Gyártmánylapra van szüksége termékeihez?
Gyártmánylapjai elkészítését bízza ránk!
- Gyorsan, rugalmasan, kedvező áron készítjük el és adjuk át Önnek.
- Garantáltan megfelelnek gyártmánylapjai az ellenőrzésnél, ha mi készítjük el termékeire!
- Szakértőink gyakorlottak a jelölési szabályokban is. Utána néznek az élelmiszerkönyvi előírásoknak, jogszabályoknak.
Mikor lehet szüksége segítségünkre?
1.Jogszabályi változásoknál
Mivel folyamatosan változik a gyártmánylap és jelölési rendelet, valamint alkalmazni kell az új jelölési rendszert a tápérték adatokat, és az allergénekről szóló tájékoztatás is, ezért javasoljuk a meglévő gyártmánylapok legalább évenkénti aktualizálását.
2.Termék fejlesztésnél, bevezetésnél
A termékek gyártásának elkezdését csak gyártmánylappal lehet elkezdeni, ez garantálja az állandó minőséget. A gyártott és csomagolt élelmiszerek gyártmánylapjainak kb. 95 % -t tápérték számítással kell elkészíteni, elenyésző a kivételek száma.
3. Hatósági ellenőrzésnél
Egy élelmiszeripari üzemben a hatóság rendszeresen ellenőrzi a gyártmánylapokat. A gyártmánylapok megfelelő elkészítése magas szintű szaktudást és sok időt felemésztő munka. Nem mindig van megfelelő gyakorlattal rendelkező szakember az üzemben. Gyakran írnak elő gyártmánylap átdolgozást az ellenőrzéskor.
4. Hatósági kötelezésnél
Amikor a hatósági ellenőrzésnél kiderül, hogy nem minden termékre van gyártmánylap vagy nem megfelelőek a gyártmánylapok, akkor ne habozzon, kérjen tőlünk segítséget. A hatósági bemutatásnál csak szakmailag jól elkészített gyártmánylapokat fognak elfogadni! Ne kockáztassa az üzem bezárását!
„Gyártmánylapjaink jó minőségét bizonyítja, egy hatósági ellenőrzéskor Csongrád megyei NÉBIH egyik vezetője elismerte, hogy a HACCP Tanácsadó Kft. gyártmánylapjai többet tartalmaznak mint a kötelező elemek. (pl. + segítő jogszabályi gyűjtemény)”
5. Nagy partnerek számára történő beszállításnál
Multikhoz történő beszállításhoz termékspecifikációt, tápértékadatokatkérhetnek Öntől. Ennek is egy jól elkészített gyártmánylap az alapja.
Érdemes bennünket megkeresnie, és szakértői csapatunk részletesen tájékoztatja és igény esetén elkészíti a gyártmánylapjait vagy kész Gyártmánylap CD-t tud ajánlani Önnek.
Telefonon azonnali segítséget kap tőlünk,
HÍVJON: +36-30-348-8407
Mikor jó megoldás Önnek a standard Gyártmánylap CD?
- Gyorsan van szüksége a megfelelésre.
- Van belső szakembere, de annak nincs elég ideje.
- Sütőipari termékeket gyárt.
- Cukrászati készítményeket állít elő.
- Húsipari készítményekkel foglalkozik az üzeme.
- Csak át akar menni az ellenőrzésnél.
- Az olcsóbb megoldás érdekli.
- Nem akar adatszolgáltatással bajlódni.
Ebben az esetekben Önnek a standard gyártmánylap CD-éink jelentenek jó megoldást!
Mi jellemzi a standard Gyártmánylap CD-ket?
- Az adott szakma gyártmányaira általánosan kialakított, de aktuális gyártmánylapok gyűjteménye.
- Az új Élelmiszerkönyvi előírások szerint készült.
- Az új, kötelező formába rakott.
- Az Ön cégére és gyártó üzem telephelyére nevesített.
- Szerkeszthető formátumú, így minimális módosítással pontosítható, bővíthető, szűkíthető.
- Allergén kiemelést tartalmaz
- Transzzsírsav megjelölést tartalmaz
- Tápérték adatokat tartalmaz igény szerint.
A Gyártmánylap CD-k előnyei
- Módosítás nélkül is megfelelő.
- Számítógépére másolva rövid idő alatt tudja azokat a módosításokat elvégezni, ami a termékkínálat pontosítása miatt szükséges lehet.
- Minimális a módosítás igénye: A termékekhez használt összetevők listáját, az Ön gyártmányának a tömegét és a címketervet kell módosítani a pontos illesztéshez.
- Szakmai segítséget adunk a további módosításokhoz.
20+ év iparági tapasztalat
Országos lefedettség
Hatóságilag elfogadott dokumentáció
Komplex mérnöki háttér

Kapcsolat
Kérjen ingyenes konzultációt még ma!
Az összes kötelező laborvizsgálatunkért, mint a víz, legionella, felület higiéniai vizsgálat stb. is ők a felelősek, illetve a saját fejlesztésű HACCP digitális önellenőrzési rendszerüket is használjuk, ami nagyban segíti a munkánk átláthatóságát.
Kiemelném a rugalmasságukat, a gyors reakcióidőt, és azt, hogy mindig emberi hangon kommunikáltak, nem szakkifejezésekkel dobálózva. Mindenkinek ajánlom őket, aki szereti, ha a dolgok rendben vannak a háttérben is.”

SZÁNTAI Rita
Category Manager
Accor HotelServices Magyarország Kft.
A közös munka minden alkalommal gördülékenyen, átláthatóan és pontosan zajlik, legyen szó HACCP-rendszerünk felülvizsgálatáról, oktatásokról vagy munkavédelmi ellenőrzésekről.
Külön értékeljük, hogy komplex rendszereinket is átfogó szemlélettel kezelik, miközben a gyakorlati megvalósíthatóságra is nagy hangsúlyt fektetnek. Ez nemcsak megkönnyíti a vezetői döntéshozatalt, hanem biztonságot is ad számunkra a mindennapi működés során.
Olyan hosszú távú, stabil szakmai partnert találtunk bennük, akikre bármikor számíthatunk – és akik hozzájárulnak ahhoz, hogy üzleteink minden pillanatban megfeleljenek a legszigorúbb higiéniai és munkaügyi elvárásoknak.”

Jacsó József Sándor
Területi vezető
Lipóti Pékség Kft.


















Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével
Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 826 63 04 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.


7 FŐ ÉLELMISZERMÉRNÖK - HACCP RENDSZERGAZDA, 2 FŐ MUNKAVÉDELMI TECHNIKUS, 1 FŐ TŰZVÉDELMI TECHNIKUS, IFS, GYAKORLOTT SZAKTANÁCSADÓK, OKTATÓK, KÖZEL 20 ÉV GYAKORLATI TAPASZTALATTAL
ELKÉSZÍTETT ÉS A HATÓSÁG ÁLTAL ELFOGADOTT DOKUMENTÁCIÓ TÖBB MINT 2200 ÜGYFÉLNEK 2025-BEN IS
(AKÁR) 24 ÓRÁN BELÜL SÜRGŐS IGÉNY ESETÉN, MAGYARORSZÁG BÁRMELYIK TELEPÜLÉSÉRE, GARANCIA VÁLLALÁSÁVAL, CÉGÜNKTŐL MEGKAPJA AZ ÖSSZES SZÜKSÉGES DOKUMENTÁCIÓT

2012 óta


Csapatunk

GOSZTONYI ZSUZSANNA
élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

FRÖHLICH LÁSZLÓ
ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető

TOKAJI ANDRÁS
szaktanácsadó, vezető oktató

NAGY GÁBOR
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

NAGY ÉVA
élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó

GAJDI KRISZTINA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

PALOTÁS ZOLTÁNNÉ, VIRÁG
munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

SZABÓ TÍMEA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

SÓS MÁTÉ
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

PAPP HAJNALKA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban
HACCP
Digitális HACCP
Üzletnyitás, tanácsadás
Munka és tűzvédelem
Legionella
Gyártmánylap / Anyaghányad

KOVÁCS Edit
áruforgalmi igazgató
COOP Szeged Zrt.
Lépjen velünk kapcsolatba

Hívjon, írjon bizalommal!
