IFS
A fő hangsúly a szabvány KO pontjain van, ahol az esetleges nem megfelelősége a tanúsítás sikertelenségét vonhatja maga után.
A KO pontok:
- Irányítás és elkötelezettség (1.2.1)
- CCP felügyeleti rendszer (2.3.9.1)
- Személyi higiénia (3.2.2)
- Vevővel egyeztetett követelmények (4.1.3)
- Alapanyag specifikációk (4.2.1.3)
- Idegen anyag kockázat csökkentés (4.12.1)
- Nyomonkövetés(4.18.1)
- Belső auditok (5.1.1)
- Termékvisszatartás, termékvisszahívás, incidensek eljárásai (5.9.1)
- Helyesbítő intézkedések (5.11.3)
Tanúsítás
A tanúsító audit időtartama függ a tevékenység összetettségétől, a telephelyek számától, a termékfajták körétől.
Az első sikeres IFS tanúsítást igazoló tanúsítvány 12 hónapig érvényes.
Minden 2. vagy a 3. auditnak nem bejelentettnek kell lennie, mert 3 év alatt, a 3 auditból 1 nem bejelentett kell legyen.
A felkészítés vagy a tanúsítás díjának és az audit napok számának meghatározásában döntő a tevékenység összetettsége, bonyolultsága, a termékfajták köre, a telephelyek száma, a gyártósorok száma.
Az IFS szabvány szerinti termékgyártás
Az élelmiszerkereskedelmi cégek beszállítójuktól elvárják annak igazolását, hogy különös figyelmet fordítsanak az élelmiszerbiztonsági kérdésekre (HACCP, higiénia és minõségirányítás). Az értékesítési láncok megkövetelik azoktól az élelmiszer beszállítóiktól is az IFS tanúsítvány közeljövõben történõ megszerzését, akik még nem rendelkeznek vele.
Magasan képzett, gyakorlott élelmiszer mérnök kollégáink eredményesen felkészítik Önt az IFS auditra
ISO/IFS/Beszállítói audit
Minőségirányítási rendszerek nagymértékű piacszerzési lehetőséget biztosítanak vállalkozása számára!
A kereskedelmi láncokhoz történő beszállításhoz kemény feltételeknek kell megfelelni. Szeretne Ön is beszállítóvá válni?
Miért minket válasszon?
Nagy gyakorlatunk van az élelmiszer szakterületen, így gyorsan és sikeresen készítjük fel cégét a kiválasztott minőségirányítási rendszerre!
Sikeresen felkészítjük az Auditra és segítünk megfelelő Auditor céget is találni.
Mikor kérheti segítségünket?
- Beszállítói auditra történő felkészítés. (pl. lidl, tesco, auchan)
- IFS tanúsító és felügyeleti auditra történő felkészítés
- Partnereink felkérésére nem bejelentett vagy bejelentett belső auditok lebonyolítása, audit riport elkészítése, javaslat a rendszer fejlesztésére
- ÉBÍR rendszer elkészítése
Bővebben a minőségirányítási rendszerekről
IFS: (International Featured Standards) élelmiszerbiztonsági szabvány egy nemzetközileg elfogadott követelményrendszer, amely az élelmiszer-feldolgozás és csomagolás területein garantálja a biztonságos és jó minőségű termékeket, különösen a kiskereskedők saját márkás termékei számára. A szabvány célja, hogy egységes értékelési rendszert biztosítson a beszállítók számára, segítve a kiskereskedőket az élelmiszerlánc biztonságának fenntartásában és a vevői elvárások teljesítésében.
BRC: Jelenleg (BRCGS Food Safety) egy nemzetközi élelmiszerbiztonsági és minőségi rendszert jelent, amelyet eredetileg a Brit Kiskereskedelmi Konzorcium (British Retail Consortium) hozott létre. Célja, hogy a beszállítók és a kiskereskedők számára keretrendszert biztosítson a biztonságos élelmiszergyártáshoz és -forgalmazáshoz, garantálva a minőséget és a fogyasztók védelmét az élelmiszerláncban.
ISO 22000: Egy nemzetközi szabvány, amely meghatározza az élelmiszerbiztonsági irányítási rendszerekre (ÉBIR) vonatkozó követelményeket az élelmiszerlánc teljes szakaszában, a termelőtől a vendéglátásig. Ez a szabvány integrálja a HACCP (Veszélyelemzés és kritikus kontrollpontok) elveit a minőségirányítási rendszerekkel (pl. ISO 9001)
ISO 9001: Magasabb minőségi besorolást jelentő minőségirányítási rendszer, amely bármely területen tevékenykedő vállalkozás számára megszerezhető.
GLOBALGAP: Zöldség-Gyümölcs termesztők, és élelmiszeripari alaptermék előállítóknak nélkülözhetetlen, ha multinacionális kereskedelmi láncokhoz akarnak beszállítani.
20+ év iparági tapasztalat
Országos lefedettség
Hatóságilag elfogadott dokumentáció
Komplex mérnöki háttér

Kapcsolat
Kérjen ingyenes konzultációt még ma!
Az összes kötelező laborvizsgálatunkért, mint a víz, legionella, felület higiéniai vizsgálat stb. is ők a felelősek, illetve a saját fejlesztésű HACCP digitális önellenőrzési rendszerüket is használjuk, ami nagyban segíti a munkánk átláthatóságát.
Kiemelném a rugalmasságukat, a gyors reakcióidőt, és azt, hogy mindig emberi hangon kommunikáltak, nem szakkifejezésekkel dobálózva. Mindenkinek ajánlom őket, aki szereti, ha a dolgok rendben vannak a háttérben is.”

SZÁNTAI Rita
Category Manager
Accor HotelServices Magyarország Kft.


















Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével
Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 826 63 04 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.


7 FŐ ÉLELMISZERMÉRNÖK - HACCP RENDSZERGAZDA, 2 FŐ MUNKAVÉDELMI TECHNIKUS, 1 FŐ TŰZVÉDELMI TECHNIKUS, IFS, GYAKORLOTT SZAKTANÁCSADÓK, OKTATÓK, KÖZEL 20 ÉV GYAKORLATI TAPASZTALATTAL
ELKÉSZÍTETT ÉS A HATÓSÁG ÁLTAL ELFOGADOTT DOKUMENTÁCIÓ TÖBB MINT 2200 ÜGYFÉLNEK 2025-BEN IS
(AKÁR) 24 ÓRÁN BELÜL SÜRGŐS IGÉNY ESETÉN, MAGYARORSZÁG BÁRMELYIK TELEPÜLÉSÉRE, GARANCIA VÁLLALÁSÁVAL, CÉGÜNKTŐL MEGKAPJA AZ ÖSSZES SZÜKSÉGES DOKUMENTÁCIÓT

2012 óta


Csapatunk

GOSZTONYI ZSUZSANNA
élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

FRÖHLICH LÁSZLÓ
ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető

TOKAJI ANDRÁS
szaktanácsadó, vezető oktató

NAGY GÁBOR
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

NAGY ÉVA
élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó

GAJDI KRISZTINA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

PALOTÁS ZOLTÁNNÉ, VIRÁG
munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

SZABÓ TÍMEA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

SÓS MÁTÉ
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

PAPP HAJNALKA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban
HACCP
Digitális HACCP
Üzletnyitás, tanácsadás
Munka és tűzvédelem
Legionella
Gyártmánylap / Anyaghányad

KOVÁCS Edit
áruforgalmi igazgató
COOP Szeged Zrt.
Lépjen velünk kapcsolatba

Hívjon, írjon bizalommal!
