Kötelező laborvizsgálatok
Levesszük a válláról ezt a terhet is…
Laborvizsgálatok
Megszervezzük Önnek az egész ország területén bárhol a víz és termék mintavételeket, az ismétlődő vizsgálatokat. Jelezze igényét felénk és 2 héten belül leszervezzük a mintavételt Önnél! Amennyiben igényt tart szaktudásunkra, elkészítjük a mintavételi tervet Önnek!
1. Nyitási vízmintavétel
Üzleteknél:
• Leírás: az üzlet megfelelő vízminőségét igazolja. Nyitás előtt 30 napnál nem régebbi mintavétel szükséges. Általában 3 paraméteres mikrobiológiai (E.coli. Enterococcus, Telepszám 22°C) víz vizsgálatot kérnek, de néha 5 vagy 7 paramétert is kérnek
Üzemeknél:
• Leírás: Amennyiben az ivóvíz bekerül a termékbe, mint összetevő, akkor éves vízvizsgálat szükséges. Az üzem megfelelő vízminőségét igazolja. Általában 3 paraméteres mikrobiológiai (E.coli. Enterococcus, Telepszám 22°C) víz vizsgálat az általános, de néha 5 vagy 7 paramétert is kérnek.
Kérhetnek ivóvíz kémiai vizsgálatokat is, ezt a hatóság kérésének megfelelően kell teljesíteni.
Furt kutas üzemnél évente 2 x kell vízminőség vizsgálat, általában az adott terület szerint a hatóság a mikró mellé előírja a kritikus kémiai paraméterek vizsgálatát is.
2. Termékvizsgálatok
Üzemeknél kötelező!
• Leírás: az üzem által előállított termékek megfelelő minőségét kötelező igazolni szúrópróbaszerűn, általában évente. A termékre jellemzően a Magyar Élelmiszerkönyv határozza meg a beltartalmi és minőségi paramétereket (mint pl. sótartalom, rost tartalom, szárazanyag, zsírtartalom, stb.) Ezeket igazolni csak laborvizsgálattal lehetséges. A vizsgálatok mindig a termékcsoportra jellemzőek a vizsgálati szabványok alapján. Az üzem minden termékcsoportjából évente 1x kell mintát venni és bevizsgálni. Kérjen ajánlatot az igényei ismeretében!
Listhéria vizsgálatot és mintavételezést is szervezünk szendvics üzemeknél, saláta üzemeknél, hidegkonyhai üzemeknél!
Étkeztetőknél
Felmerülhet igény beltartalmi vizsgálatra….
3. Legionella vizsgálatok
• Leírás: jellemzően panziók, szállodák, kereskedelmi szálláshelyek üzemeltetőinél merül fel. Közforgalmú helyeken, mint bevásárlóközpontok. De óvodák, idős otthonok, bentlakásos intézmények ‘,stb. Fogorvosi rendelők kezelő egységei. Minden pangó víz előfordulás, ami közforgalomra hathat, minden vízpára, ami közforgalomra hathat….
Ezeken a helyeken legionella vízmintavétel és legionella kockázatelemzés kötelező. A vízmintát induláskor, majd évente, leállás utáni újraindításkor kell venni. Az elemzés erre épülve készül el! Elemzést időközönként frissíteni kell, de leginkább műszaki változás, legionella jelenlét esetében. A legionella szám 1000 db felett műszaki beavatkozást igényel! Kérjen ajánlatot a mintavételhez és a legionella kockázatbecsléshez!
4. Fürdővíz vizsgálatok
• Leírás: jellemzően kereskedelmi szálláshelyek üzemeltetőinél merül fel, ahol van fürdőmedence, jakuzzi. Fürdőüzemeltetőknél. Ezen medencék vizét havi rendszerességgel vizsgáltatni kell bakterológiai és kémiai paraméterekre.
Ezeken a helyeken legionella vízmintavétel és legionella kockázatelemzés szükséges. A vízmintát induláskor, majd évente, leállás utáni újraindításkor kell venni. Az elemzés erre épülve készül el! Elemzést időközönként frissíteni kell, de leginkább műszaki változás, legionella jelenlét esetében.
20+ év iparági tapasztalat
Országos lefedettség
Hatóságilag elfogadott dokumentáció
Komplex mérnöki háttér

Kapcsolat
Kérjen ingyenes konzultációt még ma!
Az összes kötelező laborvizsgálatunkért, mint a víz, legionella, felület higiéniai vizsgálat stb. is ők a felelősek, illetve a saját fejlesztésű HACCP digitális önellenőrzési rendszerüket is használjuk, ami nagyban segíti a munkánk átláthatóságát.
Kiemelném a rugalmasságukat, a gyors reakcióidőt, és azt, hogy mindig emberi hangon kommunikáltak, nem szakkifejezésekkel dobálózva. Mindenkinek ajánlom őket, aki szereti, ha a dolgok rendben vannak a háttérben is.”

SZÁNTAI Rita
Category Manager
Accor HotelServices Magyarország Kft.
A közös munka minden alkalommal gördülékenyen, átláthatóan és pontosan zajlik, legyen szó HACCP-rendszerünk felülvizsgálatáról, oktatásokról vagy munkavédelmi ellenőrzésekről.
Külön értékeljük, hogy komplex rendszereinket is átfogó szemlélettel kezelik, miközben a gyakorlati megvalósíthatóságra is nagy hangsúlyt fektetnek. Ez nemcsak megkönnyíti a vezetői döntéshozatalt, hanem biztonságot is ad számunkra a mindennapi működés során.
Olyan hosszú távú, stabil szakmai partnert találtunk bennük, akikre bármikor számíthatunk – és akik hozzájárulnak ahhoz, hogy üzleteink minden pillanatban megfeleljenek a legszigorúbb higiéniai és munkaügyi elvárásoknak.”

Jacsó József Sándor
Területi vezető
Lipóti Pékség Kft.


















Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével
Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 826 63 04 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.


7 FŐ ÉLELMISZERMÉRNÖK - HACCP RENDSZERGAZDA, 2 FŐ MUNKAVÉDELMI TECHNIKUS, 1 FŐ TŰZVÉDELMI TECHNIKUS, IFS, GYAKORLOTT SZAKTANÁCSADÓK, OKTATÓK, KÖZEL 20 ÉV GYAKORLATI TAPASZTALATTAL
ELKÉSZÍTETT ÉS A HATÓSÁG ÁLTAL ELFOGADOTT DOKUMENTÁCIÓ TÖBB MINT 2200 ÜGYFÉLNEK 2025-BEN IS
(AKÁR) 24 ÓRÁN BELÜL SÜRGŐS IGÉNY ESETÉN, MAGYARORSZÁG BÁRMELYIK TELEPÜLÉSÉRE, GARANCIA VÁLLALÁSÁVAL, CÉGÜNKTŐL MEGKAPJA AZ ÖSSZES SZÜKSÉGES DOKUMENTÁCIÓT

2012 óta


Csapatunk

GOSZTONYI ZSUZSANNA
élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

FRÖHLICH LÁSZLÓ
ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető

TOKAJI ANDRÁS
szaktanácsadó, vezető oktató

NAGY GÁBOR
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

NAGY ÉVA
élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó

GAJDI KRISZTINA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

PALOTÁS ZOLTÁNNÉ, VIRÁG
munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

SZABÓ TÍMEA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

SÓS MÁTÉ
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

PAPP HAJNALKA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban
HACCP
Digitális HACCP
Üzletnyitás, tanácsadás
Munka és tűzvédelem
Legionella
Gyártmánylap / Anyaghányad

KOVÁCS Edit
áruforgalmi igazgató
COOP Szeged Zrt.
Lépjen velünk kapcsolatba

Hívjon, írjon bizalommal!
