Kémiai kockázatbecslésre van szüksége?

Hatósági ellenőrzést kapott a kémiai biztonságra? Gyorsan, rugalmasan, országosan, garanciával, kedvező áron készítünk Önnek dokumentációt!

Kérje AZONNALI segítségünket! HÍVJON: +36-30-348-8407

Kémiai kockázatbecslés készítésére kötelezik a vállalkozását amennyiben Ön üzletet nyit/nyitott és takarít, mosogat, kezet mos, fertőtlenít…vagy vegyi árut forgalmaz…

Mikor lehet szüksége a segítségünkre?

  • vegyi árut forgalmaz (ennek az engedélynek a kiadásához már kérik Öntől…)
  • új telephelyet létesít, ahol felhasznál vagy forgalmaz kémiai biztonsági kockázat alá eső vegyi árut.
  • Tevékenysége során (pl. gyártás) felhasznál kémiai biztonsági kockázat alá eső vegyi árut.
  • A kémiai kockázatbecslése érvényességének ideje 3 év, abban az esetben ha forgalmaz, vagy használ rákkeltő anyagokat is, akkor a kémiai kockázatbecslés lejárati ideje 2 év !

Vállaljuk egységének kémiai kockázatbecslés elkészítését országosan. Gyorsan, rugalmasan.

2000. évi. XXV. Törvény 19 § és az 5/2020. (II. 6.) ITM rendeletben foglaltak alapján a kémiai kockázatbecslés elkészítése minden munkahelyen kötelező. Az elemzések tartalmi követelményeit rendelet szabja meg.

Felmérjük a tisztítószerei kémiai kockázatait, elkészítjük a dokumentációt szakszerűen!  

Forgalmazott, felhasznált vegyszerekre pár nap alatt bemutatható a hatóságnak az elemzésünk!

A kémiai kockázatbecslést csak munkavédelmi szakember készítheti!

HÍVJON: +36-30-348-8407

Ha az alábbi piktogramokat látja az Ön által használt szereken, akkor kötelező a kémiai biztonsági dokumentáció, amelyet az NNGYK ellenőriz a helyszínen az indulástól számított 1 hónapon belül.

Változott a veszélyes vegyi anyagok piktogramjaira vonatkozó előírás, illetve az R és S mondatok helyet a gyártók már H és P mondatokat alkalmaznak a címkéken és a Biztonsági adatlapokon is!

A REACH rendelet, az EU-s jogszabály, amely a vegyi anyagok gyártására, forgalmazására, felhasználásának szabályozására vonatkozik, míg a CLP szabályozás a veszélyes anyagok osztályozásáról és címkézéséről szól. Mindkettőek meg kell feleni!

Új piktogramok.

Ne feledkezzen meg a biztonsági adatlapokról sem, szüksége lesz rá!

Több olyan szakképzett munkatársunkból választhat, akit egy 15 éves gyakorlattal rendelkező szakmai vezető irányít, kedvező hatósági kapcsolatokkal.

Szakszerűen, gyorsan  (akár telefonon és/vagy online  is elvégezzük a felméréseket) vállaljuk az egysége kémiai kockázatelemzésének elkészítését jó árakon és rugalmasan készítjük el vállalkozásának Kémiai kockázatbecslési dokumentációját Magyarország bármely településéről.

HÍVJA fel közvetlenül bármelyik megadott telefonszámot és részletes ingyenes tájékoztatás után akár azonnal elkészítjük a kémiai kockázatbecslési dokumentációt!

A Kémiai biztonságra irányuló Hatósági ellenőrzések az utóbbi időben megnövekedtek!

20+ év iparági tapasztalat

Valódi gyakorlati háttérrel segítjük az élelmiszer-előállítás, vendéglátás, kereskedelem és szállítás szereplőit – a pékségtől a húsüzemig.

Országos lefedettség

Budapesttől a legkisebb falvakig: mindenhová kiszállunk, gyors határidővel, extra kiszállási díj nélkül.

Hatóságilag elfogadott dokumentáció

Saját fejlesztésű anyagainkat a NÉBIH és a helyi hatóságok rendszeresen ellenőrizték – és elismerték.

Komplex mérnöki háttér

Élelmiszeripari mérnökcsapatunk naprakész szaktudással és széles körű gyakorlattal dolgozik Önért.

Kapcsolat

Kérjen ingyenes konzultációt még ma!

„A vendéglátásban és szállodaiparban minden nap új helyzeteket hoz, de egy dolog állandó: a szabályoknak való megfelelés és a biztonságos működés iránti igény. Az elmúlt több, mint 10 éves kapcsolatunk során a haccpszakerto.hu-val nem csak egy szolgáltatót, hanem egy olyan megbízható szakmai háttértámogatást kaptunk, akikre nyugodt szívvel rábízhattuk az élelmiszerbiztonsági és higiéniai kérdéseket is.

Az összes kötelező laborvizsgálatunkért, mint a víz, legionella, felület higiéniai vizsgálat stb. is ők a felelősek, illetve a saját fejlesztésű HACCP digitális önellenőrzési rendszerüket is használjuk, ami nagyban segíti a munkánk átláthatóságát.

Kiemelném a rugalmasságukat, a gyors reakcióidőt, és azt, hogy mindig emberi hangon kommunikáltak, nem szakkifejezésekkel dobálózva. Mindenkinek ajánlom őket, aki szereti, ha a dolgok rendben vannak a háttérben is.”

SZÁNTAI Rita
Category Manager
Accor HotelServices Magyarország Kft.

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 826 63 04 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

7 FŐ ÉLELMISZERMÉRNÖK - HACCP RENDSZERGAZDA, 2 FŐ MUNKAVÉDELMI TECHNIKUS, 1 FŐ TŰZVÉDELMI TECHNIKUS, IFS, GYAKORLOTT SZAKTANÁCSADÓK, OKTATÓK, KÖZEL 20 ÉV GYAKORLATI TAPASZTALATTAL

ELKÉSZÍTETT ÉS A HATÓSÁG ÁLTAL ELFOGADOTT DOKUMENTÁCIÓ TÖBB MINT 2200 ÜGYFÉLNEK 2025-BEN IS

(AKÁR) 24 ÓRÁN BELÜL SÜRGŐS IGÉNY ESETÉN, MAGYARORSZÁG BÁRMELYIK TELEPÜLÉSÉRE, GARANCIA VÁLLALÁSÁVAL, CÉGÜNKTŐL MEGKAPJA AZ ÖSSZES SZÜKSÉGES DOKUMENTÁCIÓT

2012 óta

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.

Csapatunk

GOSZTONYI ZSUZSANNA

élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

FRÖHLICH LÁSZLÓ

ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető

TOKAJI ANDRÁS

szaktanácsadó, vezető oktató

NAGY GÁBOR

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

NAGY ÉVA

élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó

GAJDI KRISZTINA

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

PALOTÁS ZOLTÁNNÉ, VIRÁG

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

SZABÓ TÍMEA

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

SÓS MÁTÉ

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

PAPP HAJNALKA

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban

HACCP

Teljes körű HACCP dokumentáció készítése és frissítése minden élelmiszerrel foglalkozó vállalkozás számára – gyors, hatóságilag elismert megoldásokkal.

Digitális HACCP

Papírmentes, korszerű HACCP rendszer táblagépen vagy mobilon – egyszerűbb nyomon követés, automatikus naplók, kevesebb adminisztráció.

Üzletnyitás, tanácsadás

Szakértői támogatás a vállalkozásindítás minden lépésében: engedélyek, előírások, működési feltételek – a biztos indulásért.

Munka és tűzvédelem

Kötelező dokumentációk, oktatások, szabályzatok és helyszíni bejárás – hogy vállalkozása megfeleljen a legszigorúbb előírásoknak is.

Legionella

Kockázatelemzés, dokumentáció és megelőző intézkedési terv vízhálózatokra – kötelező minden vízpermettel dolgozó rendszer esetén.

Gyártmánylap / Anyaghányad

Pontosan kalkulált összetevők, allergénjelölések és nyomonkövethetőség – a gyártás és a hatósági megfelelés biztonságáért.
„A regionális élelmiszer-kereskedelemben különösen fontos, hogy minden egységünk megfeleljen az aktuális jogszabályi előírásoknak – legyen szó - HACCP dokumentációról vagy oktatási kötelezettségekről. A haccpszakerto.hu élelmiszer mernökeivel a 2012-es indulásuk óta több területen is együttműködtünk többek között üzletnyitási vagy átalakítási tanácsadás kérdésében és minden esetben hatékony, pontos és jogszabálykövető megoldásokat kaptunk. A HACCP digitális önellenőrzési rendszerüket pedig majdnem a teljes országos Coop hálózat, azaz több, mint 1500 üzlet használja. Rendszerszinten gondolkodnak, jól reagálnak a kereskedelmi láncok működési sajátosságaira is. Aki biztos alapokra szeretné helyezni vállalkozása működését, bátran forduljon hozzájuk.”

KOVÁCS Edit
áruforgalmi igazgató
COOP Szeged Zrt.

Lépjen velünk kapcsolatba