Állati eredetű kisüzem

A tevékenység fő jellemzője:

Olyan üzemet tartoznak ide, ahol az élelmiszeripari termék jellemzően állati eredetű alapanyagból kerül előállításra. Az értékestés viszonteladók és tovább felhasználók részére történik.

Működési követelmények:

  • Szakirányú végzettség
  • Megfelelő engedélyek megléte (pl. a tevékenység megfelelő kategóriába történő besorolása)
  • Tevékenység bejelentése
  • FELÍR azonosító

      Technológiai kialakítás feltételei:

      • Fedett áruátvevő
      • Alapanyagraktár
      • Előkészítő (2 fázisú mosogató kézmosóval)
      • Technológiai feldolgozó
      • Csomagoló, címkéző
      • Készáruraktár
      • Csomagolóanyag raktár
      • Visszatérő göngyöleg kezelésének megoldása (pl. láda, rekesz)
      • Szociális helyiségek (fekete-fehér rendszerű öltöző, tusoló, WC előtérrel)
      • Megfelelő hőmérsékletű szállítójármű a késztermék kiszállításához
      • stb.

      Milyen dokumentációs feladatok várnak Önre az Üzem indítása előtt?

      • Az üzem tevékenységére szabott HACCP rendszer elkészítése
      • Anyagmozgatási és technológiai rajz elkészítése
      • Kémiai kockázatbecslés dokumentáció
      • A tisztítószerek bejelentése az NNGYK (Nemzet Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ)- hoz
      • Munkavédelmi kockázatbecslés 1 fő munkavállalótól
      • Gyártmánylapok elkészítése termékenként

       

      20+ év iparági tapasztalat

      Valódi gyakorlati háttérrel segítjük az élelmiszer-előállítás, vendéglátás, kereskedelem és szállítás szereplőit – a pékségtől a húsüzemig.

      Országos lefedettség

      Budapesttől a legkisebb falvakig: mindenhová kiszállunk, gyors határidővel, extra kiszállási díj nélkül.

      Hatóságilag elfogadott dokumentáció

      Saját fejlesztésű anyagainkat a NÉBIH és a helyi hatóságok rendszeresen ellenőrizték – és elismerték.

      Komplex mérnöki háttér

      Élelmiszeripari mérnökcsapatunk naprakész szaktudással és széles körű gyakorlattal dolgozik Önért.

      Kapcsolat

      Kérjen ingyenes konzultációt még ma!

      „A vendéglátásban és szállodaiparban minden nap új helyzeteket hoz, de egy dolog állandó: a szabályoknak való megfelelés és a biztonságos működés iránti igény. Az elmúlt több, mint 10 éves kapcsolatunk során a haccpszakerto.hu-val nem csak egy szolgáltatót, hanem egy olyan megbízható szakmai háttértámogatást kaptunk, akikre nyugodt szívvel rábízhattuk az élelmiszerbiztonsági és higiéniai kérdéseket is.

      Az összes kötelező laborvizsgálatunkért, mint a víz, legionella, felület higiéniai vizsgálat stb. is ők a felelősek, illetve a saját fejlesztésű HACCP digitális önellenőrzési rendszerüket is használjuk, ami nagyban segíti a munkánk átláthatóságát.

      Kiemelném a rugalmasságukat, a gyors reakcióidőt, és azt, hogy mindig emberi hangon kommunikáltak, nem szakkifejezésekkel dobálózva. Mindenkinek ajánlom őket, aki szereti, ha a dolgok rendben vannak a háttérben is.”

      SZÁNTAI Rita
      Category Manager
      Accor HotelServices Magyarország Kft.

      Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

      Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 vagy a +36 30 826 63 04 telefonszámok bármelyikén.

      7 FŐ ÉLELMISZERMÉRNÖK - HACCP RENDSZERGAZDA, 2 FŐ MUNKAVÉDELMI TECHNIKUS, 1 FŐ TŰZVÉDELMI TECHNIKUS, IFS, GYAKORLOTT SZAKTANÁCSADÓK, OKTATÓK, KÖZEL 20 ÉV GYAKORLATI TAPASZTALATTAL

      ELKÉSZÍTETT ÉS A HATÓSÁG ÁLTAL ELFOGADOTT DOKUMENTÁCIÓ TÖBB MINT 2200 ÜGYFÉLNEK 2025-BEN IS

      (AKÁR) 72 ÓRÁN BELÜL SÜRGŐS IGÉNY ESETÉN, MAGYARORSZÁG BÁRMELYIK TELEPÜLÉSÉRE, GARANCIA VÁLLALÁSÁVAL, CÉGÜNKTŐL MEGKAPJA AZ ÖSSZES SZÜKSÉGES DOKUMENTÁCIÓT

      2012 óta

      Ne hagyja, hogy az élelmiszerbiztonsági megfelelőség terhe akadályozza vállalkozása sikerét! Ahelyett, hogy heteket töltene a bonyolult jogszabályok értelmezésével, válassza a szakértő megoldást, és felejtse el a bírságok miatti aggodalmat. Szolgáltatásainkkal garantáltan naprakész, precíz és a hatóságok által elfogadott rendszert kap, amely valódi biztonságot és nyugalmat teremt konyhájában, üzletében, üzemében stb. Kattintson most, és kérjen árajánlatot, hogy a HACCP és az egyéb kötelező élelmiszerbiztonsági dokumentációi ne kötelező rossz, hanem üzleti előny legyen!

      Csapatunk

      GOSZTONYI ZSUZSANNA

      élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

      FRÖHLICH LÁSZLÓ

      ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető

      TOKAJI ANDRÁS

      szaktanácsadó, vezető oktató

      NAGY GÁBOR

      élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

      NAGY ÉVA

      élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó

      GAJDI KRISZTINA

      élelmiszermérnök, szaktanácsadó

      PALOTÁS ZOLTÁNNÉ, VIRÁG

      munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

      SZABÓ TÍMEA

      élelmiszermérnök, szaktanácsadó

      SÓS MÁTÉ

      élelmiszermérnök, szaktanácsadó

      PAPP HAJNALKA

      élelmiszermérnök, szaktanácsadó

      Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban

      HACCP

      Teljes körű HACCP dokumentáció készítése és frissítése minden élelmiszerrel foglalkozó vállalkozás számára – gyors, hatóságilag elismert megoldásokkal.

      Digitális HACCP

      Papírmentes, korszerű HACCP rendszer táblagépen vagy mobilon – egyszerűbb nyomon követés, automatikus naplók, kevesebb adminisztráció.

      Üzletnyitás, tanácsadás

      Szakértői támogatás a vállalkozásindítás minden lépésében: engedélyek, előírások, működési feltételek – a biztos indulásért.

      Munka és tűzvédelem

      Kötelező dokumentációk, oktatások, szabályzatok és helyszíni bejárás – hogy vállalkozása megfeleljen a legszigorúbb előírásoknak is.

      Legionella

      Kockázatelemzés, dokumentáció és megelőző intézkedési terv vízhálózatokra – kötelező minden vízpermettel dolgozó rendszer esetén.

      Gyártmánylap / Anyaghányad

      Pontosan kalkulált összetevők, allergénjelölések és nyomonkövethetőség – a gyártás és a hatósági megfelelés biztonságáért.
      „A regionális élelmiszer-kereskedelemben különösen fontos, hogy minden egységünk megfeleljen az aktuális jogszabályi előírásoknak – legyen szó - HACCP dokumentációról vagy oktatási kötelezettségekről. A haccpszakerto.hu élelmiszer mernökeivel a 2012-es indulásuk óta több területen is együttműködtünk többek között üzletnyitási vagy átalakítási tanácsadás kérdésében és minden esetben hatékony, pontos és jogszabálykövető megoldásokat kaptunk. A HACCP digitális önellenőrzési rendszerüket pedig majdnem a teljes országos Coop hálózat, azaz több, mint 1500 üzlet használja. Rendszerszinten gondolkodnak, jól reagálnak a kereskedelmi láncok működési sajátosságaira is. Aki biztos alapokra szeretné helyezni vállalkozása működését, bátran forduljon hozzájuk.”

      KOVÁCS Edit
      áruforgalmi igazgató
      COOP Szeged Zrt.

      Lépjen velünk kapcsolatba