Garanciával készítünk HACCP-t Magyarország bármely településén
- A HACCP, a vállalkozások élelmiszerbiztonsági kézikönyve, melyben a vállalkozóval közösen leszabályozzuk az élelmiszerrel kapcsolatos folyamatokat.
- Jogszabály kötelezi az élelemiszeres vállalkozások HACCP rendszerének meglétét
- Az egység nyitására folyamatban kell lennie a HACCP dokumentáció (Alkalmazott esetén Munkavédelmi, Tűzvédelmi, Kémiai biztonsági, stb.) elkészítésének is
- 8 fős élelmiszermérnök csapatunk, Munka és Tűzvédelmi szakembereink tudása, tapasztalata segíti Önöket kiigazodni a HACCP és egyéb kötelező feladatok útvesztőjében.
HÍVJON bizalommal! +36-30-348-8407
A HACCP elkészítésének menete:
- Előzetes telefonos egyeztetés ( A vállalkozó elképzeléseinek felmérése, ajánlatadás)
- Helyszíni bejáráskor egyeztetjük a forgalmazni, készíteni kívánt termékkört az egység adottságaival.
- Feltárjuk tevékenységre vonatkozó jogszabályi előírásokat és javaslatokat teszünk a költséghatékony megfelelésre.
- Ha nem szükséges komolyabb átalakítás az épületen, akkor felmérjük az engedélyezéshez, működéshez szükséges dokumentációk (HACCP, Munkavédelem, Tűzvédelem) alapjait
- Komolyabb épület átalakítás esetén megrajzoljuk az általunk javasolt anyagmozgatási és technológiai elrendezési rajzot, amit Ön megmutat és véleményeztet a szakhatósággal.
- A Hatósági jóváhagyás után Ön megvalósítja az átalakítást, és ezt követően ismételt bejárással végezzük el az engedélyhez szükséges (HACCP, és egyéb dokumentációt stb.) elkészítését.
- A HACCP kézikönyv és további dokumentációk átadását követően is bármikor kérhet tőlünk segítséget telefonon vagy e-mailben.
- Dokumentációinkra garanciát vállalunk sok éves szakmai tapasztalatunk, jó hatósági kommunikációnk és felelősség biztosításunk alapján!
- Az általunk elkészített HACCP tanúsítvány 1 évig érvényes. Az egy évet követően újra egyeztetünk a partnereinkkel, és amennyiben szakmailag úgy látjuk, akkor újabb élelmiszerbiztonsági bejárást végzünk, ami HACCP felülvizsgálattal történik. Ezt az időpontot mi figyeljük, de Ön is jelezheti.
20+ év iparági tapasztalat
Országos lefedettség
Hatóságilag elfogadott dokumentáció
Komplex mérnöki háttér
Kapcsolat
Kérjen ingyenes konzultációt még ma!
Az összes kötelező laborvizsgálatunkért, mint a víz, legionella, felület higiéniai vizsgálat stb. is ők a felelősek, illetve a saját fejlesztésű HACCP digitális önellenőrzési rendszerüket is használjuk, ami nagyban segíti a munkánk átláthatóságát.
Kiemelném a rugalmasságukat, a gyors reakcióidőt, és azt, hogy mindig emberi hangon kommunikáltak, nem szakkifejezésekkel dobálózva. Mindenkinek ajánlom őket, aki szereti, ha a dolgok rendben vannak a háttérben is.”
SZÁNTAI Rita
Category Manager
Accor HotelServices Magyarország Kft.![]()
Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével
Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 vagy a +36 30 826 63 04 telefonszámok bármelyikén.
7 FŐ ÉLELMISZERMÉRNÖK - HACCP RENDSZERGAZDA, 2 FŐ MUNKAVÉDELMI TECHNIKUS, 1 FŐ TŰZVÉDELMI TECHNIKUS, IFS, GYAKORLOTT SZAKTANÁCSADÓK, OKTATÓK, KÖZEL 20 ÉV GYAKORLATI TAPASZTALATTAL
ELKÉSZÍTETT ÉS A HATÓSÁG ÁLTAL ELFOGADOTT DOKUMENTÁCIÓ TÖBB MINT 2200 ÜGYFÉLNEK 2025-BEN IS
(AKÁR) 72 ÓRÁN BELÜL SÜRGŐS IGÉNY ESETÉN, MAGYARORSZÁG BÁRMELYIK TELEPÜLÉSÉRE, GARANCIA VÁLLALÁSÁVAL, CÉGÜNKTŐL MEGKAPJA AZ ÖSSZES SZÜKSÉGES DOKUMENTÁCIÓT
2012 óta
Ne hagyja, hogy az élelmiszerbiztonsági megfelelőség terhe akadályozza vállalkozása sikerét! Ahelyett, hogy heteket töltene a bonyolult jogszabályok értelmezésével, válassza a szakértő megoldást, és felejtse el a bírságok miatti aggodalmat. Szolgáltatásainkkal garantáltan naprakész, precíz és a hatóságok által elfogadott rendszert kap, amely valódi biztonságot és nyugalmat teremt konyhájában, üzletében, üzemében stb. Kattintson most, és kérjen árajánlatot, hogy a HACCP és az egyéb kötelező élelmiszerbiztonsági dokumentációi ne kötelező rossz, hanem üzleti előny legyen!
Csapatunk
GOSZTONYI ZSUZSANNA
élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető
FRÖHLICH LÁSZLÓ
ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető
TOKAJI ANDRÁS
szaktanácsadó, vezető oktató
NAGY GÁBOR
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor
NAGY ÉVA
élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó
GAJDI KRISZTINA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
PALOTÁS ZOLTÁNNÉ, VIRÁG
munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs
SZABÓ TÍMEA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
SÓS MÁTÉ
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
PAPP HAJNALKA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban
HACCP
Digitális HACCP
Üzletnyitás, tanácsadás
Munka és tűzvédelem
Legionella
Gyártmánylap / Anyaghányad
KOVÁCS Edit
áruforgalmi igazgató
COOP Szeged Zrt.![]()
Lépjen velünk kapcsolatba
Hívjon, írjon bizalommal!



