Gyártmánylap készítés
Kötelező nyilvántartás: Minden magyarországi felhasználónak szánt, feldolgozott élelmiszert előállító vállalkozás köteles gyártmánylapot készíteni.
A HACCP Tanácsadó Kft. által készített egyedi gyártmánylapok minden esetben a gyártó cégre és a termékekre vonatkoznak.
A gyártmánylap tartalmi követelményei:
A gyártmánylap tartalmazza az élelmiszer előállításához felhasznált összetevők nevét és tömegét (csökkenő sorrendben), valamint a pontos technológiai lépéseket.
Felsorolja az élelmiszer eltarthatóságát és biztonságát meghatározó műveleteket és paramétereket, valamint a termék fizikai, kémiai, mikrobiológiai és érzékszervi jellemzőit.
A gyártmánylapnak illeszkednie kell minden esetben a Magyar Élelmiszerkönyv előírásaihoz.
Hatósági megfelelés:
A gyártmánylap szolgál alapul a hatóságok (például a Nébih) ellenőrzései során annak megállapítására, hogy a termék összetétele, gyártástechnológiája és minőségi jellemzői megfelelnek-e a jogszabályoknak és a nyilvántartásban rögzítetteknek. A mintavételi terv és a termékek laborvizsgálata támasztja alá a hatósági megfelelést.
Megrendelhető kész gyártmánylap gyűjtemények
- Cukrászipari gyártmánylapok 100 db termékre 50 000 Ft + áfa
 - Sütőipari gyártmánylapok 80 db termékre 50 000 Ft + áfa
 - Sütőipari gyártmánylapok ( Albán pékség technológiára) 50 000 Ft + áfa
 - Húskészítmény gyártmánylapok 50 db termékre 45 000 Ft + áfa
 
Tartalmak:
- A vállalkozás székhely és telephely adataira szabott
 - 100 kg-ra szóló receptúra.
 - Allergén összetevők meghatározása és kiemelése
 - Jogszabályi tartalmi követelmények (Magyar Élelmiszerkönyvi előírásoknak megfelelően)
 - Fogyaszthatósági, minőségmegőrzési idő, érzékszervi jellemzők, stb.
 - Szerkeszthető, bővíthető, word formátum.
 
Letölthető tartalomjegyzék:
Tartalomjegyzék (pdf-ek)
20+ év iparági tapasztalat
Országos lefedettség
Hatóságilag elfogadott dokumentáció
Komplex mérnöki háttér
			Kapcsolat
Kérjen ingyenes konzultációt még ma!
Az összes kötelező laborvizsgálatunkért, mint a víz, legionella, felület higiéniai vizsgálat stb. is ők a felelősek, illetve a saját fejlesztésű HACCP digitális önellenőrzési rendszerüket is használjuk, ami nagyban segíti a munkánk átláthatóságát.
Kiemelném a rugalmasságukat, a gyors reakcióidőt, és azt, hogy mindig emberi hangon kommunikáltak, nem szakkifejezésekkel dobálózva. Mindenkinek ajánlom őket, aki szereti, ha a dolgok rendben vannak a háttérben is.”
			SZÁNTAI Rita
Category Manager
Accor HotelServices Magyarország Kft.![]()
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével
Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 vagy a +36 30 826 63 04 telefonszámok bármelyikén.
			
			7 FŐ ÉLELMISZERMÉRNÖK - HACCP RENDSZERGAZDA, 2 FŐ MUNKAVÉDELMI TECHNIKUS, 1 FŐ TŰZVÉDELMI TECHNIKUS, IFS, GYAKORLOTT SZAKTANÁCSADÓK, OKTATÓK, KÖZEL 20 ÉV GYAKORLATI TAPASZTALATTAL
ELKÉSZÍTETT ÉS A HATÓSÁG ÁLTAL ELFOGADOTT DOKUMENTÁCIÓ TÖBB MINT 2200 ÜGYFÉLNEK 2025-BEN IS
(AKÁR) 72 ÓRÁN BELÜL SÜRGŐS IGÉNY ESETÉN, MAGYARORSZÁG BÁRMELYIK TELEPÜLÉSÉRE, GARANCIA VÁLLALÁSÁVAL, CÉGÜNKTŐL MEGKAPJA AZ ÖSSZES SZÜKSÉGES DOKUMENTÁCIÓT
			2012 óta
Ne hagyja, hogy az élelmiszerbiztonsági megfelelőség terhe akadályozza vállalkozása sikerét! Ahelyett, hogy heteket töltene a bonyolult jogszabályok értelmezésével, válassza a szakértő megoldást, és felejtse el a bírságok miatti aggodalmat. Szolgáltatásainkkal garantáltan naprakész, precíz és a hatóságok által elfogadott rendszert kap, amely valódi biztonságot és nyugalmat teremt konyhájában, üzletében, üzemében stb. Kattintson most, és kérjen árajánlatot, hogy a HACCP és az egyéb kötelező élelmiszerbiztonsági dokumentációi ne kötelező rossz, hanem üzleti előny legyen!
			
			Csapatunk
			GOSZTONYI ZSUZSANNA
élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető
			FRÖHLICH LÁSZLÓ
ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető
			TOKAJI ANDRÁS
szaktanácsadó, vezető oktató
			NAGY GÁBOR
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor
			NAGY ÉVA
élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó
			GAJDI KRISZTINA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
			PALOTÁS ZOLTÁNNÉ, VIRÁG
munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs
			SZABÓ TÍMEA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
			SÓS MÁTÉ
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
			PAPP HAJNALKA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban
HACCP
Digitális HACCP
Üzletnyitás, tanácsadás
Munka és tűzvédelem
Legionella
Gyártmánylap / Anyaghányad
			KOVÁCS Edit
 áruforgalmi igazgató
COOP Szeged Zrt.![]()
Lépjen velünk kapcsolatba
			Hívjon, írjon bizalommal!
			



