HACCP felülvizsgálat garanciával az ország bármely pontján

Jogszabály írja elő, hogy rendszeresen felül kell vizsgálni a már meglévő HACCP kézikönyveket.

Az általunk készített HACCP dokumentumokat mérnökeink évente felülvizsgálják, mert ennyi idő alatt szinte biztos, hogy van olyan jellegű változás, ami miatt el kell végezni a tartalom aktualizálását.

HÍVJON, bizalommal! +36-30-348-8407

Feladatunk, hogy segítsük vállalkozását felkészülni a hatósági ellenőrzésekre!

  • Helyszíni bejárással feltárjuk a változásokat, észrevesszük a meglévő hibákat, javaslatot teszünk azok kijavítására.
  • Rövid határidővel bíró, egyedi esetben igyekszünk telefonon történő szakmai konzultáció keretében segítséget nyújtani.

    Amikor már nem elég a HACCP felülvizsgálat!

    Az 5 évnél régebbi HACCP dokumentumok általában elavultak. Felülvizsgálat esetén a régi dokumentum is használatban marad! Ez hátrányt jelent egy idő után, mert átláthatatlanná válnak a módosítások , így sem Ön, sem a hatóság nem fogja átlátni a HACCP szabályozást. Ilyenkor kötelezni fogják a HACCP-t egy új egységes szerkezetbe foglalásra

    Az általunk kiadott, szabályos HACCP dokumentációink tartalmából!

    • Az aktuális üzemeltető adataira, tevékenységére szól az érvényes HACCP kézikönyv, vagy HACCP felülvizsgálati dokumentáció.
    • A HACCP dokumentációink tartalmazzák a vállalkozás által forgalmazott vagy készített termékek leírását, valamint az adott tevékenységre vonatkozó technológiai leírást. Amennyiben a későbbiekben bővíti a termékkört, akkor HACCP felülvizsgálat szükséges.
    • HACCP Kézikönyvünk minden esetben tartalmazza az adott kialakításra vonatkozó anyagmozgatási és technológiai rajzot, A későbbiekben történő technológiai átalakításkor ismételt helyszíni bejárás, a technológiai rajz módosítása és HACCP felülvizsgálat szükséges.
    • HACCP élelmiszerbiztonsági dokumentációnk tartalmazza a termékkörökhöz tartozó, részletes folyamatábrákat.
    • Élelmiszerbiztonsági Kézikönyvünk része a folyamatábrákhoz tartozó pontos veszélyelemzés, valamint CCP (kritikus élelmiszerbiztonsági pontok a technológia során) pontokhoz tartozó szabályozás.
    • HACCP dokumentációnkban elkészítjük Önnek az egység élelmiszerbiztonságát szabályozó munkautasításokat. A tisztítószerek változásával ezek a tisztítási, fertőtlenítési, mosogatási, takarítási tervek is változnak. Ilyenkor HACCP felülvizsgálat szükséges.
    • HACCP Kézikönyvünk szerves részét képezik a CCP pontokat felügyelő HACCP naplók, ellenőrzési lapok. Ezeket elektronikus formában is átadjuk Önnek.
    • A HACCP felülvizsgálattal egyidőben átadjuk az Ön egységének szabályos élelmiszerbiztonsági működését igazoló HACCP Tanúsítványt. ( pl: Ön egy cukrászat, és tortát szállít be egy oviba) ebben az esetben HACCP Tanúsítvánnyal kell igazolnia a szabályos működését.)

    20+ év iparági tapasztalat

    Valódi gyakorlati háttérrel segítjük az élelmiszer-előállítás, vendéglátás, kereskedelem és szállítás szereplőit – a pékségtől a húsüzemig.

    Országos lefedettség

    Budapesttől a legkisebb falvakig: mindenhová kiszállunk, gyors határidővel, extra kiszállási díj nélkül.

    Hatóságilag elfogadott dokumentáció

    Saját fejlesztésű anyagainkat a NÉBIH és a helyi hatóságok rendszeresen ellenőrizték – és elismerték.

    Komplex mérnöki háttér

    Élelmiszeripari mérnökcsapatunk naprakész szaktudással és széles körű gyakorlattal dolgozik Önért.

    Kapcsolat

    Kérjen ingyenes konzultációt még ma!

    „A vendéglátásban és szállodaiparban minden nap új helyzeteket hoz, de egy dolog állandó: a szabályoknak való megfelelés és a biztonságos működés iránti igény. Az elmúlt több, mint 10 éves kapcsolatunk során a haccpszakerto.hu-val nem csak egy szolgáltatót, hanem egy olyan megbízható szakmai háttértámogatást kaptunk, akikre nyugodt szívvel rábízhattuk az élelmiszerbiztonsági és higiéniai kérdéseket is.

    Az összes kötelező laborvizsgálatunkért, mint a víz, legionella, felület higiéniai vizsgálat stb. is ők a felelősek, illetve a saját fejlesztésű HACCP digitális önellenőrzési rendszerüket is használjuk, ami nagyban segíti a munkánk átláthatóságát.

    Kiemelném a rugalmasságukat, a gyors reakcióidőt, és azt, hogy mindig emberi hangon kommunikáltak, nem szakkifejezésekkel dobálózva. Mindenkinek ajánlom őket, aki szereti, ha a dolgok rendben vannak a háttérben is.”

    SZÁNTAI Rita
    Category Manager
    Accor HotelServices Magyarország Kft.

    Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

    Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 vagy a +36 30 826 63 04 telefonszámok bármelyikén.

    7 FŐ ÉLELMISZERMÉRNÖK - HACCP RENDSZERGAZDA, 2 FŐ MUNKAVÉDELMI TECHNIKUS, 1 FŐ TŰZVÉDELMI TECHNIKUS, IFS, GYAKORLOTT SZAKTANÁCSADÓK, OKTATÓK, KÖZEL 20 ÉV GYAKORLATI TAPASZTALATTAL

    ELKÉSZÍTETT ÉS A HATÓSÁG ÁLTAL ELFOGADOTT DOKUMENTÁCIÓ TÖBB MINT 2200 ÜGYFÉLNEK 2025-BEN IS

    (AKÁR) 72 ÓRÁN BELÜL SÜRGŐS IGÉNY ESETÉN, MAGYARORSZÁG BÁRMELYIK TELEPÜLÉSÉRE, GARANCIA VÁLLALÁSÁVAL, CÉGÜNKTŐL MEGKAPJA AZ ÖSSZES SZÜKSÉGES DOKUMENTÁCIÓT

    2012 óta

    Ne hagyja, hogy az élelmiszerbiztonsági megfelelőség terhe akadályozza vállalkozása sikerét! Ahelyett, hogy heteket töltene a bonyolult jogszabályok értelmezésével, válassza a szakértő megoldást, és felejtse el a bírságok miatti aggodalmat. Szolgáltatásainkkal garantáltan naprakész, precíz és a hatóságok által elfogadott rendszert kap, amely valódi biztonságot és nyugalmat teremt konyhájában, üzletében, üzemében stb. Kattintson most, és kérjen árajánlatot, hogy a HACCP és az egyéb kötelező élelmiszerbiztonsági dokumentációi ne kötelező rossz, hanem üzleti előny legyen!

    Csapatunk

    GOSZTONYI ZSUZSANNA

    élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

    FRÖHLICH LÁSZLÓ

    ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető

    TOKAJI ANDRÁS

    szaktanácsadó, vezető oktató

    NAGY GÁBOR

    élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

    NAGY ÉVA

    élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó

    GAJDI KRISZTINA

    élelmiszermérnök, szaktanácsadó

    PALOTÁS ZOLTÁNNÉ, VIRÁG

    munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

    SZABÓ TÍMEA

    élelmiszermérnök, szaktanácsadó

    SÓS MÁTÉ

    élelmiszermérnök, szaktanácsadó

    PAPP HAJNALKA

    élelmiszermérnök, szaktanácsadó

    Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban

    HACCP

    Teljes körű HACCP dokumentáció készítése és frissítése minden élelmiszerrel foglalkozó vállalkozás számára – gyors, hatóságilag elismert megoldásokkal.

    Digitális HACCP

    Papírmentes, korszerű HACCP rendszer táblagépen vagy mobilon – egyszerűbb nyomon követés, automatikus naplók, kevesebb adminisztráció.

    Üzletnyitás, tanácsadás

    Szakértői támogatás a vállalkozásindítás minden lépésében: engedélyek, előírások, működési feltételek – a biztos indulásért.

    Munka és tűzvédelem

    Kötelező dokumentációk, oktatások, szabályzatok és helyszíni bejárás – hogy vállalkozása megfeleljen a legszigorúbb előírásoknak is.

    Legionella

    Kockázatelemzés, dokumentáció és megelőző intézkedési terv vízhálózatokra – kötelező minden vízpermettel dolgozó rendszer esetén.

    Gyártmánylap / Anyaghányad

    Pontosan kalkulált összetevők, allergénjelölések és nyomonkövethetőség – a gyártás és a hatósági megfelelés biztonságáért.
    „A regionális élelmiszer-kereskedelemben különösen fontos, hogy minden egységünk megfeleljen az aktuális jogszabályi előírásoknak – legyen szó - HACCP dokumentációról vagy oktatási kötelezettségekről. A haccpszakerto.hu élelmiszer mernökeivel a 2012-es indulásuk óta több területen is együttműködtünk többek között üzletnyitási vagy átalakítási tanácsadás kérdésében és minden esetben hatékony, pontos és jogszabálykövető megoldásokat kaptunk. A HACCP digitális önellenőrzési rendszerüket pedig majdnem a teljes országos Coop hálózat, azaz több, mint 1500 üzlet használja. Rendszerszinten gondolkodnak, jól reagálnak a kereskedelmi láncok működési sajátosságaira is. Aki biztos alapokra szeretné helyezni vállalkozása működését, bátran forduljon hozzájuk.”

    KOVÁCS Edit
    áruforgalmi igazgató
    COOP Szeged Zrt.

    Lépjen velünk kapcsolatba