HACCP felülvizsgálat garanciával az ország bármely pontján
Jogszabály írja elő, hogy rendszeresen felül kell vizsgálni a már meglévő HACCP kézikönyveket.
Az általunk készített HACCP dokumentumokat mérnökeink évente felülvizsgálják, mert ennyi idő alatt szinte biztos, hogy van olyan jellegű változás, ami miatt el kell végezni a tartalom aktualizálását.
HÍVJON, bizalommal! +36-30-348-8407
Feladatunk, hogy segítsük vállalkozását felkészülni a hatósági ellenőrzésekre!
- Helyszíni bejárással feltárjuk a változásokat, észrevesszük a meglévő hibákat, javaslatot teszünk azok kijavítására.
- Rövid határidővel bíró, egyedi esetben igyekszünk telefonon történő szakmai konzultáció keretében segítséget nyújtani.
Amikor már nem elég a HACCP felülvizsgálat!
Az 5 évnél régebbi HACCP dokumentumok általában elavultak. Felülvizsgálat esetén a régi dokumentum is használatban marad! Ez hátrányt jelent egy idő után, mert átláthatatlanná válnak a módosítások , így sem Ön, sem a hatóság nem fogja átlátni a HACCP szabályozást. Ilyenkor kötelezni fogják a HACCP-t egy új egységes szerkezetbe foglalásra
Az általunk kiadott, szabályos HACCP dokumentációink tartalmából!
- Az aktuális üzemeltető adataira, tevékenységére szól az érvényes HACCP kézikönyv, vagy HACCP felülvizsgálati dokumentáció.
- A HACCP dokumentációink tartalmazzák a vállalkozás által forgalmazott vagy készített termékek leírását, valamint az adott tevékenységre vonatkozó technológiai leírást. Amennyiben a későbbiekben bővíti a termékkört, akkor HACCP felülvizsgálat szükséges.
- HACCP Kézikönyvünk minden esetben tartalmazza az adott kialakításra vonatkozó anyagmozgatási és technológiai rajzot, A későbbiekben történő technológiai átalakításkor ismételt helyszíni bejárás, a technológiai rajz módosítása és HACCP felülvizsgálat szükséges.
- HACCP élelmiszerbiztonsági dokumentációnk tartalmazza a termékkörökhöz tartozó, részletes folyamatábrákat.
- Élelmiszerbiztonsági Kézikönyvünk része a folyamatábrákhoz tartozó pontos veszélyelemzés, valamint CCP (kritikus élelmiszerbiztonsági pontok a technológia során) pontokhoz tartozó szabályozás.
- HACCP dokumentációnkban elkészítjük Önnek az egység élelmiszerbiztonságát szabályozó munkautasításokat. A tisztítószerek változásával ezek a tisztítási, fertőtlenítési, mosogatási, takarítási tervek is változnak. Ilyenkor HACCP felülvizsgálat szükséges.
- HACCP Kézikönyvünk szerves részét képezik a CCP pontokat felügyelő HACCP naplók, ellenőrzési lapok. Ezeket elektronikus formában is átadjuk Önnek.
- A HACCP felülvizsgálattal egyidőben átadjuk az Ön egységének szabályos élelmiszerbiztonsági működését igazoló HACCP Tanúsítványt. ( pl: Ön egy cukrászat, és tortát szállít be egy oviba) ebben az esetben HACCP Tanúsítvánnyal kell igazolnia a szabályos működését.)
20+ év iparági tapasztalat
Országos lefedettség
Hatóságilag elfogadott dokumentáció
Komplex mérnöki háttér
Kapcsolat
Kérjen ingyenes konzultációt még ma!
Az összes kötelező laborvizsgálatunkért, mint a víz, legionella, felület higiéniai vizsgálat stb. is ők a felelősek, illetve a saját fejlesztésű HACCP digitális önellenőrzési rendszerüket is használjuk, ami nagyban segíti a munkánk átláthatóságát.
Kiemelném a rugalmasságukat, a gyors reakcióidőt, és azt, hogy mindig emberi hangon kommunikáltak, nem szakkifejezésekkel dobálózva. Mindenkinek ajánlom őket, aki szereti, ha a dolgok rendben vannak a háttérben is.”
SZÁNTAI Rita
Category Manager
Accor HotelServices Magyarország Kft.![]()
Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével
Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 vagy a +36 30 826 63 04 telefonszámok bármelyikén.
7 FŐ ÉLELMISZERMÉRNÖK - HACCP RENDSZERGAZDA, 2 FŐ MUNKAVÉDELMI TECHNIKUS, 1 FŐ TŰZVÉDELMI TECHNIKUS, IFS, GYAKORLOTT SZAKTANÁCSADÓK, OKTATÓK, KÖZEL 20 ÉV GYAKORLATI TAPASZTALATTAL
ELKÉSZÍTETT ÉS A HATÓSÁG ÁLTAL ELFOGADOTT DOKUMENTÁCIÓ TÖBB MINT 2200 ÜGYFÉLNEK 2025-BEN IS
(AKÁR) 72 ÓRÁN BELÜL SÜRGŐS IGÉNY ESETÉN, MAGYARORSZÁG BÁRMELYIK TELEPÜLÉSÉRE, GARANCIA VÁLLALÁSÁVAL, CÉGÜNKTŐL MEGKAPJA AZ ÖSSZES SZÜKSÉGES DOKUMENTÁCIÓT
2012 óta
Ne hagyja, hogy az élelmiszerbiztonsági megfelelőség terhe akadályozza vállalkozása sikerét! Ahelyett, hogy heteket töltene a bonyolult jogszabályok értelmezésével, válassza a szakértő megoldást, és felejtse el a bírságok miatti aggodalmat. Szolgáltatásainkkal garantáltan naprakész, precíz és a hatóságok által elfogadott rendszert kap, amely valódi biztonságot és nyugalmat teremt konyhájában, üzletében, üzemében stb. Kattintson most, és kérjen árajánlatot, hogy a HACCP és az egyéb kötelező élelmiszerbiztonsági dokumentációi ne kötelező rossz, hanem üzleti előny legyen!
Csapatunk
GOSZTONYI ZSUZSANNA
élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető
FRÖHLICH LÁSZLÓ
ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető
TOKAJI ANDRÁS
szaktanácsadó, vezető oktató
NAGY GÁBOR
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor
NAGY ÉVA
élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó
GAJDI KRISZTINA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
PALOTÁS ZOLTÁNNÉ, VIRÁG
munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs
SZABÓ TÍMEA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
SÓS MÁTÉ
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
PAPP HAJNALKA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban
HACCP
Digitális HACCP
Üzletnyitás, tanácsadás
Munka és tűzvédelem
Legionella
Gyártmánylap / Anyaghányad
KOVÁCS Edit
áruforgalmi igazgató
COOP Szeged Zrt.![]()
Lépjen velünk kapcsolatba
Hívjon, írjon bizalommal!



