Munka- és tűzvédelem
Minden vállalkozásnak, így Önnek is kiemelten törekednie kell a jogszabályoknak való megfelelésre a munkavédelem területén is. Ezen a területen kizárólag megfelelő szakirányú tevékenységgel rendelkezők készíthetnek dokumentációt.
Milyen munkavédelmi dokumentációk szükségesek egy vállalkozásnál?
- Munkahelyi kockázatbecslés (1 alkalmazottól)
- Kémiai kockázatbecslés (veszélyes vegyszerek használata esetén)
- Egyéni Védőeszköz Szabályzat (1 alkalmazottól)
- Orvosi Vizsgálatok Rendje (1 alkalmazottól)
- Egységes és Átfogó Megelőzési Stratégia (1 alkalmazottól)
- Legionella kockázatelemzés (meleg víz tárolás, felhasználás esetén…)
- Biológiai kockázatbecslés
- Munkavédelmi oktatás (1 alkalmazottól)
Milyen Tűzvédelmi dokumentációk szükségesek egy vállalkozásnál?
- Tűzvédelmi Szabályzat (50 fő alkalmazotti létszámtól, és/vagy 50 fő befogadóképességtől)
- Kiürítés számítás (50 fő befogadóképességtől)
- Menekülési terv (szállás szolgáltatás esetén)
- Tűzvédelmi oktatás (1 alkalmazottól)
Hogyan tudunk segíteni Önnek?
- Megmondjuk Önnek, hogy milyen hiányosságok vannak az egységében, mit hogyan, milyen határidőre kell megoldani.
- Szakmai tanácsadásunk révén tudja, hogy mit kell csinálnia így mérsékelheti a hatósági büntetés esélyét.
- Munkánkra garanciát vállalunk, hatósági reklamáció esetén az adott időszakban ingyenesen elvégezzük a kért módosítást.
- Tanácsadásunk elsősorban az élelmiszeres szakmára, a kereskedelemre és az irodákra specifikus
Tűzvédelmi szabályzat
Minden üzlet kinyitásához szükséges tűzvédelmi szabályzat, de abban az esetben, ha az ön üzletére teljesül valamelyik a felsoroltak közül, akkor egyedi tűzvédelmi szabályzatra van szükség:
- 50 főnél több alkalmazottat foglalkoztat
- 50 főnél nagyobb befogadóképességű helyiséggel rendelkezik
- 10 fő befogadóképességet meghaladó kereskedelmi szálláshelynek
Menekülési Útvonalterv
Menekülési útvonalterv elkészítése, és az épületben való elhelyezése kötelező minden olyan vállalkozásnak, aminek épületére igaz, hogy:
- Befogadóképessége meghaladja az 50 főt
- Rendeltetéséből adódóan idegen személyek tartózkodnak az épületben (például szálláshely, iskola, áruház, étterem)
- Az épület tűzvédelmi kockázati osztálya indokolja
Kiürítési Számítás
A kiürítési számítás szakember által elvégzett művelet, a magyar jogszabályok szerint elvégzett becslés, hogy az épület vészhelyzet esetén megadott idő alatt kiüríthető-e. Minden épületbe kötelező, amelyre igaz a következők bármelyike:
- Az egyszerre bent tartózkodók száma meghaladja az 50 főt
- Rendeltetéséből adódóan idegen személyek tartózkodnak az épületben (például szálláshely, iskola, áruház, étterem)
- Ha az épület közösségi funkciójó vagy ipari jellegű
- Ha az épület magas illetve középmagas (13,65 m feletti építményszint) esetén
Amennyiben most nyitja vállalkozását, kérjen árajánlatot a komplex nyitási csomagunkra, amelyben minden a nyitáshoz szükséges dokumentum elkészítését elvállaljuk, rövid határidővel, garanciával.
20+ év iparági tapasztalat
Országos lefedettség
Hatóságilag elfogadott dokumentáció
Komplex mérnöki háttér
Kapcsolat
Kérjen ingyenes konzultációt még ma!
Az összes kötelező laborvizsgálatunkért, mint a víz, legionella, felület higiéniai vizsgálat stb. is ők a felelősek, illetve a saját fejlesztésű HACCP digitális önellenőrzési rendszerüket is használjuk, ami nagyban segíti a munkánk átláthatóságát.
Kiemelném a rugalmasságukat, a gyors reakcióidőt, és azt, hogy mindig emberi hangon kommunikáltak, nem szakkifejezésekkel dobálózva. Mindenkinek ajánlom őket, aki szereti, ha a dolgok rendben vannak a háttérben is.”
SZÁNTAI Rita
Category Manager
Accor HotelServices Magyarország Kft.![]()
Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével
Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 vagy a +36 30 826 63 04 telefonszámok bármelyikén.
7 FŐ ÉLELMISZERMÉRNÖK - HACCP RENDSZERGAZDA, 2 FŐ MUNKAVÉDELMI TECHNIKUS, 1 FŐ TŰZVÉDELMI TECHNIKUS, IFS, GYAKORLOTT SZAKTANÁCSADÓK, OKTATÓK, KÖZEL 20 ÉV GYAKORLATI TAPASZTALATTAL
ELKÉSZÍTETT ÉS A HATÓSÁG ÁLTAL ELFOGADOTT DOKUMENTÁCIÓ TÖBB MINT 2200 ÜGYFÉLNEK 2025-BEN IS
(AKÁR) 72 ÓRÁN BELÜL SÜRGŐS IGÉNY ESETÉN, MAGYARORSZÁG BÁRMELYIK TELEPÜLÉSÉRE, GARANCIA VÁLLALÁSÁVAL, CÉGÜNKTŐL MEGKAPJA AZ ÖSSZES SZÜKSÉGES DOKUMENTÁCIÓT
2012 óta
Ne hagyja, hogy az élelmiszerbiztonsági megfelelőség terhe akadályozza vállalkozása sikerét! Ahelyett, hogy heteket töltene a bonyolult jogszabályok értelmezésével, válassza a szakértő megoldást, és felejtse el a bírságok miatti aggodalmat. Szolgáltatásainkkal garantáltan naprakész, precíz és a hatóságok által elfogadott rendszert kap, amely valódi biztonságot és nyugalmat teremt konyhájában, üzletében, üzemében stb. Kattintson most, és kérjen árajánlatot, hogy a HACCP és az egyéb kötelező élelmiszerbiztonsági dokumentációi ne kötelező rossz, hanem üzleti előny legyen!
Csapatunk
GOSZTONYI ZSUZSANNA
élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető
FRÖHLICH LÁSZLÓ
ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető
TOKAJI ANDRÁS
szaktanácsadó, vezető oktató
NAGY GÁBOR
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor
NAGY ÉVA
élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó
GAJDI KRISZTINA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
PALOTÁS ZOLTÁNNÉ, VIRÁG
munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs
SZABÓ TÍMEA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
SÓS MÁTÉ
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
PAPP HAJNALKA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban
HACCP
Digitális HACCP
Üzletnyitás, tanácsadás
Munka és tűzvédelem
Legionella
Gyártmánylap / Anyaghányad
KOVÁCS Edit
áruforgalmi igazgató
COOP Szeged Zrt.![]()
Lépjen velünk kapcsolatba
Hívjon, írjon bizalommal!



