Kötelező laborvizsgálatok
Levesszük a válláról ezt a terhet is…
Laborvizsgálatok
Megszervezzük Önnek az egész ország területén bárhol a víz és termék mintavételeket, az ismétlődő vizsgálatokat. Jelezze igényét felénk és 2 héten belül leszervezzük a mintavételt Önnél! Amennyiben igényt tart szaktudásunkra, elkészítjük a mintavételi tervet Önnek!
1. Nyitási vízmintavétel
Üzleteknél:
• Leírás: az üzlet megfelelő vízminőségét igazolja. Nyitás előtt 30 napnál nem régebbi mintavétel szükséges. Általában 4 paraméteres mikrobiológiai víz vizsgálatot kérnek, de néha 5 vagy 7 paraméterre is szólhat a hatósági igény.
Üzemeknél:
• Leírás: Az üzem megfelelő vízminőségét igazolja. Általában 5 paraméteres mikrobiológiai víz vizsgálat az általános, de néha 5 vagy 7 paramétert is kérnek.
A hatóság előírja a mikrobiológiai vízvizsgálatok mellé a kritikus kémiai paraméterek vizsgálatát az adott terület szerint.
Fúrt kutas üzemnél évente 2 x kell vízminőség vizsgálat, általában az adott terület szerint a hatóság a mikró mellé előírja a kritikus kémiai paraméterek vizsgálatát is.
2. Termékvizsgálatok
Üzemeknél kötelező!
- Leírás: az üzem által előállított termékek megfelelő minőségét kötelező igazolni szúrópróbaszerűn, általában évente.
A termékre jellemzően a Magyar Élelmiszerkönyv határozza meg a beltartalmi és mikrobiológiai paramétereket (mint pl. sótartalom, rost tartalom, szárazanyag, zsírtartalom, stb.)
Két rendelet szabályozza a fentieket az EÜM 4/1998.(XI.11.) és a Bizottság 2073/2005EK rendelete (2005. november 15.) Ezeket igazolni csak laborvizsgálattal lehetséges. A vizsgálatok mindig a termékcsoportra jellemzőek a vizsgálati szabványok alapján. Az üzem minden termékcsoportjából évente 1x kell mintát venni és bevizsgálni. Kérjen ajánlatot az igényei ismeretében!
Kötelező a Listeria monocytogenes baktériumra vonatkozó laboratóriumi vizsgálat is bizonyos esetekben!
Étkeztetőknél
Felmerülhet igény beltartalmi vizsgálatra a hatóság részéről is, de több partnerünknél a saját kötelező önellenőrzési rendszer különálló elemként jelenik meg.
Gyártóknál:
A termék címkén való pontos tápértékadatok meghatározása érdekében végzett laborvizsgálatok pl mustvizsgálat.
3. Legionella vizsgálatok
Lásd: részletesen a legionella oldalon
4. Fürdővíz vizsgálatok
• Leírás: jellemzően kereskedelmi szálláshelyek üzemeltetőinél merül fel, ahol van fürdőmedence, jakuzzi. Fürdőüzemeltetőknél. Ezen medencék vizét havi rendszerességgel vizsgáltatni kell bakterológiai és kémiai paraméterekre.
5. Felülethigiéniai vizsgálatok
Üzemeknél: gyakori, hogy a nagy kereskedelmi láncok kérik ahhoz, hogy beszállítóvá válhasson az üzem
Vendéglátó egységek: a saját maguk magasabb minőségi igazolásához veszik igénybe
Közétkeztetők: a saját maguk magasabb minőségi igazolásához veszik igénybe, illetve felmerülő ételhigiéniai probléma esetén ezzel igazolják a hiba kijavítását
Egyéb felmerülő speciális vizsgálati igény esetén is keressenek bizalommal!
20+ év iparági tapasztalat
Országos lefedettség
Hatóságilag elfogadott dokumentáció
Komplex mérnöki háttér

Kapcsolat
Kérjen ingyenes konzultációt még ma!
Az összes kötelező laborvizsgálatunkért, mint a víz, legionella, felület higiéniai vizsgálat stb. is ők a felelősek, illetve a saját fejlesztésű HACCP digitális önellenőrzési rendszerüket is használjuk, ami nagyban segíti a munkánk átláthatóságát.
Kiemelném a rugalmasságukat, a gyors reakcióidőt, és azt, hogy mindig emberi hangon kommunikáltak, nem szakkifejezésekkel dobálózva. Mindenkinek ajánlom őket, aki szereti, ha a dolgok rendben vannak a háttérben is.”

SZÁNTAI Rita
Category Manager
Accor HotelServices Magyarország Kft.


















Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével
Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 vagy a +36 30 826 63 04 telefonszámok bármelyikén.


7 FŐ ÉLELMISZERMÉRNÖK - HACCP RENDSZERGAZDA, 2 FŐ MUNKAVÉDELMI TECHNIKUS, 1 FŐ TŰZVÉDELMI TECHNIKUS, IFS, GYAKORLOTT SZAKTANÁCSADÓK, OKTATÓK, KÖZEL 20 ÉV GYAKORLATI TAPASZTALATTAL
ELKÉSZÍTETT ÉS A HATÓSÁG ÁLTAL ELFOGADOTT DOKUMENTÁCIÓ TÖBB MINT 2200 ÜGYFÉLNEK 2025-BEN IS
(AKÁR) 24 ÓRÁN BELÜL SÜRGŐS IGÉNY ESETÉN, MAGYARORSZÁG BÁRMELYIK TELEPÜLÉSÉRE, GARANCIA VÁLLALÁSÁVAL, CÉGÜNKTŐL MEGKAPJA AZ ÖSSZES SZÜKSÉGES DOKUMENTÁCIÓT

2012 óta


Csapatunk

GOSZTONYI ZSUZSANNA
élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

FRÖHLICH LÁSZLÓ
ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető

TOKAJI ANDRÁS
szaktanácsadó, vezető oktató

NAGY GÁBOR
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

NAGY ÉVA
élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó

GAJDI KRISZTINA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

PALOTÁS ZOLTÁNNÉ, VIRÁG
munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

SZABÓ TÍMEA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

SÓS MÁTÉ
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

PAPP HAJNALKA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban
HACCP
Digitális HACCP
Üzletnyitás, tanácsadás
Munka és tűzvédelem
Legionella
Gyártmánylap / Anyaghányad

KOVÁCS Edit
áruforgalmi igazgató
COOP Szeged Zrt.
Lépjen velünk kapcsolatba

Hívjon, írjon bizalommal!
