Higiéniai feliratok
Minden Élelmiszeres vállalkozásnak ki kell helyeznie a HIGIÉNIAI feliratokat! Mosható, öntapadós címke, (nagyon tartós), méretre vágva.
Rendelhet darabonként is, de csomagban jobban megéri!
Söröző, borozó, kávézó, cukrászda csomag
- 2 fázisú mosogatóhoz 1 db
- 3 fázisú mosogató (szükség esetén)
- kézmosási utasítás 2 db
- tisztítószer tároló 1 db
- elsősegélynyújtó hely 1 db
- segélyhívószámok 1 db
- raktár 1 db
- dohányzást tiltó tábla (A/4 es öntapadós matrica)
Büfés csomag
- 2 fázisú mosogató (1 fázis: zsíroldás fertőtlenítés, 2 fázis öblítés) 3 db
- 3 fázisú mosogató (szükség esetén)
- kézmosási utasítás 4 db
- lejárt termék felirat 1 db
- zöldség előkészítő 1 db
- hús előkészítő 1 db
- felvágottas hűtő 1 db
- húsos hűtő 1 db
- zöldséges hűtő 1 db
- készételes hűtő 1 db
- tejes hűtő 1 db
- üzemen kívül helyezve 1 db
- öltöző 1 db
- elsősegélynyújtó hely 1 db
- segélyhívószámok 1 db
- dohányzást tiltó tábla (A/4 es öntapadós matrica)
Vendéglátós csomag
- 2 fázisú mosogató (1 fázis: zsíroldás fertőtlenítés, 2 fázis öblítés) 5 db
- 3 fázisú mosogató (szükség esetén)
- kézmosási utasítás 4 db
- ételhordó utasítás 1 db
- lejárt termék felirat 1 db
- tojásfertőtlenítési utasítás 1 db
- zöldség előkészítő 1 db
- hús előkészítő 1 db
- felvágottas hűtő 1 db
- húsos hűtő 1 db
- zöldséges hűtő 1 db
- készételes hűtő 1 db
- tejes hűtő 1 db
- üzemen kívül helyezve 1 db
- iroda 1 db
- öltöző 1 db
- elsősegélynyújtó hely 1 db
- segélyhívószámok 1 db
- dohányzást tiltó tábla (A/4 es öntapadós matrica)
Kereskedő csomag
- 2 fázisú mosogató (1 fázis: zsíroldás fertőtlenítés, 2 fázis öblítés) 2 db
- 3 fázisú mosogató (szükség esetén)
- kézmosási utasítás 3 db
- öltöző 1 db
- raktár 1 db
- előkészítő 1 db
- tisztítószer tároló 1 db
- kosármosó 1 db
- elsősegély hely 1 db
- falikút 1 db
- növényi termékek 1 db
- bébiétel 1 db
- diabetikus termékek 1 db
- állateledel 1 db
- lejárt termékek 1 db
- üzemen kívül helyezve 1 db
- elsősegélynyújtó hely 1 db
- segélyhívószámok 1 db
- dohányzást tiltó tábla (A/4 es öntapadós matrica)
20+ év iparági tapasztalat
Országos lefedettség
Hatóságilag elfogadott dokumentáció
Komplex mérnöki háttér
Kapcsolat
Kérjen ingyenes konzultációt még ma!
Az összes kötelező laborvizsgálatunkért, mint a víz, legionella, felület higiéniai vizsgálat stb. is ők a felelősek, illetve a saját fejlesztésű HACCP digitális önellenőrzési rendszerüket is használjuk, ami nagyban segíti a munkánk átláthatóságát.
Kiemelném a rugalmasságukat, a gyors reakcióidőt, és azt, hogy mindig emberi hangon kommunikáltak, nem szakkifejezésekkel dobálózva. Mindenkinek ajánlom őket, aki szereti, ha a dolgok rendben vannak a háttérben is.”
SZÁNTAI Rita
Category Manager
Accor HotelServices Magyarország Kft.![]()
Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével
Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 vagy a +36 30 826 63 04 telefonszámok bármelyikén.
7 FŐ ÉLELMISZERMÉRNÖK - HACCP RENDSZERGAZDA, 2 FŐ MUNKAVÉDELMI TECHNIKUS, 1 FŐ TŰZVÉDELMI TECHNIKUS, IFS, GYAKORLOTT SZAKTANÁCSADÓK, OKTATÓK, KÖZEL 20 ÉV GYAKORLATI TAPASZTALATTAL
ELKÉSZÍTETT ÉS A HATÓSÁG ÁLTAL ELFOGADOTT DOKUMENTÁCIÓ TÖBB MINT 2200 ÜGYFÉLNEK 2025-BEN IS
(AKÁR) 72 ÓRÁN BELÜL SÜRGŐS IGÉNY ESETÉN, MAGYARORSZÁG BÁRMELYIK TELEPÜLÉSÉRE, GARANCIA VÁLLALÁSÁVAL, CÉGÜNKTŐL MEGKAPJA AZ ÖSSZES SZÜKSÉGES DOKUMENTÁCIÓT
2012 óta
Ne hagyja, hogy az élelmiszerbiztonsági megfelelőség terhe akadályozza vállalkozása sikerét! Ahelyett, hogy heteket töltene a bonyolult jogszabályok értelmezésével, válassza a szakértő megoldást, és felejtse el a bírságok miatti aggodalmat. Szolgáltatásainkkal garantáltan naprakész, precíz és a hatóságok által elfogadott rendszert kap, amely valódi biztonságot és nyugalmat teremt konyhájában, üzletében, üzemében stb. Kattintson most, és kérjen árajánlatot, hogy a HACCP és az egyéb kötelező élelmiszerbiztonsági dokumentációi ne kötelező rossz, hanem üzleti előny legyen!
Csapatunk
GOSZTONYI ZSUZSANNA
élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető
FRÖHLICH LÁSZLÓ
ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető
TOKAJI ANDRÁS
szaktanácsadó, vezető oktató
NAGY GÁBOR
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor
NAGY ÉVA
élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó
GAJDI KRISZTINA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
PALOTÁS ZOLTÁNNÉ, VIRÁG
munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs
SZABÓ TÍMEA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
SÓS MÁTÉ
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
PAPP HAJNALKA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban
HACCP
Digitális HACCP
Üzletnyitás, tanácsadás
Munka és tűzvédelem
Legionella
Gyártmánylap / Anyaghányad
KOVÁCS Edit
áruforgalmi igazgató
COOP Szeged Zrt.![]()
Lépjen velünk kapcsolatba
Hívjon, írjon bizalommal!




