Budapesten szeretne üzletet nyitni?
Segítünk Önnek eligazodni az engedélyezésben!
Üzletnyitáshoz teljeskörű szakértői segítséget nyújtunk, kérjen ajánlatot! Tájékozódjon a dokumentációs és egyéb kötelezettségeiről! Az első kérdéseire ingyenesen válaszolunk. Tegye fel őket bátran!
Telefonon azonnali segítséget kap tőlünk, HÍVJON: +36-30-348-8407
Mire van szüksége a megfeleltetéshez?
Budapesti vendéglátó egység példája alapján mutatjuk be a folyamatot!
Technológiai kialakítás a vendéglátóhely esetén
- Kétfázisú fehér mosogató, kézmosó (vendég edényekhez) vagy eldobható edények használata
- Zöldség előkészítő (kétfázisú mosogató, kézmosó) külön helyiségben leválasztva vagy konyhakész zöldség használata
- Húselőkészítő (külön, (csak a húsokhoz használható)kétmedencés mosogató, kézmosó) vagy konyhakész hús használata
- Konyha vagy látványkonyha: (főző, sütő berendezések, munkaasztalok, feltéthűtők, előkészített alapanyag hűtő, stb. és kétmedencés mosogató, kézmosó )
- Raktározás: rekeszes, hűtős, polcos tárolás (bontott italok, tejtermékek, alapanyagok szakosított tárolása)
Vendégtér lehetőségek
- Belépős (Nem szükséges vendég WC)
- Vendég teres (Javasolt a vendég WC is)
- Állófogyasztás esetén: nem kötelező
Személyzeti helyiségek
- Öltözőszekrény minden esetben
- Személyzeti WC előtérrel, (nem lehet közös használatú a vendégekkel, még az előtér sem!) kézmosóval, tusoló már nem kötelező
- Takarítási vízvételi hely
Dokumentációs és engedély követelmények
Regisztrációs kérelem az illetékes önkormányzathoz, amely tartalmazza
- Termékkör megjelölését
- Nyitva tartás megjelölését
- Nyitás időpontját
Bejelentkezés a Járási kormányhivatalhoz (élelmiszerlánc biztonság)
A kérelem befogadása után 30 napon belüli hatósági visszaellenőrzés is várható, amihez már szüksége lesz az általunk elkészített szakmai dokumentumokra!
Milyen dokumentációs feladatok várnak Önre a nyitás előtt?
Ezeknek jó része szaktevékenységet igényel.
- Az egységre szabott HACCP rendszer kialakítása
- Kémiai kockázatbecslés dokumentáció
- A tisztítószerek bejelentése az NNGYK (Nemzet Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ)-hoz
- Munkavédelmi kockázatbecslés 1 fő munkavállalótól
- Tűzvédelmi szabályzat és kiürítés számítás ( bizonyos méret, tevékenység és befogadó képességtől)
- Anyaghányad nyilvántartás készítése előállított termékenként
- Alkalmazott esetén ezen felül:
- Munka- és tűzvédelmi oktatások
- Higiéniai és HACCP oktatások
- Egyéni védőeszköz szabályzat
- Orvosi vizsgálatok rendje szabályzat
Hívjon kérdéseivel, hogy segítsünk elindulni a folyamatban! Telefonon azonnali segítséget kap tőlünk, egy próbát megér az ingyenes szakmai segítség,
HÍVJON: +36-30-348-8407
Miért mi vagyunk a jó választás Önnek?
- 10 gyakorlott és szakképzett élelmiszer biztonsági mérnök (2 munkatársunk közvetlenül Budapest mellett él!) közül választhat
- Szakmai vezetőnk 15 éves élelmiszer biztonsági és üzletnyitási tanácsadói gyakorlattal rendelkezik
- A hatósági kapcsolataink jók
- Áraink nagyon kedvezőek
- Gyorsan, pontosan és garanciával dolgozunk!
20+ év iparági tapasztalat
Országos lefedettség
Hatóságilag elfogadott dokumentáció
Komplex mérnöki háttér

Kapcsolat
Kérjen ingyenes konzultációt még ma!
Az összes kötelező laborvizsgálatunkért, mint a víz, legionella, felület higiéniai vizsgálat stb. is ők a felelősek, illetve a saját fejlesztésű HACCP digitális önellenőrzési rendszerüket is használjuk, ami nagyban segíti a munkánk átláthatóságát.
Kiemelném a rugalmasságukat, a gyors reakcióidőt, és azt, hogy mindig emberi hangon kommunikáltak, nem szakkifejezésekkel dobálózva. Mindenkinek ajánlom őket, aki szereti, ha a dolgok rendben vannak a háttérben is.”

SZÁNTAI Rita
Category Manager
Accor HotelServices Magyarország Kft.


















Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével
Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 vagy a +36 30 826 63 04 telefonszámok bármelyikén.


7 FŐ ÉLELMISZERMÉRNÖK - HACCP RENDSZERGAZDA, 2 FŐ MUNKAVÉDELMI TECHNIKUS, 1 FŐ TŰZVÉDELMI TECHNIKUS, IFS, GYAKORLOTT SZAKTANÁCSADÓK, OKTATÓK, KÖZEL 20 ÉV GYAKORLATI TAPASZTALATTAL
ELKÉSZÍTETT ÉS A HATÓSÁG ÁLTAL ELFOGADOTT DOKUMENTÁCIÓ TÖBB MINT 2200 ÜGYFÉLNEK 2025-BEN IS
(AKÁR) 24 ÓRÁN BELÜL SÜRGŐS IGÉNY ESETÉN, MAGYARORSZÁG BÁRMELYIK TELEPÜLÉSÉRE, GARANCIA VÁLLALÁSÁVAL, CÉGÜNKTŐL MEGKAPJA AZ ÖSSZES SZÜKSÉGES DOKUMENTÁCIÓT

2012 óta


Csapatunk

GOSZTONYI ZSUZSANNA
élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

FRÖHLICH LÁSZLÓ
ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető

TOKAJI ANDRÁS
szaktanácsadó, vezető oktató

NAGY GÁBOR
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

NAGY ÉVA
élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó

GAJDI KRISZTINA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

PALOTÁS ZOLTÁNNÉ, VIRÁG
munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

SZABÓ TÍMEA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

SÓS MÁTÉ
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

PAPP HAJNALKA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban
HACCP
Digitális HACCP
Üzletnyitás, tanácsadás
Munka és tűzvédelem
Legionella
Gyártmánylap / Anyaghányad

KOVÁCS Edit
áruforgalmi igazgató
COOP Szeged Zrt.
Lépjen velünk kapcsolatba

Hívjon, írjon bizalommal!
