Mikor kérje tőlünk a HACCP naplókat?
Tisztában van Ön azzal, hogy a HACCP naplók ( takarítási napló, hűtő napló, szeletelési napló, stb.) változásaival együtt jár a HACCP rendszer frissítése?
HACCP naplókra lehet szüksége, mert beteltek a meglévők, vagy átvett egy egységet és nem maradtak üres naplók a helyszínen. A hatóság kötelezte a HACCP naplók vezetésére. Régi HACCP naplóit frissítjük, a betelt naplókat pedig pótoljuk.
- napra készek vagyunk minden olyan HACCP naplóval amelyet kérhet Öntől a hatóság
- ingyenesen küldünk HACCP naplókat egyszerű egységekhez
- egységére szabjuk a HACCP Naplóit és HACCP dokumentumait. Ehhez HACCP felülvizsgálat szükséges!
Hívjon bizalommal: Tel: +36-30-348-8407
HACCP naplók, nyomtatványok
A HACCP rendszer alkalmazása során a megállapított kritikus élelmiszerbiztonsági pontokon rendszeresen feljegyzéseket kell készíteni, amivel megakadályozza, hogy az élelmiszer biztonsága veszélybe kerüljön. EZEK A FELJEGYZÉSEK A HACCP NAPLÓK!
Fontos! A vezetett HACCP naplók a megfelelő HACCP dokumnetáció nélkül önmagukban nem elegendőek!
Segítünk Önnek a jogszabályoknak megfelelő HACCP-vel kapcsolatos anyagok elkészítésében. HACCP Dokumentáció kiállításában, dolgozói oktatásában. Kérdéseit megválaszoljuk, a problémákat feltárjuk és tanácsot adunk a megoldásra.
Milyen naplókat tartalmazzon egy jó HACCP dokumentáció?
Egy HACCP rendszer kialakítása során, figyelembe kell venni az egység műkodésének sajátosságait, technológiáját, a dolgozók létszámát és ennek megfelelően kell összeállítani a vezetendő HACCP naplókat. Ezt minden esetben megfelelően felkészült HACCP szakember készíti el
A leggyakrabban előforduló HACCP naplók pl: napi ellenőrzési lap, takarítási napló stb.
Speciális egységre szabott naplók pl: étterem esetén sütőzsiradék ellenőrzési napló, tálalási napló stb…
Minden egységben kötelező dokumentáció a dolgozók élelmiszerhigiéniai oktatási igazolása! Vállaljuk a törvényi követelményeknek megfelelő dolgozói oktatás lebonyolítását egységében.
A HACCP Naplók összeállításánal és vezetésénél az egyszerűségre érdemes törekedni ezért a Naplók elkészítésében fontos a szakember segítsége
Az általunk készített HACCP dokumentációhoz tartozó HACCP Naplókat megkapja elektronikus formában is, amivel mekönnyítjük a Naplók mindennapos használatát
Miután Ön kér egy HACCP naplót….
…….Egy köszönő e-mailt küldünk e-mail címére, majd rövid időn belül felhívjuk Önt a megadott telefonszámon és elküldjük az egyeztetett egyszerű HACCP naplókat.
A HACCP Tanácsadó Kft. szerződött gyakorlati képzőhelye a Szegedi Tudományegyetem Élelmiszermérnöki Karának
20+ év iparági tapasztalat
Országos lefedettség
Hatóságilag elfogadott dokumentáció
Komplex mérnöki háttér

Kapcsolat
Kérjen ingyenes konzultációt még ma!
Az összes kötelező laborvizsgálatunkért, mint a víz, legionella, felület higiéniai vizsgálat stb. is ők a felelősek, illetve a saját fejlesztésű HACCP digitális önellenőrzési rendszerüket is használjuk, ami nagyban segíti a munkánk átláthatóságát.
Kiemelném a rugalmasságukat, a gyors reakcióidőt, és azt, hogy mindig emberi hangon kommunikáltak, nem szakkifejezésekkel dobálózva. Mindenkinek ajánlom őket, aki szereti, ha a dolgok rendben vannak a háttérben is.”

SZÁNTAI Rita
Category Manager
Accor HotelServices Magyarország Kft.
A közös munka minden alkalommal gördülékenyen, átláthatóan és pontosan zajlik, legyen szó HACCP-rendszerünk felülvizsgálatáról, oktatásokról vagy munkavédelmi ellenőrzésekről.
Külön értékeljük, hogy komplex rendszereinket is átfogó szemlélettel kezelik, miközben a gyakorlati megvalósíthatóságra is nagy hangsúlyt fektetnek. Ez nemcsak megkönnyíti a vezetői döntéshozatalt, hanem biztonságot is ad számunkra a mindennapi működés során.
Olyan hosszú távú, stabil szakmai partnert találtunk bennük, akikre bármikor számíthatunk – és akik hozzájárulnak ahhoz, hogy üzleteink minden pillanatban megfeleljenek a legszigorúbb higiéniai és munkaügyi elvárásoknak.”

Jacsó József Sándor
Területi vezető
Lipóti Pékség Kft.


















Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével
Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 826 63 04 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.


7 FŐ ÉLELMISZERMÉRNÖK - HACCP RENDSZERGAZDA, 2 FŐ MUNKAVÉDELMI TECHNIKUS, 1 FŐ TŰZVÉDELMI TECHNIKUS, IFS, GYAKORLOTT SZAKTANÁCSADÓK, OKTATÓK, KÖZEL 20 ÉV GYAKORLATI TAPASZTALATTAL
ELKÉSZÍTETT ÉS A HATÓSÁG ÁLTAL ELFOGADOTT DOKUMENTÁCIÓ TÖBB MINT 2200 ÜGYFÉLNEK 2025-BEN IS
(AKÁR) 24 ÓRÁN BELÜL SÜRGŐS IGÉNY ESETÉN, MAGYARORSZÁG BÁRMELYIK TELEPÜLÉSÉRE, GARANCIA VÁLLALÁSÁVAL, CÉGÜNKTŐL MEGKAPJA AZ ÖSSZES SZÜKSÉGES DOKUMENTÁCIÓT

2012 óta


Csapatunk

GOSZTONYI ZSUZSANNA
élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

FRÖHLICH LÁSZLÓ
ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető

TOKAJI ANDRÁS
szaktanácsadó, vezető oktató

NAGY GÁBOR
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

NAGY ÉVA
élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó

GAJDI KRISZTINA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

PALOTÁS ZOLTÁNNÉ, VIRÁG
munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

SZABÓ TÍMEA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

SÓS MÁTÉ
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

PAPP HAJNALKA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban
HACCP
Digitális HACCP
Üzletnyitás, tanácsadás
Munka és tűzvédelem
Legionella
Gyártmánylap / Anyaghányad

KOVÁCS Edit
áruforgalmi igazgató
COOP Szeged Zrt.
Lépjen velünk kapcsolatba

Hívjon, írjon bizalommal!
