhákra
Az önellenőrzési tervnek tartalmaznia kell legalább
a) az önellenőrzési terv által felölelt időszakot,
b) az önellenőrzés során alkalmazott módszert,
c) az elvégzett önellenőrzés igazolásának módját,
d) az önellenőrzés során keletkezett dokumentumok és az önellenőrzési terv megőrzésének idejét,
e) az ellenőrzés tárgyát,
f) az ellenőrzött követelményeket,
g) az ellenőrzési időpontot vagy gyakoriságot,
h) az ellenőrzés, megfigyelés vagy mintavétel pontos helyét,
i) az ellenőrzésért és az önellenőrzési terv végrehajtásáért felelős személyt.
Mivel és hogyan tudunk segíteni Önnek az Önellenőrzési rendszer felállításához?
- Segítünk a személyre szabott rendszer kialakításban, ami alapján az adott területhez felállítható az Önellenőrzési rendszer
- Az Önellenőrzési tervet kiterjesztjük a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszeren túl a további kötelező területre is! (igyekszünk felhasználni a meglévő belső dokumentumokat!)
- Igazoló eljárásokat alakítunk ki, felhasználva a vállalkozás meglévő dokumentumait, de sok esetben az igazolhatóság és az egyszerűség érdekében újabb módszereket javasolunk!
- A hatósági ellenőrzések tapasztalatait beépítjük az Önellenőrzési rendszerbe, hogy Önnek ezt a jogszabály által előírt önkéntes vállalást minél egyszerűbb legyen betartani, végrehajtani!Több nagy hálózat, közétkeztető konyha és nagyobb vendéglátó is megkeresett minket, hogy segítsünk nekik ebben!
Sürgős esetben egy előzetes szerződéssel garantáljuk, hogy az Ön vállalkozásának ÖNELLENŐRZÉSI RENDSZERE már készül, amit egy hatósági ellenőrzés során be tud mutatni.
20+ év iparági tapasztalat
Országos lefedettség
Hatóságilag elfogadott dokumentáció
Komplex mérnöki háttér

Kapcsolat
Kérjen ingyenes konzultációt még ma!
Az összes kötelező laborvizsgálatunkért, mint a víz, legionella, felület higiéniai vizsgálat stb. is ők a felelősek, illetve a saját fejlesztésű HACCP digitális önellenőrzési rendszerüket is használjuk, ami nagyban segíti a munkánk átláthatóságát.
Kiemelném a rugalmasságukat, a gyors reakcióidőt, és azt, hogy mindig emberi hangon kommunikáltak, nem szakkifejezésekkel dobálózva. Mindenkinek ajánlom őket, aki szereti, ha a dolgok rendben vannak a háttérben is.”

SZÁNTAI Rita
Category Manager
Accor HotelServices Magyarország Kft.


















Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével
Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 826 63 04 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.


7 FŐ ÉLELMISZERMÉRNÖK - HACCP RENDSZERGAZDA, 2 FŐ MUNKAVÉDELMI TECHNIKUS, 1 FŐ TŰZVÉDELMI TECHNIKUS, IFS, GYAKORLOTT SZAKTANÁCSADÓK, OKTATÓK, KÖZEL 20 ÉV GYAKORLATI TAPASZTALATTAL
ELKÉSZÍTETT ÉS A HATÓSÁG ÁLTAL ELFOGADOTT DOKUMENTÁCIÓ TÖBB MINT 2200 ÜGYFÉLNEK 2025-BEN IS
(AKÁR) 24 ÓRÁN BELÜL SÜRGŐS IGÉNY ESETÉN, MAGYARORSZÁG BÁRMELYIK TELEPÜLÉSÉRE, GARANCIA VÁLLALÁSÁVAL, CÉGÜNKTŐL MEGKAPJA AZ ÖSSZES SZÜKSÉGES DOKUMENTÁCIÓT

2012 óta


Csapatunk

GOSZTONYI ZSUZSANNA
élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

FRÖHLICH LÁSZLÓ
ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető

TOKAJI ANDRÁS
szaktanácsadó, vezető oktató

NAGY GÁBOR
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

NAGY ÉVA
élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó

GAJDI KRISZTINA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

PALOTÁS ZOLTÁNNÉ, VIRÁG
munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

SZABÓ TÍMEA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

SÓS MÁTÉ
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

PAPP HAJNALKA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban
HACCP
Digitális HACCP
Üzletnyitás, tanácsadás
Munka és tűzvédelem
Legionella
Gyártmánylap / Anyaghányad

KOVÁCS Edit
áruforgalmi igazgató
COOP Szeged Zrt.
Lépjen velünk kapcsolatba

Hívjon, írjon bizalommal!
