Büfékocsi nyitása
Mozgó büfékocsi nyitási ismeretek
Kialakítási követelmények mozgó büfékocsi esetén
Végzettség:
- Melegkonyhai ételek készítése esetén: szakács
- Büfé termékeknél: vendéglátós alapvégzettség
Mozgó büfékocsi egység
- A Mozgó büfékocsi megfelelő kialakítása a kínált termékkör szerint.
- Bázistelephely (amely nem lehet lakáscélú) kialakítása (pl. vízvételi hely, mosogató hely, raktár, zöldségelőkészítő stb.)
- Érintésvédelem, tűzvédelem a fentiekre
Technológiai kialakítás:
- Kétfázisú mosogató (vendég edényekhez) vagy eldobós edények, kézmosó
- Zöldség előkészítő: (kétfázisú mosogató, kézmosó) vagy konyhakész zöldség (bázistelephelyen is lehet!)
- Húselőkészítő: Két medencés mosogató, kézmosó vagy konyhakész hús (bázistelephelyen is lehet!)
- Mozgó konyha: Főző, sütő berendezések, munkaasztalok, feltét hűtők, előkészített alapanyag hűtők (esetleg tésztázó rész)
Raktározás: rekeszes, hűtős, polcos tárolás (napi mennyiség a kocsin, a többi a bázistelephelyen!)
Személyzeti helyiségek
- a mozgó járművön (öltöző szekrény, WC előtérrel, kézmosóval)
- vagy a bázis telephelyen (öltöző szekrény, WC előtérrel, kézmosóval)
- vagy szerződéssel, befogadó nyilatkozattal igazolt idegen WC vagy bázistelephely használata
- takarítási vízvételi hely: bázis telephelyen
Vízvételi hely tartályos vízhez: bázistelephelyen
Mozgó Büfékocsi engedélyek, dokumentáció
Regisztrációs kérelem az illetékes önkormányzathoz, amely tartalmazza
Mivel a mozgó büfékocsi helyszíneken való megjelenése igen széleskörű lehet, emiatt ennek engedélyeztetése is sokféle (országos, rendezvényi, fix helyre telepített stb.) emiatt kérje segítségünket.
- Mozgó Büfékocsi Termékkör megjelölés
- Nyitva tartás megjelölését
- Nyitás időpontját
Bejelentkezés a Járási kormányhivatalhoz (élelmiszerlánc biztonság)
A kérelem befogadása után 30 napon belüli hatósági visszaellenőrzés várható, amihez már szüksége lesz az általunk elkészített szakmai dokumentumokra!
Milyen dokumentációs feladatok várnak Önre a Mozgó Büfékocsi nyitás előtt?
- A Mozgó Büfékocsi termékkörére és kialakítására szabott HACCP rendszer elkészítése
- Kémiai kockázatbecslés dokumentáció
- A tisztítószerek bejelentése az NNGYK (Nemzet Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ)- hoz
- Munkavédelmi kockázatbecslés 1 fő munkavállalótól
- Anyaghányad nyilvántartás létrehozása termékenként
- Alkalmazott esetén ezen felül:
- Munka- és tűzvédelmi oktatások
- Higiéniai és HACCP oktatások
- Egyéni védőeszköz szabályzat
- Orvosi vizsgálatok rendje szabályzat
20+ év iparági tapasztalat
Országos lefedettség
Hatóságilag elfogadott dokumentáció
Komplex mérnöki háttér

Kapcsolat
Kérjen ingyenes konzultációt még ma!
Az összes kötelező laborvizsgálatunkért, mint a víz, legionella, felület higiéniai vizsgálat stb. is ők a felelősek, illetve a saját fejlesztésű HACCP digitális önellenőrzési rendszerüket is használjuk, ami nagyban segíti a munkánk átláthatóságát.
Kiemelném a rugalmasságukat, a gyors reakcióidőt, és azt, hogy mindig emberi hangon kommunikáltak, nem szakkifejezésekkel dobálózva. Mindenkinek ajánlom őket, aki szereti, ha a dolgok rendben vannak a háttérben is.”

SZÁNTAI Rita
Category Manager
Accor HotelServices Magyarország Kft.


















Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével
Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 vagy a +36 30 826 63 04 telefonszámok bármelyikén.


7 FŐ ÉLELMISZERMÉRNÖK - HACCP RENDSZERGAZDA, 2 FŐ MUNKAVÉDELMI TECHNIKUS, 1 FŐ TŰZVÉDELMI TECHNIKUS, IFS, GYAKORLOTT SZAKTANÁCSADÓK, OKTATÓK, KÖZEL 20 ÉV GYAKORLATI TAPASZTALATTAL
ELKÉSZÍTETT ÉS A HATÓSÁG ÁLTAL ELFOGADOTT DOKUMENTÁCIÓ TÖBB MINT 2200 ÜGYFÉLNEK 2025-BEN IS
(AKÁR) 24 ÓRÁN BELÜL SÜRGŐS IGÉNY ESETÉN, MAGYARORSZÁG BÁRMELYIK TELEPÜLÉSÉRE, GARANCIA VÁLLALÁSÁVAL, CÉGÜNKTŐL MEGKAPJA AZ ÖSSZES SZÜKSÉGES DOKUMENTÁCIÓT

2012 óta


Csapatunk

GOSZTONYI ZSUZSANNA
élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

FRÖHLICH LÁSZLÓ
ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető

TOKAJI ANDRÁS
szaktanácsadó, vezető oktató

NAGY GÁBOR
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

NAGY ÉVA
élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó

GAJDI KRISZTINA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

PALOTÁS ZOLTÁNNÉ, VIRÁG
munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

SZABÓ TÍMEA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

SÓS MÁTÉ
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

PAPP HAJNALKA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban
HACCP
Digitális HACCP
Üzletnyitás, tanácsadás
Munka és tűzvédelem
Legionella
Gyártmánylap / Anyaghányad

KOVÁCS Edit
áruforgalmi igazgató
COOP Szeged Zrt.
Lépjen velünk kapcsolatba

Hívjon, írjon bizalommal!
