HACCP oktatás

Minden munkavállaónak, aki hozzáér az élelmiszerhez kötelező HACCP oktatáson részt vennie és eredményes vizsgát tennie!

A sikeresen vizsgázók hivatalos oklevelet kapnak. Nagyobb létszámnál nagyobb kedvezmény!
Hívjon bizalommal! Tel: 06-20 312 6892

Több mint 15 éves gyakorlati tudását kapják meg oktatóinktól a következő témákban, és területeken.

Élelmiszer gyártás, kereskedelem, vendéglátás, közétkeztetés

A NÉBIH szempontjai az oktatás ellenőrzésekor

  • Minden évben ellenőrzi a NÉBIH az oktatások dokumentáltságát
  • Kötelező az évenkénti élelmiszerhigiéniai-HACCP oktatás!
  • A hatósági ellenőrzésnél megnézik volt-e megfelelő végzettségű oktató, (Élelmiszer higiéniai és HACCP oktatás esetén felső fokú szakirányú végzettség) névre szóló igazolás vagy jegyzőkönyv az oktatás megtartásáról és oktatási tematika…

Ellenőrzéskor ha a vállalkozás nem tudja igazolni a dolgozók dokumentált képzését, azonnali pótlásra kötelezik.

A helyszíni HACCP oktatás menete

Az általunk a helyszínen megtartott élelmiszer-higiéniai oktatásunk időtartama kb. 1,5 óra és számonkéréssel zárul. A tanfolyam végén a résztvevők tesztet írnak és a részvételről Oktatási jegyzőkönyv és oklevél kerül kiállításra.
Részvételi díj a létszámtól függ.

Online Higiéniai, HACCP oktatás

Online oktatásunk otthona kényelméből elérhető az ország bármely részéről! Hívjon bizalommal!

 Tel: 06-30-5000 524      06-30-348-8642

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/004347

Önnek szól ez az alapképzésünk, ha

  • közétkeztető konyhán, tálalókonyhán, gyártósoron, kereskedelemben, étteremben dolgozó, szakképzett és szakképzetlen dolgozó (szakács, konyhai kisegítő, mosogató, pincér, felszolgáló, futár, stb.)

Miért van erre szüksége?

A 68/2007(VII:26.) FVM-EüM-SZMM együttes rendelet előírja ezt a képzést a munkába állást követő 1 hónapon belül, illetve éves tudásfrissítés formájában.

Milyen előnye származik Önnek, ha ezt az online képzést választja?

  • Hatósági ellenőrzésnél igazolni tudja a HACCP és élelmiszerhigiéniai alapismereteket elsajátítását munkaköréhez
  • Nem kell utazni közösségbe az anyag elsajátításához és a vizsgához. Akár otthona kényelmében is elvégezheti a tanfolyamot.
  • Kérhet egyedi időpontot az on-line képzés elvégzéséhez.
  • Akár 3 napon belül megfelelő tanúsítványt fog kapni.

Milyen dokumentációt kap Ön tőlünk a sikeres vizsgát követően?

  • Névre szóló tanúsítványt az alapvizsga sikeres elvégzéséről az adott évre vonatkozóan.
  • A vizsga során az általunk kijavított tesztet.

    Az online képzés technikai részletei:

    • Vegye fel velünk a kapcsolatot a tanfolyam időpontjának egyeztetésével kapcsolatban!
    • Kap egy Google meet csatlakozási linket a tanfolyamot megelőzően
    • Csatlakozzon az előadáshoz a linken keresztül!
    • Hallgassa végig az előadást! Kérdezzen!
    • Az oktatás végén kiküldött tesztet töltse ki, küldje vissza, amit munkatársunk kijavít
    • Az oktatási díj beérkezését követően küldjük a tanúsítványt és a kijavított tesztet

      Hívjon bizalommal! Tel: 06-20 312 6892

      Lehetőség van a Helyszíni vagy online oktatás helyett kész oktatási anyagot is vásárolnia.

      20+ év iparági tapasztalat

      Valódi gyakorlati háttérrel segítjük az élelmiszer-előállítás, vendéglátás, kereskedelem és szállítás szereplőit – a pékségtől a húsüzemig.

      Országos lefedettség

      Budapesttől a legkisebb falvakig: mindenhová kiszállunk, gyors határidővel, extra kiszállási díj nélkül.

      Hatóságilag elfogadott dokumentáció

      Saját fejlesztésű anyagainkat a NÉBIH és a helyi hatóságok rendszeresen ellenőrizték – és elismerték.

      Komplex mérnöki háttér

      Élelmiszeripari mérnökcsapatunk naprakész szaktudással és széles körű gyakorlattal dolgozik Önért.

      Kapcsolat

      Kérjen ingyenes konzultációt még ma!

      „A vendéglátásban és szállodaiparban minden nap új helyzeteket hoz, de egy dolog állandó: a szabályoknak való megfelelés és a biztonságos működés iránti igény. Az elmúlt több, mint 10 éves kapcsolatunk során a haccpszakerto.hu-val nem csak egy szolgáltatót, hanem egy olyan megbízható szakmai háttértámogatást kaptunk, akikre nyugodt szívvel rábízhattuk az élelmiszerbiztonsági és higiéniai kérdéseket is.

      Az összes kötelező laborvizsgálatunkért, mint a víz, legionella, felület higiéniai vizsgálat stb. is ők a felelősek, illetve a saját fejlesztésű HACCP digitális önellenőrzési rendszerüket is használjuk, ami nagyban segíti a munkánk átláthatóságát.

      Kiemelném a rugalmasságukat, a gyors reakcióidőt, és azt, hogy mindig emberi hangon kommunikáltak, nem szakkifejezésekkel dobálózva. Mindenkinek ajánlom őket, aki szereti, ha a dolgok rendben vannak a háttérben is.”

      SZÁNTAI Rita
      Category Manager
      Accor HotelServices Magyarország Kft.

      Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

      Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 826 63 04 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

      7 FŐ ÉLELMISZERMÉRNÖK - HACCP RENDSZERGAZDA, 2 FŐ MUNKAVÉDELMI TECHNIKUS, 1 FŐ TŰZVÉDELMI TECHNIKUS, IFS, GYAKORLOTT SZAKTANÁCSADÓK, OKTATÓK, KÖZEL 20 ÉV GYAKORLATI TAPASZTALATTAL

      ELKÉSZÍTETT ÉS A HATÓSÁG ÁLTAL ELFOGADOTT DOKUMENTÁCIÓ TÖBB MINT 2200 ÜGYFÉLNEK 2025-BEN IS

      (AKÁR) 24 ÓRÁN BELÜL SÜRGŐS IGÉNY ESETÉN, MAGYARORSZÁG BÁRMELYIK TELEPÜLÉSÉRE, GARANCIA VÁLLALÁSÁVAL, CÉGÜNKTŐL MEGKAPJA AZ ÖSSZES SZÜKSÉGES DOKUMENTÁCIÓT

      2012 óta

      Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.

      Csapatunk

      GOSZTONYI ZSUZSANNA

      élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

      FRÖHLICH LÁSZLÓ

      ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető

      TOKAJI ANDRÁS

      szaktanácsadó, vezető oktató

      NAGY GÁBOR

      élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

      NAGY ÉVA

      élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó

      GAJDI KRISZTINA

      élelmiszermérnök, szaktanácsadó

      PALOTÁS ZOLTÁNNÉ, VIRÁG

      munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

      SZABÓ TÍMEA

      élelmiszermérnök, szaktanácsadó

      SÓS MÁTÉ

      élelmiszermérnök, szaktanácsadó

      PAPP HAJNALKA

      élelmiszermérnök, szaktanácsadó

      Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban

      HACCP

      Teljes körű HACCP dokumentáció készítése és frissítése minden élelmiszerrel foglalkozó vállalkozás számára – gyors, hatóságilag elismert megoldásokkal.

      Digitális HACCP

      Papírmentes, korszerű HACCP rendszer táblagépen vagy mobilon – egyszerűbb nyomon követés, automatikus naplók, kevesebb adminisztráció.

      Üzletnyitás, tanácsadás

      Szakértői támogatás a vállalkozásindítás minden lépésében: engedélyek, előírások, működési feltételek – a biztos indulásért.

      Munka és tűzvédelem

      Kötelező dokumentációk, oktatások, szabályzatok és helyszíni bejárás – hogy vállalkozása megfeleljen a legszigorúbb előírásoknak is.

      Legionella

      Kockázatelemzés, dokumentáció és megelőző intézkedési terv vízhálózatokra – kötelező minden vízpermettel dolgozó rendszer esetén.

      Gyártmánylap / Anyaghányad

      Pontosan kalkulált összetevők, allergénjelölések és nyomonkövethetőség – a gyártás és a hatósági megfelelés biztonságáért.
      „A regionális élelmiszer-kereskedelemben különösen fontos, hogy minden egységünk megfeleljen az aktuális jogszabályi előírásoknak – legyen szó - HACCP dokumentációról vagy oktatási kötelezettségekről. A haccpszakerto.hu élelmiszer mernökeivel a 2012-es indulásuk óta több területen is együttműködtünk többek között üzletnyitási vagy átalakítási tanácsadás kérdésében és minden esetben hatékony, pontos és jogszabálykövető megoldásokat kaptunk. A HACCP digitális önellenőrzési rendszerüket pedig majdnem a teljes országos Coop hálózat, azaz több, mint 1500 üzlet használja. Rendszerszinten gondolkodnak, jól reagálnak a kereskedelmi láncok működési sajátosságaira is. Aki biztos alapokra szeretné helyezni vállalkozása működését, bátran forduljon hozzájuk.”

      KOVÁCS Edit
      áruforgalmi igazgató
      COOP Szeged Zrt.

      Lépjen velünk kapcsolatba