A boltnyitás feltételei
A boltnyitás általában szükséges feltételei, a dokumentációs és
üzletkialakítási teendők, követelmények
Az alábbi példánkban olyan boltok szerepelnek, ahol jellemzően csemegepultot, pékáru pultot alakítanak ki. Tejterméket, csomagolt élelmiszert, háztartási vegyiárut, italárut, állateledelt, zöldséget és gyümölcsöt önkiszolgálással értékesítenek.
Feladatok az üzletnyitás során
- A bolt épületének érintésvédelmi és tűzvédelmi megfeleltetése alapkövetelmény
A Bolt Technológiai kialakítása (érdemes helyszíni tanácsadást kérni)
Forgalmazás feltételei (kínálattól függően):
-
- cukrászsütemény pult
- szakosított csemegepult
- Előkészítő csemegeáruhoz: Kétfázisú mosogató, kézmosó, külön helyiség
- szakosított mérlegek
- függesztett füstöltáru tárolás
- szakosított eladótéri áruelhelyezés
- jelölések biztosítása, stb.
- Raktározás (polcos, raklapos tárolás):
- vegyiáru raktár,
- élelmiszer raktár,
- zöldség raktár
- Eladótér: Szakosított áruelhelyezéssel a termék igényei szerinti hőmérséklet biztosításával
- Személyzeti helyiségek
- Öltöző szekrény
- Tusoló szükség szerint
- WC előtérrel, kézmosóval
- étkező
Engedélyek, dokumentáció
Tevékenység regisztráció
Kérelem az önkormányzathoz
- Termékkör megjelölés
- Nyitvatartás megjelölés
- Regisztráció kiadása
- Nyitás
Dokumentációs feladatok
- HACCP kézikönyv (technológiai , anyagmozgatási rajzzal) az üzletre szabva
- Kémiai kockázatbecslés dokumentáció szakember általi elkészítése, tisztítószerek NNGYK-hoz való bejelentése
- Általános tűzvédelmi szabályzat elkészítése
- Alkalmazott esetén:
- Munkavédelmi kockázatbecslés dokumentáció szakember általi elkészítése 1 fő munkavállalótól
- Munka és tűzvédelmi oktatások megtartása
- Higiéniai és HACCP oktatások tartása
20+ év iparági tapasztalat
Országos lefedettség
Hatóságilag elfogadott dokumentáció
Komplex mérnöki háttér

Kapcsolat
Kérjen ingyenes konzultációt még ma!
Az összes kötelező laborvizsgálatunkért, mint a víz, legionella, felület higiéniai vizsgálat stb. is ők a felelősek, illetve a saját fejlesztésű HACCP digitális önellenőrzési rendszerüket is használjuk, ami nagyban segíti a munkánk átláthatóságát.
Kiemelném a rugalmasságukat, a gyors reakcióidőt, és azt, hogy mindig emberi hangon kommunikáltak, nem szakkifejezésekkel dobálózva. Mindenkinek ajánlom őket, aki szereti, ha a dolgok rendben vannak a háttérben is.”

SZÁNTAI Rita
Category Manager
Accor HotelServices Magyarország Kft.


















Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével
Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 vagy a +36 30 826 63 04 telefonszámok bármelyikén.


7 FŐ ÉLELMISZERMÉRNÖK - HACCP RENDSZERGAZDA, 2 FŐ MUNKAVÉDELMI TECHNIKUS, 1 FŐ TŰZVÉDELMI TECHNIKUS, IFS, GYAKORLOTT SZAKTANÁCSADÓK, OKTATÓK, KÖZEL 20 ÉV GYAKORLATI TAPASZTALATTAL
ELKÉSZÍTETT ÉS A HATÓSÁG ÁLTAL ELFOGADOTT DOKUMENTÁCIÓ TÖBB MINT 2200 ÜGYFÉLNEK 2025-BEN IS
(AKÁR) 24 ÓRÁN BELÜL SÜRGŐS IGÉNY ESETÉN, MAGYARORSZÁG BÁRMELYIK TELEPÜLÉSÉRE, GARANCIA VÁLLALÁSÁVAL, CÉGÜNKTŐL MEGKAPJA AZ ÖSSZES SZÜKSÉGES DOKUMENTÁCIÓT

2012 óta


Csapatunk

GOSZTONYI ZSUZSANNA
élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

FRÖHLICH LÁSZLÓ
ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető

TOKAJI ANDRÁS
szaktanácsadó, vezető oktató

NAGY GÁBOR
élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

NAGY ÉVA
élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó

GAJDI KRISZTINA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

PALOTÁS ZOLTÁNNÉ, VIRÁG
munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

SZABÓ TÍMEA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

SÓS MÁTÉ
élelmiszermérnök, szaktanácsadó

PAPP HAJNALKA
élelmiszermérnök, szaktanácsadó
Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban
HACCP
Digitális HACCP
Üzletnyitás, tanácsadás
Munka és tűzvédelem
Legionella
Gyártmánylap / Anyaghányad

KOVÁCS Edit
áruforgalmi igazgató
COOP Szeged Zrt.
Lépjen velünk kapcsolatba

Hívjon, írjon bizalommal!
