HACCP oktatás
Minden munkavállaónak, aki hozzáér az élelmiszerhez kötelező HACCP oktatáson részt vennie és eredményes vizsgát tennie!
A sikeresen vizsgázók hivatalos oklevelet kapnak. Nagyobb létszámnál nagyobb kedvezmény!
Hívjon bizalommal! Tel: 06-20 312 6892
Több mint 15 éves gyakorlati tudását kapják meg oktatóinktól a következő témákban, és területeken.
Élelmiszer gyártás, kereskedelem, vendéglátás, közétkeztetés
- Élelmiszer-higiéniai és HACCP oktatás
- Munka és tűzvédelmi oktatás
- Allergén oktatás
A NÉBIH szempontjai az oktatás ellenőrzésekor
- Minden évben ellenőrzi a NÉBIH az oktatások dokumentáltságát
- Kötelező az évenkénti élelmiszerhigiéniai-HACCP oktatás!
- A hatósági ellenőrzésnél megnézik volt-e megfelelő végzettségű oktató, (Élelmiszer higiéniai és HACCP oktatás esetén felső fokú szakirányú végzettség) névre szóló igazolás vagy jegyzőkönyv az oktatás megtartásáról és oktatási tematika…
Ellenőrzéskor ha a vállalkozás nem tudja igazolni a dolgozók dokumentált képzését, azonnali pótlásra kötelezik.
A helyszíni HACCP oktatás menete
Az általunk a helyszínen megtartott élelmiszer-higiéniai oktatásunk időtartama kb. 1,5 óra és számonkéréssel zárul. A tanfolyam végén a résztvevők tesztet írnak és a részvételről Oktatási jegyzőkönyv és oklevél kerül kiállításra.
Részvételi díj a létszámtól függ.
Online Higiéniai, HACCP oktatás
Online oktatásunk otthona kényelméből elérhető az ország bármely részéről! Hívjon bizalommal!
Tel: 06-30-5000 524 06-30-348-8642
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/004347
Önnek szól ez az alapképzésünk, ha
- közétkeztető konyhán, tálalókonyhán, gyártósoron, kereskedelemben, étteremben dolgozó, szakképzett és szakképzetlen dolgozó (szakács, konyhai kisegítő, mosogató, pincér, felszolgáló, futár, stb.)
Miért van erre szüksége?
A 68/2007(VII:26.) FVM-EüM-SZMM együttes rendelet előírja ezt a képzést a munkába állást követő 1 hónapon belül, illetve éves tudásfrissítés formájában.
Milyen előnye származik Önnek, ha ezt az online képzést választja?
- Hatósági ellenőrzésnél igazolni tudja a HACCP és élelmiszerhigiéniai alapismereteket elsajátítását munkaköréhez
- Nem kell utazni közösségbe az anyag elsajátításához és a vizsgához. Akár otthona kényelmében is elvégezheti a tanfolyamot.
- Kérhet egyedi időpontot az on-line képzés elvégzéséhez.
- Akár 3 napon belül megfelelő tanúsítványt fog kapni.
Milyen dokumentációt kap Ön tőlünk a sikeres vizsgát követően?
- Névre szóló tanúsítványt az alapvizsga sikeres elvégzéséről az adott évre vonatkozóan.
- A vizsga során az általunk kijavított tesztet.
Az online képzés technikai részletei:
- Vegye fel velünk a kapcsolatot a tanfolyam időpontjának egyeztetésével kapcsolatban!
- Kap egy Google meet csatlakozási linket a tanfolyamot megelőzően
- Csatlakozzon az előadáshoz a linken keresztül!
- Hallgassa végig az előadást! Kérdezzen!
- Az oktatás végén kiküldött tesztet töltse ki, küldje vissza, amit munkatársunk kijavít
- Az oktatási díj beérkezését követően küldjük a tanúsítványt és a kijavított tesztet
Hívjon bizalommal! Tel: 06-20 312 6892
Lehetőség van a Helyszíni vagy online oktatás helyett kész oktatási anyagot is vásárolnia.
20+ év iparági tapasztalat
Országos lefedettség
Hatóságilag elfogadott dokumentáció
Komplex mérnöki háttér

Kapcsolat
Kérjen ingyenes konzultációt még ma!
Az összes kötelező laborvizsgálatunkért, mint a víz, legionella, felület higiéniai vizsgálat stb. is ők a felelősek, illetve a saját fejlesztésű HACCP digitális önellenőrzési rendszerüket is használjuk, ami nagyban segíti a munkánk átláthatóságát.
Kiemelném a rugalmasságukat, a gyors reakcióidőt, és azt, hogy mindig emberi hangon kommunikáltak, nem szakkifejezésekkel dobálózva. Mindenkinek ajánlom őket, aki szereti, ha a dolgok rendben vannak a háttérben is.”

SZÁNTAI Rita
Category Manager
Accor HotelServices Magyarország Kft.


















Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével
Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 826 63 04 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.


7 FŐ ÉLELMISZERMÉRNÖK - HACCP RENDSZERGAZDA, 2 FŐ MUNKAVÉDELMI TECHNIKUS, 1 FŐ TŰZVÉDELMI TECHNIKUS, IFS, GYAKORLOTT SZAKTANÁCSADÓK, OKTATÓK, KÖZEL 20 ÉV GYAKORLATI TAPASZTALATTAL
ELKÉSZÍTETT ÉS A HATÓSÁG ÁLTAL ELFOGADOTT DOKUMENTÁCIÓ TÖBB MINT 2200 ÜGYFÉLNEK 2025-BEN IS
(AKÁR) 24 ÓRÁN BELÜL SÜRGŐS IGÉNY ESETÉN, MAGYARORSZÁG BÁRMELYIK TELEPÜLÉSÉRE, GARANCIA VÁLLALÁSÁVAL, CÉGÜNKTŐL MEGKAPJA AZ ÖSSZES SZÜKSÉGES DOKUMENTÁCIÓT

2012 óta


Csapatunk

GOSZTONYI ZSUZSANNA
élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

FRÖHLICH LÁSZLÓ
ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető

TOKAJI ANDRÁS
szaktanácsadó, vezető oktató

NAGY GÁBOR
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

NAGY ÉVA
élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó

GAJDI KRISZTINA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

PALOTÁS ZOLTÁNNÉ, VIRÁG
munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

SZABÓ TÍMEA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

SÓS MÁTÉ
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

PAPP HAJNALKA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban
HACCP
Digitális HACCP
Üzletnyitás, tanácsadás
Munka és tűzvédelem
Legionella
Gyártmánylap / Anyaghányad

KOVÁCS Edit
áruforgalmi igazgató
COOP Szeged Zrt.
Lépjen velünk kapcsolatba

Hívjon, írjon bizalommal!
